- Konu Sahibi Plebisit82
-
Benim sat 24.10.2012 kizlar yarin dr gidicem dua edin benim icin buarada benim disimde sorun var sallniyo napicam bilmiyorum
selam ben bugün gittim çok yeni sadece beta hcg değerine baktılar ben dün aile sağlık merkezindede beta hcg baktırmıştım dün 1100 idi bugün 1611 idi artış iyi dedi haftaya gel keseye bakarız dediler gelişmeleri burdan yazacağım :) güzel haberler bekliyorum dua ediyorum hepimize
sat 23 ekim canım
öncelikle hayırlı olsun canım, folik asit almaya basla canım .kese anca 8 .haftada görunuyormus ama bhcg ni 48saatte bir ölçürmen lazım ,benim doktorum öyle yapıo ,degerler yukseliomu diye ,mesela deger 60 mıs mı 48saat sonra 120 olması lazım yani 2 katı.bende hamile olduğumu öğrendim çok şaşkınımneler yapmalıyım kızlar
Sabretmek zor geliyor ama aslında biraz daha beklemek en iyisi çünkü yok kese görünmedi yok kalp atışı duyulmadı diye için içini yerdi.Ben başta 4 gün bekledim gittim kese yok ortada şimdi bi hafta daha beklemek zorundayım çok zor geliyo biliyorum,dikkatli ol ve sabır dile.. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur..
Hanımlar ağrınız sancınız var mı? Adet olacakmışım gibi karnım ve belim ağrıyor.
Dr. şiddetli olmadığı sürece normal olduğunu söyledi ama yine de tedirgin olmamak elde değil..
.
Evet canım biraz geç olmuş.7+0 ken de görülür bunlar.İstersen bekle.İstersen erken git.Ama 17 aralıka çok var.
?
sevindim canm benim bet 22 sinda 841 di bakalim yarin ne olcak
doğru diyorsun aslında gülcan sabretmeli inş. bi daha ki giittiğimizde görürü sende inş. keseyi görürsün en kısa zamanda cnm
günaydın herkeseee
bende 15. ayın sonunda hamile haberimi aldım bu ay
rabbim hepimizin kucağına versin inşallah
inanamıyorum ama galiba ben de hamileyim, Allahım hayırlısını versin . bugün bata 1-2 kala sabah silik 2. çizgiyi gödüm.
aynen yaa hele bugün iyice korkuttu beni çok ayakta kalmıştım ondan oldu galiba
Benim de yolculuğum silik çizgiyle başladı :) Kan testi yaptırarak emin olmalısın ve kesinlikle Dr. gitmelisin.. Umarım her şey yolunda gider..
adet günümdekahverengi leke geldi bir iki damla sonra kesildi . normalde hiç böyle olmazdı. doktora gittim kan testi yaptı adet günümde bhcg değerim 62 çıktı. idrar testi de yaptım ikinci çizgide çok kırmızı olmasada çıktı . sizce ben hamilemiyim. ya değerim düşerse diye çok korkuyorum. tekrar test yaptırmaktan çok korkuyorum değerim arttı mı diye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?