Kasim ayında çatlatma iğnesi olanlar benim sonuç negatif 😞

Hulya2733

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
61
21
3
36
22 kasımda doktor catlatma ignesi yaptı. 5 kasımda test yap demişti. Bugun baska birsey için doktora gittim tahlil istemişken beta testi de istedim sonuc 1.1 malesef negatif adetime 4 gün var sanırım yükselmez.Ilk klomen ve catlatma iğnesi tecrübemdi. Siz de durumlar nasil?

Merhaba, ben de bu ay klomen+ovitrelle+duphaston üçlüsünü kullandım. 19 kasım sat, 30 kasım ovitrelle vuruldum, 4 aralıkta da duphastona başladım. bugün iğnenin 13. günüydü. ben de senin gibi başka bir şey için gidip hcg de baktırdım. değerim 2.65 çıktı. aile hekimim gebelik var diyemem ama bu değerin olması da anlamsız, adetin geçerse gel tekrarlayalım dedi. kendi doktorumu aradım, o da kongredeymiş bu hafta. idrar testi yaptım, onda da ikinci çizgi belli belirsiz silik çıkıyor dünden beri. duphaston yarın bitecek. bittikten 1-2 gün sonra adet olunuyormuş. bir başka forumda da çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunabileceğini okudum. yani herhalukarda cumartesi, pazar ya da pazartesi adet olacağım sanırım. siz ne diyorsunuz benim durumuma? sizce 2.65 ile gebelik olma ihtimali var mı?

Merhaba acaba gebelik var mi sizde ?bayagi bi zaman olmus ama

Merhaba acaba gebelik var mi sizde ?bayagi bi zaman olmus ama
merhaba, maalesef olmadı. 9-10-11-12-13. gün idrar hep pozitifti, 14ü es geçtim evde test yoktu, 15-16. günler negatif çıktı, dün de 17. günde (yani iğneyi vurulduğum gün dahil saydım) regl oldum. başka bir formda konuşuyoruz kızlarla, belki kimyasal gebelik olmuş olabilir diyorlar.

Evet bende kimyasal gebelik gecirdim ama ben kanda ogrendim kkmyasal oldugunu zaten tam 5 haftalik oluca dusuyor

Evet bende kimyasal gebelik gecirdim ama ben kanda ogrendim kkmyasal oldugunu zaten tam 5 haftalik oluca dusuyor
Aaaa çok geçmiş olsun. Benim o zaman kimyasal değil, günüm geçmemişti çünkü. İğneden muhtemelen o değerler çıktı. Neyse kısmetse başka aya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…