• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasım ayında aşılama yaptıranlar,yaptıracaklar hadi buyrun dertleşelim...

reyhanrayiha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
276
3
46
Kırşehir
:nazar:merhaba kasım ayında varmı hiç aşılama yaptıracak olanlar.bu zorlu yolda birbirimizle dertleşelim arkadaşlar.ve inşallah sonunda da güzel haberler verelim birbirimize...açılışı ben yapıyorum haydi buyrun..:46::9:

Son düzenleme:
:nazar:merhaba kasım ayında varmı hiç aşılama yaptıracak olanlar.bu zorlu yolda birbirimizle dertleşelim arkadaşlar.ve inşallah sonunda da güzel haberler verelim birbirimize...açılışı ben yapıyorum haydi buyrun..:46::9:

Ben daha dün yaptırdım ilk aşılamamı. Biraz sancım var gibi. Umraım hayırlı evlat sahibi oluruz hepimiz. Kasımın 15inde belli olacak yani 11 gün sonra :) heycanla bekliyoruz...:16:

Ben daha dün yaptırdım ilk aşılamamı. Biraz sancım var gibi. Umraım hayırlı evlat sahibi oluruz hepimiz. Kasımın 15inde belli olacak yani 11 gün sonra :) heycanla bekliyoruz...:16:

ayyy merhaba çok heyecanlandım arkadaşım inşallah hayırlısıyla tutar.dua edelim birbirimize.nasıl oldu aşılama yapılırken çok acı duydun mu anlatabilir misin canım?

ayyy merhaba çok heyecanlandım arkadaşım inşallah hayırlısıyla tutar.dua edelim birbirimize.nasıl oldu aşılama yapılırken çok acı duydun mu anlatabilir misin canım?

Normal muayene nasıl geçiyorsa öyle biraz sancı oluyor sadece ama herşeye değer öyle dayanılmıcak bişey asla değil. ben yaptırdıysam herkes yaptırır :) sanırım benden başka bu ay aşılama yaptıran yok:) hem çok heycanlıyım hem de çok korkuyorum :( Rabbim hayırlısını versin. Bu arada Bayramınız Mübarek olsun kucaklarınız bebişle dolsun:16: Son 8 gün :46:

Bu arada doktor odada sadece 10-15dk arası kaldı çok kısa sürüyor yani hiç strese gerek yok Rabbim yardımcın olsun bi an evvel meleğine kavuşursun inşallah

benim ikinci aşılamam saat 17.00 da bugün oldu ve beklemeye geçtik artık,yarın birtane daha yapılacak saat 17.00 da..

Hayırlısı olsun arkadaşım Rabbim yardımcımız olsun... bunu ilk kez duyuyorum 2 sefer yapıldığını.. İnşallah şansını yükseltiyordur.. hadi bakalım hayırlısıyla geçsin şu süre... Ama ben dayanamıcam bugün bi hafta oldu ve test alıp yapmayı düşünüyorum umarım hayal kırıklığına uğramamm :(((

Hayırlısı olsun arkadaşım Rabbim yardımcımız olsun... bunu ilk kez duyuyorum 2 sefer yapıldığını.. İnşallah şansını yükseltiyordur.. hadi bakalım hayırlısıyla geçsin şu süre... Ama ben dayanamıcam bugün bi hafta oldu ve test alıp yapmayı düşünüyorum umarım hayal kırıklığına uğramamm :(((

benimde ilk aşılamam da bir kez yapıldı bu dr iki kez yaptı bende şaşırdım neden diye sordum ben böyle yapıyorum dedi...inşallah seninkide tutar ve kucagına almayı nasip eder .bencede test yapma bekle daha fazla stress oluyor insan.ama şunu hiç unutma allah yazdıysa olur güzelim nasise olur.bende bugün dr gidicem saat 18.00 gibi.

benim durumum biraz farklı bir kızım var 6 yaşında ve hiç sorunsuz oldu evlendim 3 ay sonra hamileydim ama ikinci olmuyor bir türlü birşeyde bulamıyorlar.dua ediyorum rabbime bu sefer olsun diye.cünkü bu işler çok stress yapıoyr insana.takmayın diyorlarda yinede takmadan olmuyor işte.

hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar gelir de burdan mutlu mutlu haberler veririz kızlar.benim de bu hafta aşılamam yapılacak.yine de çok korkuyorum çünkü benm normal muayenelerim de sorunlu olur hep.çok zorlanırım.katlanıcaz artık napalım dimi.ayrıca ben de duymadım hiç 2 kez aşılama.inşallah olur görüşmek üzere.

benimde ilk aşılamam da bir kez yapıldı bu dr iki kez yaptı bende şaşırdım neden diye sordum ben böyle yapıyorum dedi...inşallah seninkide tutar ve kucagına almayı nasip eder .bencede test yapma bekle daha fazla stress oluyor insan.ama şunu hiç unutma allah yazdıysa olur güzelim nasise olur.bende bugün dr gidicem saat 18.00 gibi.

benim durumum biraz farklı bir kızım var 6 yaşında ve hiç sorunsuz oldu evlendim 3 ay sonra hamileydim ama ikinci olmuyor bir türlü birşeyde bulamıyorlar.dua ediyorum rabbime bu sefer olsun diye.cünkü bu işler çok stress yapıoyr insana.takmayın diyorlarda yinede takmadan olmuyor işte.

