kasım ayı içerisinde umut tüp bebekte yapıpta hamile kalan varmı arazında

xoxzlemkrts

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
284
2
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar

2 tüp bebek tedavimi Umut Tüp bebekte yaptım transferim 20 sinde oldu dün idrarda test yaptım negatif cıktı ve kanamam oldu

Doktorumu aradım ilaçları hemen kesmemi söyledi bebeğin tutunmadığını ama her ihtimale karşı 02 Aralıkta Merkeze giderek kanda gebeliğe baktırmamı istedi

KASIM ayında umuttta deneyipte hamile kalan varmı merak ettim cünkü benim 3 arkadaşımında sonucu negatif

cevap verirseniz sevinirim.

bendee aralık ayında 2.denememi umutda yapıcam....negatif sonuç almanıza üzüldüm......
bende umutda bi arkadaşla tanıştımm oda bana ben denediğm dönemde 4 arkadaş vardı hepsininkide tuttu dedi....o arkadaşın dr.u enver beydii..senin dr.un hangisi??benim dr.da ulun beyyyy....
canım inşş diğer denemende herşey çok güzel olur ve evlatlarına kavuşursunn.....

benim doktorumda ulun bey

ama umutta doktorun bi anlamı yok hepi topu ulun beyi 2 defa gördüm hep başkaları ilgileniyor tedavinle

bi ulun beyi ilk görüşmede bide transferde gördüm maalesef bi daha görmedim çarşamba günü kan testi için gidicem o zaman ulun beyle görüşücem imşallah

Benım doktorumda ulun bey

ama umutta doktorun bı anlamı yok hepı topu ulun beyı 2 defa gÖrdÜm hep baŞkaları ılgılenıyor tedavınle

bı ulun beyı ılk gÖrÜŞmede bıde transferde gÖrdÜm maalesef bı daha gÖrmedım ÇarŞamba gÜnÜ kan testı ıÇın gıdıcem o zaman ulun beyle gÖrÜŞÜcem ınŞallah

başkaları ilgileniyor derkennn kim ilgileniyor canım yaaaa???senin bugün kaçıncı günün idrara aldanmamak lazımm.....

Arkadaşlar merhaba bende acıbademde ayın 19 da yaptım yarın 12. günümdü ama bugün hem kan testimi hemde idrar testimi yaptım ve pozitif çıktı. Herkeze acıbadem Hst. doç dr. CEM DEMİREL'i tavsiye ederim.

slm kızlar ilk mesajımda negatif cıkmıştı idrarda tabi ben hemen yıkıldım 11 gün tekrar idrarda test yaptım sonuç pozitif dün test yaptım değerim 130.10 çıktı yani hamileymişim

E ama adet oldum demiştim cnmccım çok sevindim seninadına doktorun kimdi tarnsferini kim yaptı benimde umutta dondurulmuşlarım var doktorum enver beydi ama ayrıldı cnm çok sıkkın onun ayrıldığına bakalım benim transferşmş kim yapacak rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun sanada sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah...rabbime emanet olun...

enver beyy umutdan mı ayrılmışş daha 10 gün önce ordaydıı.......
neysee özlemm tebrik ederimm rabbim tamamına erdirsin inşşş....
inş bende umutdaaa ahmile kalanlardan olupp evladımı kucağıma alırımmm...
rabbim tüm isteyen herkese evlat nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…