- Konu Sahibi reyhanrayiha
-
Yarın ilk aşımız =)
merhaba kasım ayında varmı hiç aşılama yaptıracak olanlar.bu zorlu yolda birbirimizle dertleşelim arkadaşlar.ve inşallah sonunda da güzel haberler verelim birbirimize...açılışı ben yapıyorum haydi buyrun..
Ben daha dün yaptırdım ilk aşılamamı. Biraz sancım var gibi. Umraım hayırlı evlat sahibi oluruz hepimiz. Kasımın 15inde belli olacak yani 11 gün sonra :) heycanla bekliyoruz...
ayyy merhaba çok heyecanlandım arkadaşım inşallah hayırlısıyla tutar.dua edelim birbirimize.nasıl oldu aşılama yapılırken çok acı duydun mu anlatabilir misin canım?
ayyy merhaba çok heyecanlandım arkadaşım inşallah hayırlısıyla tutar.dua edelim birbirimize.nasıl oldu aşılama yapılırken çok acı duydun mu anlatabilir misin canım?
benim ikinci aşılamam saat 17.00 da bugün oldu ve beklemeye geçtik artık,yarın birtane daha yapılacak saat 17.00 da..
Hayırlısı olsun arkadaşım Rabbim yardımcımız olsun... bunu ilk kez duyuyorum 2 sefer yapıldığını.. İnşallah şansını yükseltiyordur.. hadi bakalım hayırlısıyla geçsin şu süre... Ama ben dayanamıcam bugün bi hafta oldu ve test alıp yapmayı düşünüyorum umarım hayal kırıklığına uğramamm((
benimde ilk aşılamam da bir kez yapıldı bu dr iki kez yaptı bende şaşırdım neden diye sordum ben böyle yapıyorum dedi...inşallah seninkide tutar ve kucagına almayı nasip eder .bencede test yapma bekle daha fazla stress oluyor insan.ama şunu hiç unutma allah yazdıysa olur güzelim nasise olur.bende bugün dr gidicem saat 18.00 gibi.
benim durumum biraz farklı bir kızım var 6 yaşında ve hiç sorunsuz oldu evlendim 3 ay sonra hamileydim ama ikinci olmuyor bir türlü birşeyde bulamıyorlar.dua ediyorum rabbime bu sefer olsun diye.cünkü bu işler çok stress yapıoyr insana.takmayın diyorlarda yinede takmadan olmuyor işte.
hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar gelir de burdan mutlu mutlu haberler veririz kızlar.benim de bu hafta aşılamam yapılacak.yine de çok korkuyorum çünkü benm normal muayenelerim de sorunlu olur hep.çok zorlanırım.katlanıcaz artık napalım dimi.ayrıca ben de duymadım hiç 2 kez aşılama.inşallah olur görüşmek üzere.
Ben daha dün yaptırdım ilk aşılamamı. Biraz sancım var gibi. Umraım hayırlı evlat sahibi oluruz hepimiz. Kasımın 15inde belli olacak yani 11 gün sonra :) heycanla bekliyoruz...
İnşallah yakışıklı bi oğlancık nasip eder RabbimAllah istedimi herşey olur.. Ben dayanamadım dün test yaptım. Karşı komşum ebe ve çıkar bugün yarın demişti. Malesef test negatif çıktı ama eşime söyleyemedim. 3 gün kaldı testte kesin çıkar. İnşallah bebeğim içimdedir öyle çok istiyorum ki kucağıma alabilmeyi... Rabbim herkese tattırsın annelik duygusunu...
Eğer sonuç negatif çıkarsa ben de doktoruma söylicem iki gün yapsın aşılamayı belki şansımızı yükseltir
İnşallah yakışıklı bi oğlancık nasip eder RabbimAllah istedimi herşey olur.. Ben dayanamadım dün test yaptım. Karşı komşum ebe ve çıkar bugün yarın demişti. Malesef test negatif çıktı ama eşime söyleyemedim. 3 gün kaldı testte kesin çıkar. İnşallah bebeğim içimdedir öyle çok istiyorum ki kucağıma alabilmeyi... Rabbim herkese tattırsın annelik duygusunu...
Eğer sonuç negatif çıkarsa ben de doktoruma söylicem iki gün yapsın aşılamayı belki şansımızı yükseltir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?