Kasım ayı hamileleri...

slm canim anca geldim eve evet gittim allahim cok heyecanliydi yaa :)allahima sukur hersey normal ve gayet yolunda bir kizim olacak allahin izniyle ins :)

Canım benim yaa... ne kadar güzell Allahım gönlüne göre vermiş. hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah.. artık ikinciyi erkek diye dua edersin. inşalllah rabbim hayırlısıyla tabi benim ikinciyi de kız verir:))

saol canim benim ins kis dur birinciyi doguralim bi :)hayirlisiyla ins.buaralar biraz stressteyim uzuluyorum bazi konulara ve insanlar beni uzuyo yazik bebisim hep stress

Selam kızlae bende dün öğrendim bebeğim kız olacak Allahımın izniyle. Ne demişler kız evlat öz evlattır çok mutluyuz babasıda bende.Dr um sağlıklı görünüyor dedi.Allahım olmayan herkeze bebek nasip etsin inşallah...

hayirli olsun canim ama ole dusunme evlaadin 2 si de bir.evladi olmayan icin kiz da erkek te oz evlat.Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…