- Konu Sahibi Plebisit82
-
Hayirlisi canim ben Adana da yasiyorum ve dogumum da burda olucak.Ankara da teyzem var zaman zaman cok nadir olsa gidiyorum ama Ankaranin yazi daha iyi en azindan geceleri iyi diye biliyorum.Adananin yazi cehenneme esit canim gecesi de gunduzu de ayni.Artik klimanin altina yatcam gibi :)valla elimden geleni yapmaya calisiyorum canim normalde o dediklerimi de hic sevmem :)benimde bazen kabiz sorunum oluyo bazen afedersin gunde 3 defa gidiyorum vucudum sapitti resmen.bende genis giyiyorum 2xl :)benim gobusumde cikti esim ne zaman gorse aptal aptal siritiyo sevyor simdiden gelip konusuyor :)
Adananın sıcağını bilirim adana doğumluyum bende :) Şuan da görev icabı eşimle Şanlıurfadayız... yani bende cehennem sıcağının göbeğindeyim. bakalım kısmetse temmuzda işte annemler ankarada orda doğumu düşünüyorum. Adana da da iyi hastaneler var ama.. hayırlısı bakalım Allah inşallah kolaylığını verir...(
Adananın sıcağını bilirim adana doğumluyum bende :) Şuan da görev icabı eşimle Şanlıurfadayız... yani bende cehennem sıcağının göbeğindeyim. bakalım kısmetse temmuzda işte annemler ankarada orda doğumu düşünüyorum. Adana da da iyi hastaneler var ama.. hayırlısı bakalım Allah inşallah kolaylığını verir...(
amin canim zaten benim ki ozel hastanede olcak simdilik hersey iyi gidiyio bakalim ay bugun cok dolastim yoruldum yahu...urfada fenaaaaaa offf yaaaa sen erkenden gitmeye bak canm ankaraya..
amin canim zaten benim ki ozel hastanede olcak simdilik hersey iyi gidiyio bakalim ay bugun cok dolastim yoruldum yahu...urfada fenaaaaaa offf yaaaa sen erkenden gitmeye bak canm ankaraya..[/QU
Doğru diyorsun bakalım zaten önümüzdeki ay doktorla görüşmek için 1 haftalığına gitcem. şimdi iple çekiyorum annemleride özledim sorma.... Bu arada dün biraz ben de kendimi yordum galiba kasıklarımda ağrı oldu. biraz evham yaptım( tabi biraz da bebişi özledim bakma bahane yaptım biraz da ) doktorun yolunu tuttum. cinsiyetini de öğrendik teyzesi erkekmiş.... gerçi tahmin ediyodum eşimin annesinin ilki erkek, benim annemin ilki erkek.... doktor çıkıntısını gösterdi bakalım hayırlısıyla..heves ediyorum şimdiden birşeyler almak için. :)
amin canim zaten benim ki ozel hastanede olcak simdilik hersey iyi gidiyio bakalim ay bugun cok dolastim yoruldum yahu...urfada fenaaaaaa offf yaaaa sen erkenden gitmeye bak canm ankaraya..[/QU
Doğru diyorsun bakalım zaten önümüzdeki ay doktorla görüşmek için 1 haftalığına gitcem. şimdi iple çekiyorum annemleride özledim sorma.... Bu arada dün biraz ben de kendimi yordum galiba kasıklarımda ağrı oldu. biraz evham yaptım( tabi biraz da bebişi özledim bakma bahane yaptım biraz da ) doktorun yolunu tuttum. cinsiyetini de öğrendik teyzesi erkekmiş.... gerçi tahmin ediyodum eşimin annesinin ilki erkek, benim annemin ilki erkek.... doktor çıkıntısını gösterdi bakalım hayırlısıyla..heves ediyorum şimdiden birşeyler almak için. :)
aa cok sevindim artik severken oglusum diye sevebilirsin :)darisi bana ins.oluyo ole yoruldugunda evham yapmaya gerek yok canimbende suanda bile var rahim buyudugunden diyoalr.ins bende hafta ogrencem dedim ya ama cok heyecanliyim bekleyemiyorum.Ben de pembis pembis seyler almak istiyorum yaaaa :)esim mavi gozlu hep mavi gozlu bir kizim oklsun istedim saglikla tabi ins :)
aa cok sevindim artik severken oglusum diye sevebilirsin :)darisi bana ins.oluyo ole yoruldugunda evham yapmaya gerek yok canimbende suanda bile var rahim buyudugunden diyoalr.ins bende hafta ogrencem dedim ya ama cok heyecanliyim bekleyemiyorum.Ben de pembis pembis seyler almak istiyorum yaaaa :)esim mavi gozlu hep mavi gozlu bir kizim oklsun istedim saglikla tabi ins :)
İnşallah hayırlısı olur senin içinde.. kız çocuğu başka oluyor tabi. Ama ciğer ikisi de çok sevilir... inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar da....
