Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beeen ama şuan hiç bir belirti yookKizlarr belirti yasayan kasim ayinda bekleyenler burdami :)
Yaa bat kac benim 16si beklenen tarih ama bir iki gun oynuyor genelde bekledigim tarihten :)Beeen ama şuan hiç bir belirti yook![]()
Şuraya oturuyum hemen bnde bekliyomKizlarr belirti yasayan kasim ayinda bekleyenler burdami :)
Benim 19 kasım ğenelde tam gününde olur yada birçgün önce yada sonraYaa bat kac benim 16si beklenen tarih ama bir iki gun oynuyor genelde bekledigim tarihten :)
Ayy hadi insalah diyelim :) belirtin varmiŞuraya oturuyum hemen bnde bekliyom
Kaşık ağrısı yorgunluk aşırı derecede kaşık ağrısı oluyo kivrandiriyo sızın var mjAyy hadi insalah diyelim :) belirtin varmi
İnsalah olur ben bu ay fitil kullandim fitil bittikten sonra iliski oldu ama su son 3 gundur falan vucudum yorgun uykulu mide bulantisi bas agrisi diyorum yoktur hissetmiyorim birşey deBenim 19 kasım ğenelde tam gününde olur yada birçgün önce yada sonra
Yok kasik agrisi yok ben fitil kullanmadan.once.varsi.kasik agrisi.coktu.sol kasigim ozellikle doktoraa gittim.enfeksiyon baslamis dedi coo.az fitil verdi.kulland.gecti agri falan kalmadiKaşık ağrısı yorgunluk aşırı derecede kaşık ağrısı oluyo kivrandiriyo sızın var mj
Fitili ne için kullandınız ne kadar zamandın çocuk istiyorsunuzİnsalah olur ben bu ay fitil kullandim fitil bittikten sonra iliski oldu ama su son 3 gundur falan vucudum yorgun uykulu mide bulantisi bas agrisi diyorum yoktur hissetmiyorim birşey de
eylulun ortasinda kullandim agri vardi kasiklarimda.cok onun icin gitmistim doktora enfeksiyon dedi 4 aysir deniyoruz daha daha yeniyim :)Fitili ne için kullandınız ne kadar zamandın çocuk istiyorsunuz
Bnimfe sol kaşığım dedin gibi de bn iki ay önce filan kullandım geçti bana akıntı fazla olduğu için verdiYok kasik agrisi yok ben fitil kullanmadan.once.varsi.kasik agrisi.coktu.sol kasigim ozellikle doktoraa gittim.enfeksiyon baslamis dedi coo.az fitil verdi.kulland.gecti agri falan kalmadi
Hmm yeniymişsin evet 1 yıl olacak bizedeeylulun ortasinda kullandim agri vardi kasiklarimda.cok onun icin gitmistim doktora enfeksiyon dedi 4 aysir deniyoruz daha daha yeniyim :)
Himm anladim.canim.sen.kac aydir.bekliyosunBnimfe sol kaşığım dedin gibi de bn iki ay önce filan kullandım geçti bana akıntı fazla olduğu için verdi
Evet yeni.evlendim 4 ay oldu :) 27 yasindayim bakalim.bekliyorim cocuk heycanini.Hmm yeniymişsin evet 1 yıl olacak bizede
Olur daha çok yeni doktora gittiniz mi hiçEvet yeni.evlendim 4 ay oldu :) 27 yasindayim bakalim.bekliyorim cocuk heycanini.
Agri icin gittim muayene oldum.enfeksiyon var cok az dedi fitil kullandim istebir hafta sorun yok.gebelige.engel biseyin yok dedi.bakalim.bekliyorum bu ayOlur daha çok yeni doktora gittiniz mi hiç
İnsalah canim.amin hepimizinEşiniz de gitsin her ihtimale karşı Allah gönlünüze göre verir inşallah