Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında kürtaj olan anneler birlikte ilerleyip destek olalım birbirimize .

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende testi tekrarladım bu kez görülmeyecek kadar azalmış ciZgi hayali belkide zorla ben görüyorum iğnenin etkisi ile pozitif çıkıyordu demekki

.
Genetik sonucumu bekliyorum daha canım.Pihtilasma testinde protein c ve homosisteinim yüksek çıktı.Yüksek olunca dusermis bebek.Genetik sonucumu alayım da ona göre aşılama yaptircam yine.
Benim de ayni değerler yuksek çıkmıştı bu nedenle toplamda 3 düşük 1 kalp durmasi ile sonlanan büyük gebelik ve 1 saglam gebelik yasadim. Gebelik boyunca coraspi. Ve göbekten igne kullandım. Son gebeligim 12.haftada kalp durunca sonlandi ama onu pihtilasma yuzunden kaybetmedim bebek hastaymış ense kalınlığı çokmus. Biz destek ilac kullandigimiz icin 12.haftaya kadar dayanmis kullanmasam 7de kendiliğinden düşermiş. Hakkimizda hayirlisi olsun

Amin canim Allah sabir versin oncelikle Allah verdi Allah aldi diye dusun o zaman insan teslli buluyo biraz yeni mi oldu melginden ayrilali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…