Kasım ayı hamileleri...

ya kızlar bende üşüttüm galiba, bir öksürük bir öksürük... öksürürken yoruluyorum..... ikinci hamileliğim, güya tecrübeliyim ya her öksürmemde bişey olcak diye ödüm kopuyo....

bulantılar deseniz acaip.... kraker falan fayda etmiyo... su bile içemiyorm, sıvı şeylerle aram yok...

bu arada sınava hazırlanan tük arkadaşlara Rabbim yardım esin...

Hem sınav hem hamilelik nasıl geçicek hiç bilmiyorum. Aynı zamanda da çalışınca dahada zor ( Şansımıza da bu sene çook sınava giricez

sen mı benmı canım acayıf oksuruyorum yaklasık 1 aydır ve oksurmekten karnım acayıp acıyor benımde bu ıkıncı olcak ama 1. bukadar korkmadım ben oksurdukce duscekmıs gıbı zzannedıyorum bırde 2 gundur fecı grıp oldum ne zaman kendıme gelırım bılemıyorum gecmıs olsun sanada

sanada geçmiş olsun ya gerçekten çok korkuyorum bebeğe bişey olcak diye..bide dün midem hiç bulanmadı,,, gece uyuyamadım bile hem öksürmekten hem düşünmekten.....öğleden sonra dr gidebilirm:)

kesin hamilesin cünkü silik bile cıksa sonuç garanti pozitif:)

canlarım dün doktora gittim. kese oluşmuş. bi yüzük yuvarlağı kadar. haftaya cuma tekrar çağırdı. şimdilik herşey yolundaymış çok şükür. mutluluğumu paylaşmak istedim. darısı tüm isteyenlerin başına. allah ayırlısını etsin...

ayyy hemen yap bence hayırlı haberler olsun inşallah canım bizide bilgilendir ben merak ederim şimdi :)

valla hemen test aldım yaptım sonuç 2.çizgi silikde olsa olumlu sanırım.belirti olarak mide bulantım falan yok ama çok yorgun ve halsiz hissediyorum kendimi .havalardan diyordum ama değilmiş sanırım:))

gozun aydın cnm allah kalp atıslarını duymayı saglıkla kucagına almayı nasıp etsınnn
valla hemen test aldım yaptım sonuç 2.çizgi silikde olsa olumlu sanırım.belirti olarak mide bulantım falan yok ama çok yorgun ve halsiz hissediyorum kendimi .havalardan diyordum ama değilmiş sanırım:))

gozun aydın cnm buyuk ıhtımal hamılesın bendenım ılk oglumdada oyle olmustu evde test yapmıstım bır net dıgerı sılık bır cızgıydı hemen dr gıttım 4 haftalık daha cok kucuk oldugu ıcın demıstı sen gıdıp bır muayene ol hemen

slm kızlar uzun zamandan sonra tekrar aranızdayım.
dün 2.bebeğime hamile olduğumu öğrendim daha tam hazır değildim süpriz oldu.
inşallah sağlıkla alırız kucağımıza hepimz

kızlarr
HAYAL
EYLÜL
isimlerinden sizce hangisi daha hoş

bence hayal güzel ama 2 hatta 3 isim koyabilirsin şansı daha çok artıyormuş isimlerdeki harflerin anlamlarına göre internetten bakabilirsin şimi böyle moda istersen tabiii h ile başlayanlar mücadeleci ve kariyer basamaaklarına H HARFİNDEKİ MERDİVEN GİBİ ÇIKMAYI SEVERLERMİŞ doktor isimleri dikkatinizi çektimi 2 yada 3 isimliler çok
ben bebğime 2 yada 3 isim koymayı düşünüyorum istediğini kullansın şansı çok olsun isimlaerden bir tanesi favori harfim A İLE KOYMAK İSTİYORUM

Simdi bi yerde okudum canm. Ayva grip ve nezlenin çabuk iiyilesmesine yardmciymis. Bide bebis guzel ve ahlaklı oluyormuş diye bir hadis var

ayyyy tebrik ederim canım hayırlı olsuun. allah kucağınıza almayıda nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…