- Konu Sahibi Plebisit82
Boncuk nasil gidiyor hamilelik canim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boncuk nasil gidiyor hamilelik canim ?
slm canim anca geldim eve evet gittim allahim cok heyecanliydi yaa :)allahima sukur hersey normal ve gayet yolunda bir kizim olacak allahin izniyle ins :)
merhaba mahsunmenekşe. teşekkür ederim alakan için. vallahi kaç gündür girmiordum siteye. buaralar soğuk algınlığım var,üşütmüşüm. sabah doktoruma gittim, serum verdi. biraz biraz toparladım kendimi. havalar birkaç gündür soğuk ona mı aldandık naptık. birbuçuk iki aylıkken yine üşütmüştüm böle o zaman da ağır geçirmiştim. ( hayırlısıyla sağlıcakla bi daha hasta olmadan doğururum miniğimi.. bünye bu dönem çok zayıf oluyormuş hocanın demesine göre.. aman sen de çok dikkat et kendine.. sağlıkta insan bilmiyor. hasta olunca keşke daha çok dikkat etseydim diyosun, bide karnımızda miniklerimizde olunca insan evham yapıyor ister istemez...
Sen nasılsın bebişin nasıl ben hafTYA ankaraya gidicem doğumu yapıcak doktorla konuşmak için. ayrıntılı ultrasyonada randevu aldırdı. sen de yaptırdın mı onu?
canııım unutmadım sizi şirinem napıyo bakalım okuduğum kadarıyla iyisiniz ikinizde.tüüüüüüü maşallah diyim nazar değmesin. az kaldı azzz sakın stres yapma dicem ama elinde değil bu biliyorum. rabbim yanınızda, yardımcınız olsun çokta uzaktaymışsın ben bandırmadayım yakında olaydın gelirdim teyzesi prensesi görmeyeç öpüyorum çok ikinizide
Kimi doktor ilaç veriyor demek, gebelikte sakıncalı olmayan ilaçlar var. onlardan kullanmıştım bende ilk gribimde. sonuncu gribide atlattım çok şükür. serum yedim onda da. doktor herhangi bir zararı yok dedi. evham yapmamamı söyledi. bakalım inşallah bizim bebişte iyiydi en son. iyidir de inşallah Allahın izniyle. Benim kontrolde 18 martta ankarada olacak. ayrıntılı ultrasyonda bildiğim kadarıyla bebeğin tüm organlarına bakıyorlar, gelişimlerine işeyişine... ayrıntılı bir şekilde. Hayırlısıyla bir sıkıntı çıkmaz inşallah. ben yine yazar bilgi veririm sana arkadaşım. :)slm canim rica ederim sonucta Allah izin verirse ayni zamanlarda dogum yapicaz destek olmak lazim degil mi :)gecmis olsun ben daha yeniyken baya bir grip olmustum ama limonlu sicak su ve portakal suyu ice ice gecirdim gribimi.Ben iyiyim cok sukur bebekte iyi sanirsam yine 21 martta kontrole gidicez ama benim haberim yoktu ayrintili ultrasondan cnaimbelki dr gittigimde soyler.sen bir gir baklaim nasil ?bende fikir sahibi olurum :)
Aslincin tsekkur ederim canim iyiyim ben bebiste iyi gidiyor stress yapmiyorum simdilik ama dogumu bilemiycem:)sen nasilsin ?neler yapiyorsun?bizde seni opuyoruz :)))
Kimi doktor ilaç veriyor demek, gebelikte sakıncalı olmayan ilaçlar var. onlardan kullanmıştım bende ilk gribimde. sonuncu gribide atlattım çok şükür. serum yedim onda da. doktor herhangi bir zararı yok dedi. evham yapmamamı söyledi. bakalım inşallah bizim bebişte iyiydi en son. iyidir de inşallah Allahın izniyle. Benim kontrolde 18 martta ankarada olacak. ayrıntılı ultrasyonda bildiğim kadarıyla bebeğin tüm organlarına bakıyorlar, gelişimlerine işeyişine... ayrıntılı bir şekilde. Hayırlısıyla bir sıkıntı çıkmaz inşallah. ben yine yazar bilgi veririm sana arkadaşım. :)
tatlım bende araştırılmaya başiladım bursa tıp fakültesine gidiyorum tahliller için ama çok uzun süreceğe benziyor tahlillerin bir kısmını özel bir laboratuara yaptırıyorum sonuçları bi elime alayım gerekli tedavi neyse olup allah kısmet ederse sonra tekrar deneyeceğim şimdilik herşey yolunda gidiyor çok şükür. allah daha mutlu haberlerimizide burada paylaşmayı nasip edecek inşallah.
gecmis olsun canim bende buaralar biraz kirginim bogaz agrim vardi iste c vitamini sicak limonlu su yapip atlatmaya calisiyorum.bugun biraz daha iyiyim.Ben her dr gidisimde dr bakyior organlara aaba o doktorun elinde cihazla mi ilgili birsey ?
