- Konu Sahibi Plebisit82
-
Allahım çok heyecanlıyım ve korkuyorum 2de randevum var inşallah bebegimi görür kalp atışını duyarım .ne olur benim için dua edin
arkadaşlar size bir sorum olacak hepiniz hamilesiniz duymuşsunuz ve ya yaşamışsınızdır. gebelik belirtisi olarak burun kaşıntısı yaşadınız mı? benim 1-2 gündür aşırı kaşıntım var? komik değil değil mi sorum
Allahım çok heyecanlıyım ve korkuyorum 2de randevum var inşallah bebegimi görür kalp atışını duyarım .ne olur benim için dua edin
arkadaşlar size bir sorum olacak hepiniz hamilesiniz duymuşsunuz ve ya yaşamışsınızdır. gebelik belirtisi olarak burun kaşıntısı yaşadınız mı? benim 1-2 gündür aşırı kaşıntım var? komik değil değil mi sorum
ben de varım kızlar sat: 08.10.2012 doğum tarihi 15.06.2013 bebiş gözüktü. ama ben yumurtlama tarihim geç tarihlerde değişme olabilir. bu arada doktora gidenler doktorun neler söylediğini ve ya tavsi. yelerini burda paylaşırmısınız . ben haftasonu gittim doktor canımı sıktı. düşük ya da erken doğum riski olabilir dedi. haftaya tekrar gidicem
Evet, 2-3 hafta önce böyle bişey hatırlıyorum.Diğer belirtilerin de benimkilerle aynı.Hadi inşallah canım,güzel haber alırsın.
Canım ne yaptın? Ben gittim bugün,kalp atışlarını gördük.7 haftalık çıktı.İşte dediğim gibi 6 haftadan önce bebeği,7 haftadan önce kalp atışlarını görmek zor.Hadi güzel anneler iyi haberlerinizi bekliyoruzzzzzz.
Canım neye dayanarak bu riskleri söyledi sana doktor? Benimki de geç döllenme.Benim gittiğim doktor aradaki süreye takılmıyor bile.Israrla sormama rağmen normal diyor.Ben de normal olduğuna inanıyorum.Gerisi takdir ilahi.Ben doktorumdan inanılmaz memnun kaldım.Ki kolay kolay hiçbir doktoru yeterli bulmam.Hem de devlet hastanesi.Benden bugün kan aldı.Malum baş belam troidin son durumuna bakmak için.Daha cuma günü başka yerde ölçtürmüştüm ama gene istedi.Neyse işte eliza mıydı,bişeydi onu da istedi.Yarın alıcam sonuçları.Melodicim, canım bu arada eleviti sordum.O da folbiol al dedi.Öyle yani,zaten işte cinsel perhizliyim eşimle onu söyledim.Aynen dedi.Tabi benim daha önce düşüklerim olduğu için.Yoksa normalde öyle bir şart yok.Bir de bana aspirin verdi,kan sulandırıcı.Ama yine söylüyorum benim durumdan dolayı bunlar.
Merhaba hanimlar.. Adetim yaklasik 10 gun gecikti ve 3 gun once test yaptirdim sonuc 708 cikti,bugun de genel muayene icin hastanedeyim ama ne normal ultrasonda ne de vajinal ultrasonda kese gozukmedi.Tekrar bhcg testi ve idrar testi istedi dr simdi sonuclari bekliyoruz.Dis gebelik olma ihtimalinden korkuyorum,eger oyleyse vajinal yoldan bakildiginda belli olmaz miydi? Dualarinizi bekliyorum..
Canım bende yeni geldim çok mutluyum kalp atışını duyduk. 6 haftalık çıktı geç döllenmeden dedi doktor sata göre 7+2
Pinuspinea
kızlar selam, sabah 10 da eşimle birlikte,sonra geldim yattım uyudum bugün çok halsiz hissediyorum kendimi.
doktor karından değil aşşağıdan bakalım dedi, ve gayet güzel gördük kesemizi hatta ilk fotoğrafımızı aldık bile,
bu gittiğim doktor benim asıl doktorum olucak bundan sonra doğuma kadar ona gitmeyi planlıyorum,
bi özel hastanede bildiğimiz tanıdığımız gayet iyi bir doktor,
haftayada yani yaklaşık 8-9 gün sonrada kontrolümüz var kalp atışlarını dinlenicez,inşallaah duyarım çünkü benim bebişim daha 5 haftalıkmış doktor öle söyledi
minicikkk ama çok tatlı :)
amandil
kızlar meraba benim bulantılarım başladı sürekli midem bulanıyo bişey yiyemiyorum moralim çok bozuk siz bulantınızın geçmesi için neler yapıyosunuz??