bebişin hayırlı olsun öncelikle
mesaja baktım biirçok ortak yönümüz var bende adana dogumluyum şanlıurfadayım ama geçici degil kalıcı :)))
şanlıurfada hangi doktora gidiyorsun
İnşallah hayırlısı olur senin içinde.. kız çocuğu başka oluyor tabi. Ama ciğer ikisi de çok sevilir... inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar da....
canim evladin 2 side birdir eminim daha kucagimiza almadigimiz icin bisi demiyorum ama en guzel sey anne olabilecegini bilmek.bu cok guzel bir duygu allahim anne olmak isteyipte olamayan herkese bebek versin ins.Bu yuzden cok yuva yikiliyor cunku bu bir sucmus gibi kadinlar suclaniyor ...
bebişin hayırlı olsun öncelikle
mesaja baktım biirçok ortak yönümüz var bende adana dogumluyum şanlıurfadayım ama geçici degil kalıcı :)))
şanlıurfada hangi doktora gidiyorsun
teşekkür ederim. sen kaç haftalıksın.. cinsiyet belli mi senin de? ben academy hospital'de imran hocaya gidiyorum. memnunum şuan tabi doğum ankarada dediğim gibi kısmetse inşallah..
canim evladin 2 side birdir eminim daha kucagimiza almadigimiz icin bisi demiyorum ama en guzel sey anne olabilecegini bilmek.bu cok guzel bir duygu allahim anne olmak isteyipte olamayan herkese bebek versin ins.Bu yuzden cok yuva yikiliyor cunku bu bir sucmus gibi kadinlar suclaniyor ...
Gerçekten öyle.. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. yıllarca bebiş bekleyen yuvalar tez zaman da kavuşsun yavrularına inşallah.... dua ederken zaten ben de öyle dua ediyordum Allahım isteyen herkese ver bana ver inşallah diye... çok şükür
teşekkür ederim. sen kaç haftalıksın.. cinsiyet belli mi senin de? ben academy hospital'de imran hocaya gidiyorum. memnunum şuan tabi doğum ankarada dediğim gibi kısmetse inşallah..
ben 19 haftadayım hayırlısı ile oglummuz olacak inşallah..
ben osm de zeki mile gidiyorum birde edessa da ethem kaçara gidiyorum
şimdilik iyi inşallah herşey hepimiz için daha iyi olur
ben 19 haftadayım hayırlısı ile oglummuz olacak inşallah..
ben osm de zeki mile gidiyorum birde edessa da ethem kaçara gidiyorum
şimdilik iyi inşallah herşey hepimiz için daha iyi olur
hayırlı olsun oğluşun. sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah. Allah doğumda kolaylık versin inşallah hepimize. zeki hocaya giden birkaç arkadaş vardı. duymuştum ismini.
kizlar dua edin yarina dr a gidiyorum bebegimin cinsiyetini ogrencem ins umuyorum hersey yolundadir
Allah gönlüne göre versin inşallah. Sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah....
saol canim senin kide :)
naptın canım heyecanla bekliyoruz.. gittin mi doktora??
slm canim anca geldim eve evet gittim allahim cok heyecanliydi yaa :)allahima sukur hersey normal ve gayet yolunda bir kizim olacak allahin izniyle ins :)
Canım benim yaa... ne kadar güzell Allahım gönlüne göre vermiş. hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah.. artık ikinciyi erkek diye dua edersin. inşalllah rabbim hayırlısıyla tabi benim ikinciyi de kız verir:))
Selam kızlae bende dün öğrendim bebeğim kız olacak Allahımın izniyle. Ne demişler kız evlat öz evlattır çok mutluyuz babasıda bende.Dr um sağlıklı görünüyor dedi.Allahım olmayan herkeze bebek nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?