Dikkat et sende bari canım. boğaz ağrısı oluca beni 2 güne yataga yatırır hemen. gıdana bak bari ağırlaşmadan atlat inşallah. Muayne olurken doktorlar bakıyor ölçülerine ama, bu ayrıntılı ultrasyon daha farklı oluyormuş galiba. ayın 18 ine gidersem anlatırım artık ben de tam bilemiyorumki işte. :))
saol canim sorma bogaz garisi gecti gribe cevirdi hayirlisi artik dikkat etmye calisiyorum.Evet sen bir git olmadi ben zaten 21 ine randevu alcam dr dan o zaman gittigimde sorarim.Buarada bebgi hissetmeye basladin mi?Kac kilo aldin ?
bende bazen garip bişeyler hissediyorum ama tam olarak tarif edemedim gıdıklanma gibi oluyo 2 gün önce doktora gittim 20 güne kadar hissedersin dedi
dün gece eşime dedimki artık bebişi hisset elini karnıma götürdüm sanki bebiş beni duymus gibi babasına bir tekme attı eşim çok şaşırdı bende çokk muutlu oldummmm
Canım benim,... diğer başlıktaki yazını da okudum. tok karnına tartılmışsın ama. zaten kabızlık sorunumuzda var illaki. öyle çok almamışsın normal bence. kafana takma, sağlıklı olunda inşallah. bu aylardan sonra geceleri yememeye çalış. öyle olacak diyor tecrübeliler. gece kalkıp yemek yeniliyormuş. çok obur olmayız inşallah:) ben de 3 kilo aldım. ama şöyle ki; 12. haftadan itibaren tartıya çıktım. tartım ağrızalıydı. :) öyle kandırıyorum kendimi işte. Çocuğun hareketlerini daha hissetmiyorum. ama çok da sabrsızlanıyor insan ( bazen hapşurunca karnımda pıt pıt bişe hissediyorum, hapşırıktan belki sıkışıyor hareket mi ediyor bilemedim. tabi emin de değilim o mu değil mi diye ...
canim sorma yaaa dr gittigimde oda ayakkabi falanla tartiyor anlamiyorum bu isi ben.Geceleri birak gunduzde cok yiyemiyorum ki zaten canim normal yemem neyse ona dwvam ediyorum ha cok su icmeye calisiyorum bugun icemedim hic.Ben de henuz hissdebilmis degilim hareketleri bolesegirmemsi gibi bisi oluyor ama o da gaz mi bebek mi anlamiyorum :)ama esimde bende elimizi gobegime koydugumuzda bebis nerdeanliyoruz orasi daha sert oluyor cunku ve biraz daha bombeli duruyor.Buarad tetenos asisi yaptirdin mi?ayrica sezeryan mi normal mi karar verdin mi ona da :)cok mu soruyorum ne ))
Çok güzel bir duygudur eminim.. Bakalım bizler ilk tekmede neler hissedicez... :)
Doktorun tartısına inanma zaten. dediğin gibi ayakkabı ve kıyafetlerle tartıyorlar. beni 69 tartıyordu. evde 66 geliyordum. vücutta şişkinlik ve kabızda var tabii. bu da etkiliyor insanı dediğim gibi. neyse sağlıklı sıhhatli olalımda yavrularımızla :) tetanoz yaptımadım. aile sağlığındaki hemşire çocuğu hissettiğin zaman gel yapalım dedi. öyle iyi olur dedi. e tabi henüz bekliyoruzz bebişin hareketlerini. Allah kısmet ederse doğumu da epidural normal düşünüyorum. zorluğunu ve dayanılmazlığını bilsemde kendimi normal psikolojisine göre motive ediyorum napim. bi şekilde herkes doğurmuş diyorum. ağrı acı olsa da dayanııcaz diyorum. Allah kolaylığını verir inşallah. yarın ankara yolcusuyum urfadan:) 18.ine de randevum var doğumumu yapacak doktorla . bakalım konuşucam enine boyuna. sen napıcaksın ne düşünüyorsun doğumla ilgili inşallah sen de normal yanlısısındır. :) bu arada soru çok sorda yazışalım işte ne güzel..vakit nasıl geçer yoksa. bi bakmışız bebişler kucaklarda :))[/QUOTE
canim ben bugun tartildim ac karnina afedersin wc ye de cikmistim baya iyi :)63 gosteriyodu yani bu duruma gore bugun 20.haftaya giriyorum senin gibi yani 5 aya normal ozman 5 kilo almis oluyorum.Ben geceleri yemiyorum cnaim sadeece bolca su iciyorum.Amin tabi canim sihhatli olmak en onemlisi tabiki de.Benim ki muhtemelen sezeyan olcak gibi duruyor canim.Ama dr la henuz konusmadim tabikide.Soyle bir 8 aya geleyim de ondan sonra karar vericem vucudumun ve bebegin durumuna gore.Ben de p/tesi gidicem asiya dr uma sordum yaptir dedi.Buyuk bir cogunluk yaptiriyor sanirsam.Ben de 21 inde gidicem ama bekliyorum senden msj ayrintili ultrason hakkinda.Isme karar verirdin mi?alisverise basladin mi?ne kadar cok sey varmis alincak off ya ben daha baslamadim bu randevumdan sonra ins.gidim dr bidaha baksin emin olsun cinsiyete:)gerci herseferinde bizim bebek hemen popisi donuyo :)kolay olur sanirim.Amin ins canim ya o gunleri de gorururz.Normal dogumda lavman yapiliyomus diye duydum bide sonda takiyolarmis allahim ne kadar zor bu isler yaaaaa