cimres
bebeğin yanında bişey daha var dedi ne olduğunu anlamadı miyom olabilir ya da kan pıhtısı dedi o yüzden düşük ya da erken doğum olabilir dedi hatta progestan verdi düşük yapmam için verdi. ilaç tansiyonumu cok etkiledi 2 kere içtim bıraktım doktoro sevmedim zaten. kendi doktorum izinli olduğu için başkasına çıkmıştım. haftaya kendi doktoruma gidicem
içini ferah tut ben de doktora gittiğimde beta hcg 600 cıktı bebek güzükmedi. ben de endişelenmiştim doktor 1 hafta sonraya çağırdı ozaman bebek gözüktü
Evet, 2-3 hafta önce böyle bişey hatırlıyorum.Diğer belirtilerin de benimkilerle aynı.Hadi inşallah canım,güzel haber alırsın.
Canım ne yaptın? Ben gittim bugün,kalp atışlarını gördük.7 haftalık çıktı.İşte dediğim gibi 6 haftadan önce bebeği,7 haftadan önce kalp atışlarını görmek zor.Hadi güzel anneler iyi haberlerinizi bekliyoruzzzzzz.
Canım bende yeni geldim çok mutluyum kalp atışını duyduk. 6 haftalık çıktı geç döllenmeden dedi doktor sata göre 7+2
Merhaba hanimlar.. Adetim yaklasik 10 gun gecikti ve 3 gun once test yaptirdim sonuc 708 cikti,bugun de genel muayene icin hastanedeyim ama ne normal ultrasonda ne de vajinal ultrasonda kese gozukmedi.Tekrar bhcg testi ve idrar testi istedi dr simdi sonuclari bekliyoruz.Dis gebelik olma ihtimalinden korkuyorum,eger oyleyse vajinal yoldan bakildiginda belli olmaz miydi? Dualarinizi bekliyorum..
Kızlar hepinize iiyii akşamlar..bişey sormak istiyorum...Benim karnımın alt kısmında bi ağrı var sizce hamilelik belirtisiyle ilgili olabilirmi....günüme daha var ama adet olacağım zaman karnım ağrımaz göğüslerim ve kasıklarım ağrır normalde..bilgilendirirseniz çok sevinirim..şimdiden tşkler..
Oooh oohhMaşaallah canım.İnşallah sonuna kadar böyle güzel devam edecek.Ben sana ne dedim.İçimizi ferah tutuyoruz.Olur olmaz şeylerle bebişlerimizi üzmüyoruz kızlarrrr
Maşaallah, süper,süper.
Canım benim de 5 haftalıkken başladı.Ama ne başlamak.:120: Sonra gün gün azalıyor.Şu anda da tamamen geçmiş değil,ama daha iyiyim.Moralini bozma hiç.Bu dönem ne yediğinin çok bir önemi yok bebek için zaten.Ama su çok önemli.Günde 2-2,5 lt su şart.Ona dikkat et.Ben sabahları hemen yataktan kalkmıyorum.Hemen bişeyler yemek için kendimi zorlamıyorum.Genelde tuzlu yiyorum.Yemekle aynı anda bişey içmiyorum.Sonra içiyorum.Bir de zencefil,zencefil çayı iyi geliyormuş.Onu da deneyebilirsin canım.
Anladım canım.İnşallah doktorun kuruntusudur,bişey değildir.Progesteron verdiyse sana, o düşük yapmamak için veriliyor.Ama bence de başka bir doktora göster.[/QUOTEe
evet canım sende demiştim bende biraz evham var işte birde okuduklarım çok etkilemişti beni neyseki muradıma erdim inş böyle devam eder. seninde gözün aydın çok sevindim senin adınada
tşk ederim cnm inş darısı başına. çok güzel bir duygu doktor birşey demeden birden sesi açtı o sesi duydugum an gözlerimden yaşlar döküldü.Allah herkese nasip etsinbenimx gözün aydın, çok sevindim canım... darısı başıma inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?