- Konu Sahibi kerem34gul
-
Varmi testte değişiklik Cnm ama umudunu kaybetme belki daha idrarda çıkmadıTestin arkasında okuduguma gore ilk yarım saat umut var ama ben sanmiyorum olsa cikardi erken gebelik testiydi cunku yine bi dahaki aya kaldı umutlarım
Benim de ayni değerler yuksek çıkmıştı bu nedenle toplamda 3 düşük 1 kalp durmasi ile sonlanan büyük gebelik ve 1 saglam gebelik yasadim. Gebelik boyunca coraspi. Ve göbekten igne kullandım. Son gebeligim 12.haftada kalp durunca sonlandi ama onu pihtilasma yuzunden kaybetmedim bebek hastaymış ense kalınlığı çokmus. Biz destek ilac kullandigimiz icin 12.haftaya kadar dayanmis kullanmasam 7de kendiliğinden düşermiş. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Genetik sonucumu bekliyorum daha canım.Pihtilasma testinde protein c ve homosisteinim yüksek çıktı.Yüksek olunca dusermis bebek.Genetik sonucumu alayım da ona göre aşılama yaptircam yine.
Varmi testte değişiklik Cnm ama umudunu kaybetme belki daha idrarda çıkmadı[/QUOTE
aaaa hamilesin Cnm hadi insallah
A
aaaa hamilesin Cnm hadi insallah
Amin canim Allah sabir versin oncelikle Allah verdi Allah aldi diye dusun o zaman insan teslli buluyo biraz yeni mi oldu melginden ayrilaliMerhaba canım bende 16 haftalık düşük yaptım ama benim bebeğim canlıydı rahim açıldığı için zorunlu normal Doğum yaptımAllahım sana bana ve bizim gibi olan herkese sabır versin ve yeni melekler nasip etsin
Cnm gamilesin yuppiiiii baya belli hamilesin testi tekrarla bu dün gece ki test miAma pembe falan degil ki cizgi oyle bembeyaz garip bisey cikmis bozuk gibi geldi bana bu test
.
.
Hayır canım hamilesin inşaAllah Rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin sağlıkla
Aynen öyle hamilesin sen bir testi tekrarla olmaz mi bak iyiki yapmışsın :)))
Sen testi tekrarla Cnm doğru sonucu ancak öyle anlarız
Hakkında hayırlısı Cnm nasıl iyi hissedeceksen kendini ama sanki hamilesin gibi geliyor bana :)Yarın belki tekrarlarım cesaret edebilirsem :)
Hakkında hayırlısı Cnm nasıl iyi hissedeceksen kendini ama sanki hamilesin gibi geliyor bana :)
Aynenİnşallah valla tek isteğim o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?