Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında kürtaj olan anneler birlikte ilerleyip destek olalım birbirimize .

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bgün benimde günüm henüz bişey yok ama çatlatma ignesi düşünüyorum dr a desem verir dimi vermesi için bi problemmi olması lazım

Cnm iğneden sonra sadece 2,,3 gün eşim yanımda kaldı bir hafta yoktu sonra yanı o imkansız

Cnm bu kimyasal olmayacak kadar koyu çıkmış hayırlı olsun sen bir an önce kan tahlilini yaptır doktoruna git en azından belki tedavisi mümkün olan birşey ise ilaç verir vs takip altında tutar
Adete 1 gun kala bu pazartesi kan verdim canim 30 cikti hcg degerim. Kaldim öyle kimyasal dedim bugun tekrar 3te kan verecegim uzerinden 2 gun gecti testim hala pozitif çıkıyor.2 gündür yedim bitirdim kendimi 30 nedir diye. Bu sabahki test bu hala silinmedi sanirim ya devam ediyor ya da Allah korusun deger aynı kaldi yine kurtaj gerekiyor

Eklentiler

• 20180228_080009-1-1.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 48
Stres yapma adete 1 gün varmış ertesi günü 60 sonraki gün 120 öyle artacak ve gayet iyi değerin bence stres yapma hayırlısı sonucu yaz olurmu

Sonuç ne oldu inşallah artmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…