İnşallah yakışıklı bi oğlancık nasip eder Rabbim :49: Allah istedimi herşey olur.. Ben dayanamadım dün test yaptım. Karşı komşum ebe ve çıkar bugün yarın demişti. Malesef test negatif çıktı ama eşime söyleyemedim. 3 gün kaldı testte kesin çıkar. İnşallah bebeğim içimdedir öyle çok istiyorum ki kucağıma alabilmeyi... Rabbim herkese tattırsın annelik duygusunu...

Eğer sonuç negatif çıkarsa ben de doktoruma söylicem iki gün yapsın aşılamayı belki şansımızı yükseltir:16:

hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar gelir de burdan mutlu mutlu haberler veririz kızlar.benim de bu hafta aşılamam yapılacak.yine de çok korkuyorum çünkü benm normal muayenelerim de sorunlu olur hep.çok zorlanırım.katlanıcaz artık napalım dimi.ayrıca ben de duymadım hiç 2 kez aşılama.inşallah olur görüşmek üzere.

Hiç korkma canım Rabbim veriyor sabrını ben de senin gibiydim ama yendim çok şükür... Bebeğimizi alalım kucağımıza da bu acılar vız gelir... Rabbim dayanılmıcak başka acı vermesin.. Haberlerini bekliyorum hangi gün yapılacak aşılaman bizi habersiz bırakma:34:

ben 2 kasımda işlk aşılamamı oldum. ama son haftada ara ara kasık ağrısı(adet sancısı gibi) ardından bel ağrısı oluyo.. acaba bu bi belirti olabilir mi?dr 14. gun(çarsambaya denk geliyo) test yaptır dedi ama dayanamıyıp pazartesı yaptırcam gıbı....:)))

cnım inşllh tutar aşılaman. bende 2 kasımda ilk aşılamamı yaptım bel be kasık ağrısı oluyo(adet sancısı gibi).. akşamları bu arada hiç olmadıgı kadar gazım oldu.. sen de bu gibi durumlar yaşadın mı??

Arkadaşlar merhaba öncelikle.aranıza yeni geldim sayılır. :1: biz de yaklaşık 1,5 yıldır bebiş istiyoruz.aşılama aşamasına geldik..klomen kullanıyorum.aşılamam haftaya yapılacak sanırım. bi kaç defa aşılama yapıldığını ilk defa öğrendim.inş. zor olmaz...ve hepimizinki tutar ..Allah hepimize haırlı evlatlara sahip olmayı nasip etsin. :1: :21: :49:

ya kızlar malesef yumurtam gelişmemiş...
gücüm tükeniyo gibi hissediyorum rabbim sabrını versin de isyan ettirmesin.çok zormuş.önümüzde beklemek için 1 hafta kadar daha süre var.bu süre de de gelişmezse yumurtam artık bırakıyorum.çok yoruldum.
testler filmler herşey temiz sorun yok ama yumurtam gelişmemiş.bunda da vardır bir hayır...
aşılama yaptıran arkadaşlarım inşallah sizlerinki tutar.bu konuyu açarken çok umutluydum çok inanıyodum ve kendimi hazırlamıştım.ama artık o kadar heyecan kalmadı malesef...

İnşallah yakışıklı bi oğlancık nasip eder Rabbim :49: Allah istedimi herşey olur.. Ben dayanamadım dün test yaptım. Karşı komşum ebe ve çıkar bugün yarın demişti. Malesef test negatif çıktı ama eşime söyleyemedim. 3 gün kaldı testte kesin çıkar. İnşallah bebeğim içimdedir öyle çok istiyorum ki kucağıma alabilmeyi... Rabbim herkese tattırsın annelik duygusunu...

Eğer sonuç negatif çıkarsa ben de doktoruma söylicem iki gün yapsın aşılamayı belki şansımızı yükseltir:16:

canım test için erken olabilir inşallah pozitif olur da sen bize umut verirsin.haberlerini bekliyorum.

dur bakalım daha 3 gün varmış moralini bozma hemen...söyle bakalım ne bileyim banada degişik gelmişti 2 gün üst üste.sen neler kullandın ignemi..hapmı??

Back