- Konu Sahibi kerem34gul
-
Cnm iğneden sonra sadece 2,,3 gün eşim yanımda kaldı bir hafta yoktu sonra yanı o imkansızŞöyle söyleyeyim,
Dr. iğneden sonraki hafta gün aşırı ilişki öneriyor ya bunun amacı geriden gelen yumurtaların da çatlama ihtimalidir.
Yani çatlatma iğnesinden bir hafta sonra da döllenme gerçekleşebilir ve senin 15. gün yaptığın test erken olabilir. Geç döllenme de böyle oluyor işteİnşallah anlatabilmişimdir :)
MaalesefBen Halen güzel bir haber bekliyorum her ay.. var mi güzel haberler alanlar ?
Söyle bakalım ne diyecek ama önce mutlaka yumurta takibi yaptırBgün benimde günüm henüz bişey yok ama çatlatma ignesi düşünüyorum dr a desem verir dimi vermesi için bi problemmi olması lazım
Sana doktormu verdi çatlama ignesiniSöyle bakalım ne diyecek ama önce mutlaka yumurta takibi yaptır
Evet CnmSana doktormu verdi çatlama ignesini
Niçin verdi yumurtlama olmadıgı içinmiEvet Cnm
Hayır başka sebeplerden ozelden yazarım istersenNiçin verdi yumurtlama olmadıgı içinmi
Ben dr gittim de izne cıkacakmıEvet Cnm
sevinirimHayır başka sebeplerden ozelden yazarım istersen
Adete 1 gun kala bu pazartesi kan verdim canim 30 cikti hcg degerim. Kaldim öyle kimyasal dedim bugun tekrar 3te kan verecegim uzerinden 2 gun gecti testim hala pozitif çıkıyor.2 gündür yedim bitirdim kendimi 30 nedir diye. Bu sabahki test bu hala silinmedi sanirim ya devam ediyor ya da Allah korusun deger aynı kaldi yine kurtaj gerekiyorCnm bu kimyasal olmayacak kadar koyu çıkmış hayırlı olsun sen bir an önce kan tahlilini yaptır doktoruna git en azından belki tedavisi mümkün olan birşey ise ilaç verir vs takip altında tutar
Stres yapma adete 1 gün varmış ertesi günü 60 sonraki gün 120 öyle artacak ve gayet iyi değerin bence stres yapma hayırlısı sonucu yaz olurmuAdete 1 gun kala bu pazartesi kan verdim canim 30 cikti hcg degerim. Kaldim öyle kimyasal dedim bugun tekrar 3te kan verecegim uzerinden 2 gun gecti testim hala pozitif çıkıyor.2 gündür yedim bitirdim kendimi 30 nedir diye. Bu sabahki test bu hala silinmedi sanirim ya devam ediyor ya da Allah korusun deger aynı kaldi yine kurtaj gerekiyor
Adete 1 gun kala bu pazartesi kan verdim canim 30 cikti hcg degerim. Kaldim öyle kimyasal dedim bugun tekrar 3te kan verecegim uzerinden 2 gun gecti testim hala pozitif çıkıyor.2 gündür yedim bitirdim kendimi 30 nedir diye. Bu sabahki test bu hala silinmedi sanirim ya devam ediyor ya da Allah korusun deger aynı kaldi yine kurtaj gerekiyor
5e dogru öğreneceğim valla büyük stres ve heyacanla bekliyorumSonuç ne oldu inşallah artmıştır
5e dogru öğreneceğim valla büyük stres ve heyacanla bekliyorum
Aldım sonucu 88.3 cikti yani 30 iken 3 katina yakin artmış. Nefes alabildim nihayet simdi dayanabilirsem pazartesi yeniden kan verecegim dayanamazsam cuma ya da ctsHadi insallah
Ilk ay 40.gun 2.ay 41.gun adet oldum bu ay 3.ay ve muhtemelen yeni bir gebelik yaşıyorumKizlar bisy sorcam benim regl gunum hala duzene girmedi sizinde oyle mi??
Cok iyi bi haber canim bu ınsallah oylesindir ... bende ole dusunmustum ama kanda test yaptirdim negatif ciktiIlk ay 40.gun 2.ay 41.gun adet oldum bu ay 3.ay ve muhtemelen yeni bir gebelik yaşıyorum
Aldım sonucu 88.3 cikti yani 30 iken 3 katina yakin artmış. Nefes alabildim nihayet simdi dayanabilirsem pazartesi yeniden kan verecegim dayanamazsam cuma ya da cts
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?