Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında kürtaj olan anneler birlikte ilerleyip destek olalım birbirimize .

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum ama her defasında bu kes bitti diyorum kanama yeniden umut edelim arkasından herşey sil baştan Cnm bu durumda umut nasip edelim ya kürtajsan sonra bu kadar yaaamadim

Bilmiyorum ama her defasında bu kes bitti diyorum kanama yeniden umut edelim arkasından herşey sil baştan Cnm bu durumda umut nasip edelim ya kürtajsan sonra bu kadar yaaamadim
Iste canim herkezin bunyesi farkli ama doktira git istersen bi icin rahat eder hem bende bilmiyorum pek daha ilk adetimi bile olamamis biriyim . Sadece okuduklarim ama tabi onemli olan uzman bi dr gormesi. Belki de farkli bi durumdur

Çok zor o bekleyiş umut etme ama elden birşey gelmiyor kaç ay oldu kürtaj olalı ben kalp atışını hiç duyamadim Doğum kontrol hapı neden kullanıyorsun ki

Bu ay sonlandırıldı gebeliğim yani 1 Aralık doğum kontrol ilacı vermesinin sebebi sanırım rahmi birkaç ay dinlendirecek.

Bnde agustos ta oldum aynı şeyleri hissediyorm sanki bnm hslerimi dökmüşsğn. Naptın 2. Denemelere başladın mı

Kürtajdan kaç gün sonra adet oldunuz 20 gün sonra adet olabilir mi
Canim ben 23 ekimde kurtaj oldum bebegimin kalp atislari durmustu ve ben kanamayla drye gittim ve bebegim vefat etmisto bilene ☹ kurtajdan tam 40 sonra adet oldm

Olsun canim duzelir hersey doktorun verdigi ilaci ic sonucta kalici bişey degil bende 32 gun oldu hala hasta olamadim yani kani gormek icin sabirsizlaniyorum

Olsun canim duzelir hersey doktorun verdigi ilaci ic sonucta kalici bişey degil bende 32 gun oldu hala hasta olamadim yani kani gormek icin sabirsizlaniyorum
Haklısın ama sonuç olarak her şekilde psikolojimizi bozuyor durum tek tesellimiz ilacımız yeniden hayırlısı ile hamile haberi ni duymak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…