Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında kürtaj olan anneler birlikte ilerleyip destek olalım birbirimize .

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başla Cnm gerçekten kullan ara verme
Bgün basladım bordo renk kapsül ama bunun yan etkisi varmı arastırıyorum bulamadım . İlacı içtikten 2saat sonra halsizlik uyku hali basladı ve bacaklarım bni tartmıyor bas agrısı var anlamadım gitti ilactan mı acaba

Başla Cnm gerçekten kullan ara verme
Merhaba canim bende kasim ayinda dushuk+kurtaj oldum...senin adetlerin nasil????ben dushukden beri 49cu gunde ilk reglim ilcala oldu 2cisude 73gunde yine ilacla oldum:KK51:sende durum nasil calishmalara bashladinmi???biz 4ay korunduk bu aydan bashladik

Merhaba canim bende kasim ayinda dushuk+kurtaj oldum...senin adetlerin nasil????ben dushukden beri 49cu gunde ilk reglim ilcala oldu 2cisude 73gunde yine ilacla oldum:KK51:sende durum nasil calishmalara bashladinmi???biz 4ay korunduk bu aydan bashladik
Benim kanamam hic bitmedi bir ay doktorlar farklı ilaçlar verdi daha kötü oldum son gittim doktorumun verdiği ilaç çok iyi geldi rahmimi toparladı çok şükür adetim duZenli o ilaçtan sonra geçen ay ve bu ay çalışmalara başladık Cnm biz dua et adetime az kaldı nolur bebeğim
Benimle olsun :(

Benim kanamam hic bitmedi bir ay doktorlar farklı ilaçlar verdi daha kötü oldum son gittim doktorumun verdiği ilaç çok iyi geldi rahmimi toparladı çok şükür adetim duZenli o ilaçtan sonra geçen ay ve bu ay çalışmalara başladık Cnm biz dua et adetime az kaldı nolur bebeğim
Benimle olsun :KK43:
InshAllah canim herkese dua ediyorum sanin icjn ekstra yapacam:))))demekki herkesde fatkli oluyor bende umut ediyorumki bu ay kalirim kalmazsam bile adetim duzene girsjn biktim artik

InshAllah canim herkese dua ediyorum sanin icjn ekstra yapacam:))))demekki herkesde fatkli oluyor bende umut ediyorumki bu ay kalirim kalmazsam bile adetim duzene girsjn biktim artik
Allah razı olsun Cnm ceylol prognova diye diye bir ilaç beni duzene soktu iyi geldi doktora git. Önemli adet düzensizliği :)

Allah razı olsun Cnm ceylol prognova diye diye bir ilaç beni duzene soktu iyi geldi doktora git. Önemli adet düzensizliği :)
Gittim ilk kez gittiyimde prolaktinim cikdi dushurdu doktor 2ci kez yine olmadim kontrole gitmishdim tahlillerde prolaktinimde dushmushdu doktor hicbir sorunun yok yumurtanda catlamish neden olmamishsinki kaldi boyle duzelir inshAllah

2ECC69A4-AFA3-444D-848C-D82C9BB73050.jpeg Kızlar test yaptım veeeeeeee

Gorebiliyorlusunuz kızlar ciZgi evde net gorunuyor iğnenin 12 günü 9 günüve 11 günü negatif ti hamilemiyim sındıiğnenin etkisi olabilir mi

Back