- 6 Mart 2012
- 1.019
- 11
- 118
- Konu Sahibi Plebisit82
-
kızlar beta hcg batı 2 gun geçtikten sonra 29 çıktıııııı:) hamileyımmmmmm
Aleyküm Selam, tabi ki, seve seve katılırım arkadaşım.Biz de aynı şeyleri yaşadık,unutur muyum asla.Hep dualarımdasınız zaten.
Slm kızlar,
Bu sabah doktor kontrolüm vardı. 6+0 günlük hamileyim. Gebelik kesesi 11 mm çıktı ama içinde henüz embriyoyu göremedik. Doktor haftaya tekrar gel dedi. Sizlerin ultrason sonuçlarınız nasıl çıktı? Eğer kalp atışlarını duyduysanız, ne kadarlıkken duymuştunuz?
aslİ_as canım doktor bana da elevit verdi...
canım biz de tam 6+0 ken kese 12 mm çıktı, bebeğimizi göremedik 2 hafta sonra çağırdı bizi... seninle aynı durumdayız..
evet canım aynıymışız... inşallah ikimiz da görürüz meleklerimizi... haberlerini bekliyorum..
inşalah ne zaman kontrol? benim haftaya cuma günü 7 aralıkta
canım biz de tam 6+0 ken kese 12 mm çıktı, bebeğimizi göremedik 2 hafta sonra çağırdı bizi... seninle aynı durumdayız..
Slm kızlar,
Bu sabah doktor kontrolüm vardı. 6+0 günlük hamileyim. Gebelik kesesi 11 mm çıktı ama içinde henüz embriyoyu göremedik. Doktor haftaya tekrar gel dedi. Sizlerin ultrason sonuçlarınız nasıl çıktı? Eğer kalp atışlarını duyduysanız, ne kadarlıkken duymuştunuz?
kızlar beta hcg batı 2 gun geçtikten sonra 29 çıktıııııı:) hamileyımmmmmm
hadi gozunaydin cnaim cok sevindim.Demekki senin ki daha yeniymis
evettt canım 3 haftalıkkk yarın doktorda tam anlışılıcakkk:) üzerinden 4 gun geçmiş olacak yarınla bı beta hcg daha yaptırcamm değerler artmışmı bakalımmm...
cok sevindim canm zaten dr a gittiginde kan testi yapicaktir.Benim ki ilk beta da nasil 841,5 cikti annlamadim dogrusu
Slm kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?