Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında kürtaj olan anneler birlikte ilerleyip destek olalım birbirimize .

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar Rabbim hepimize tekrar sağlıklı gebelikler nasip etsin.
Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Benim iki dusugum oldu biri temmuzda biri de iki gün önce . simdi nedeni araştırılacak . bir doktor adet ol gel arastiralim dedi üni. Hocasi ise 3ay sonra gel araştıralım dedi. Ben o kadar beklemek istemiyorum . sizler ne zaman yaptirdiniz testleri

Cnm ben genetik test yaptırmadım ilk kaybım rabbim gönlüne göre versin inss

Adet oldum ben sonunda doktora gittim herşey yolunda rahim duvarı iyi durumda dedi sağ taraftan yumurta gelişiyor dedi klomen verdi tekrar kontrole çağırdı yumurta takibi icin .

Hadi inşallah bi dahaki sefer olur ben akışına bıraktım gibi bişey adetimi de beklemiyorum artık ne zaman olursa o zaman olsun yoruldum kürtajı saymazsak kürtajdan beri 3 aydır deniyorum olmuyo eltim de hamile o da bilerek gözüme gözüme sokuyo arayıp arayıp sormadıgım şeyleri anlatıp hamilelik değişik bişey yok çok güzel yok şoyle yok boyle canımı sıkıyo ben de onun yüzünden kafama çok takıyorum psikolojimi bozdu eşimi de huzursuz ediyorum o da üzülüyo bıraktım artık çevreme de kapattım kulaklarımı dinlemiyorum bi eşim bi ben gerisini umursadıkça daha kötü oldum Allahım en güzel zamanını bilir ona bıraktım

Ayni durumdayız Cnm bu ay birkez daha denemek istiyorum doktora gitsene bir bekleme tedaviye başla birşeyler yap

Ayni durumdayız Cnm bu ay birkez daha denemek istiyorum doktora gitsene bir bekleme tedaviye başla birşeyler yap

Folikasiti kullanmaya baslayali 3 ay olcsk bu ay onu birakayim mi diye gidicem gitmisken de kontrolden gecmeyi planliyorum detaylica baktircam ne var neden olmuyo diye kistim falan yok eminim daha once gitmistim onun icin ama baska neden olmuyo anlamadim acikcasi

İnofolic combi kullansana çok faydasını gördüm
Ben

Kızlar

bu folıkasit i recete ile mi alıyosunuz ??
İnofolic combi yi soruyorsan reçeteye gerek Yok eczaneden alıyorsun takviye ilaç bu yumurta kalitesinin artması icin daha ikinci kutuda yumurtlama duzene girdi polistik over görüntüsü gitmiş sadece fiyatı biraz pahalı 10 günlük bir kutu sabah akşam 45 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…