- Konu Sahibi Plebisit82
-
ya kızlar bende üşüttüm galiba, bir öksürük bir öksürük... öksürürken yoruluyorum..... ikinci hamileliğim, güya tecrübeliyim ya her öksürmemde bişey olcak diye ödüm kopuyo....
bulantılar deseniz acaip.... kraker falan fayda etmiyo... su bile içemiyorm, sıvı şeylerle aram yok...
bu arada sınava hazırlanan tük arkadaşlara Rabbim yardım esin...
ya kızlar bende üşüttüm galiba, bir öksürük bir öksürük... öksürürken yoruluyorum..... ikinci hamileliğim, güya tecrübeliyim ya her öksürmemde bişey olcak diye ödüm kopuyo....
bulantılar deseniz acaip.... kraker falan fayda etmiyo... su bile içemiyorm, sıvı şeylerle aram yok...
bu arada sınava hazırlanan tük arkadaşlara Rabbim yardım esin...
sen mı benmı canım acayıf oksuruyorum yaklasık 1 aydır ve oksurmekten karnım acayıp acıyor benımde bu ıkıncı olcak ama 1. Bukadar korkmadım ben oksurdukce duscekmıs gıbı zzannedıyorum bırde 2 gundur fecı grıp oldum ne zaman kendıme gelırım bılemıyorum gecmıs olsun sanada
Yarın adet günüm, dayanamayıp bugün öğle arasında test yaptım ve çok silik 2. çizgi çıktı.Yarın sabah ilk uyandığımda testi tekrarlayacağım. 1 Haftadır sol kasığım, sol bacağım, sol göğüsüm ağrıyordu. Bugün ise bulantı başladı, başta sabah aç karınla olduğunu düşündüm ama akşama kadar sürdü üstelik midemde yanma başladı. Çok erken değil mi ya! Kusma yok sadece mide yanması ve bulantısı...
sanada geçmiş olsun ya gerçekten çok korkuyorum bebeğe bişey olcak diye..bide dün midem hiç bulanmadı,,, gece uyuyamadım bile hem öksürmekten hem düşünmekten.....öğleden sonra dr gidebilirm:)
ayyy hemen yap bence hayırlı haberler olsun inşallah canım bizide bilgilendir ben merak ederim şimdi :)
gozun aydın cnm allah kalp atıslarını duymayı saglıkla kucagına almayı nasıp etsınnncanlarım dün doktora gittim. kese oluşmuş. bi yüzük yuvarlağı kadar. haftaya cuma tekrar çağırdı. şimdilik herşey yolundaymış çok şükür. mutluluğumu paylaşmak istedim. darısı tüm isteyenlerin başına. allah ayırlısını etsin...
valla hemen test aldım yaptım sonuç 2.çizgi silikde olsa olumlu sanırım.belirti olarak mide bulantım falan yok ama çok yorgun ve halsiz hissediyorum kendimi .havalardan diyordum ama değilmiş sanırım:))
ikiside hoş. Ben hayal diyim.ama canim
kızlarr
HAYAL
EYLÜL
isimlerinden sizce hangisi daha hoş
kızlarr
HAYAL
EYLÜL
isimlerinden sizce hangisi daha hoş
geçmiş olsun canm.. gebelikte Cok zor ilaçta kullanamiyorsun. Çok dikkat etmek gerekiyor. Rabbim acil şifalar versin.kizlar ya usuttp grip oldum burnum akip duruyo.napicam bilmem bol c vitamini almaya calisiyorum ins en kisa zamanda gecer
valla hemen test aldım yaptım sonuç 2.çizgi silikde olsa olumlu sanırım.belirti olarak mide bulantım falan yok ama çok yorgun ve halsiz hissediyorum kendimi .havalardan diyordum ama değilmiş sanırım:))
Aslicin ve sultan aramıza hoşgeldiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?