- 14 Eylül 2020
- 1.015
- 1.098
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım:) peki adet gununden sonra mı artti agrisi bastan beri bu ay agridimi cok?Yumurtlama gunumu bilmiyorum evet hassasiyet her ay oluyor ama bu ay hic dokunamiyorum
Erken gebelik testi yaptınız olsa çıkardı bence silik bileAma tahmini yumurtlamadan 11 gün geçti daha erken mi
Hoşgeldin öncelikleMerhabalar, yeni katıldım aranıza beni de kabul edin lütfen
Sat 29 Ekim
Bat 6 Aralık
Ovülasyon 7-12 Kasım
38-39 günde bir adet oluyorum.
Kızlar 3 gündür kasıklarımda batma oluyor, ağrıyor, bugün çok uykum var kafamı tutamıyorum resmen.
Dün doktora gittim. Akıntımın olduğunu ve rahim duvarında kalınlaşma olduğunu söyledi. Gebelik hakkında çok erkenmiş birşey diyemem dedi.
Kendimi hamile gibi hissediyorum ama değilsem diye de içim içimi yiyor. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Çok sağol canım bilgilendirdigin için işte herkes farklı şeyler yasiyo ama okudukça kendinden biseyler bulunca umut doluyo insan Rabbim bebisini hayırlı etsin İnsaAllahkızlar soru-cevap doldurdum ayrıcada yazmak istiyorum herkese faydası olsun buradan okunan bir kelime bile çoğu zaman bizleri rahatlatıyor umut oluyor çünkü bende hep okuyup okuyup allahım nasip et dedim inşallah isteyen herkee nasip etsin allahım çift çizgi hayatımda ilk defa gördüm çok zorluklarda yaşadım bir bebeğe sahip olabilmek adına çok şükür ki o gün bugünmüş . zor zamanlar ama herşeyin bir vakti var olmasıda bir nasip ben buna inanıyorum.
genelde düzenlidir adetlerim.periyot uygulaması diye bir programdan takip ediyorum yıllardır. girdiğiniz veri kadar adetin ortalamasını veriyor size.en büyük belirtim sabahları idrara çıkmaktı her sabah 3-5 arası uyandım adetten 5 gün kadar önce sanırım.Gögülerimde pek belirti yokku her tuvalete gittiğimde onlara bakıp bakıp durdum mıncıkladım normalde de adette hiç gögüslerimde bir belirti acı olmaz şimdide hiç olmadı. yumurtlamayı anladım çogu zamanda hissederim agrılarından anlarım,7.si yumurtLAMA BEN 10 kasımda agrı yanma ve kanama ile doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu dedi doktor antibiyotik verdi ama ben tuhaf birşey olduğunu anladım hayatımda 1 kere fln olmuumdur enfeksiyon hatırlamıyorum. ilaçları az kullandım.olur olmaz bilemedim çünkü enfeksiyon var dmeişti doktor olmaz sanırım dedim ama sonra baktım hiç akıntım yok kupkuru adete yakın olur akıntım kremsi gibi ama o da yoktu ozaman şüphelendim varmı acaba dedim.ve battan 2 gün sonra test yaptım .
1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?-28 günde bir
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?-14 gün sonra
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?-hayır
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?-hayır
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?-hayır
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?-evet var kan yaptırmadım daha
7- İlk belirtilerin neydi?-adet gecikmesi-adetten 5 gün önce fln hergün sabaha karşı tuvalete kalktım
Valla ben yaptım negatif çıktı ya hemen kendime teselli cümlesi buldum ilk idrarla yapmadın o yüzden çıkmadı diye sabahı bekle yap diyo içimden bi sesBende seninle aynı durumdayım. Benimde regli 4 gün vardı bende yaptım bembeyaz kaldi. O kadar üzüldüm ki buraya bile yazamadım. Sindi sen yazınca sana yazmak istedim
Ben de her sabah yapmaya devam ediyprum gebelik testini her gün daha da belirginleşiyor. Yarın sabah ben de tekrar kan vermeye gidexeğim dua edin her şey yolunda gitsin hepimiz içinMerhaba , benim de
sat 17 ekimdi
bat 5 kasımdı
ben de 40 41 gün de bir adet oluyordum. Gebelik planladığım için bat 5 gün kala başladım test yapmaya ama asla 2. Çizgiyi göremedim. 10.gün geçti tekrar erken gebelik testi yaptım hala 2.çizgi yok. Ama adet de olmadım. Artık15. Gün kan testi yaptırmaya karar verdim. Hcg 10.74 çıktı. Çok düşük bir değer ama pozitif sayılıyor. 2 gün sonra kadın doğuma gittim. Ultrasonla baktı doktor rahim duvarı kalınlaşmış bu güzel dedi. Tekrar beta hcg istedi. Sonuc 21.99 2 katı artmış yani Sırf merakımdan dün tekrar kendim evde test yaptım artık 2. Çizgi çıkıyor hormon yükseldiği için.10 gün sonrası için tekrar ultrason için çağırdı ☺
Evet sabah da yapValla ben yaptım negatif çıktı ya hemen kendime teselli cümlesi buldum ilk idrarla yapmadın o yüzden çıkmadı diye sabahı bekle yap diyo içimden bi ses
HoşbuldumHoşgeldin öncelikle
Canım seni üzmek istemem ama bende aynılarını yaşadım ve adet öncesi pms dönem yasana biliyor gebeliğe benziyor ama bedenin seni adete hazirliyoor umarım ki senin bebistir canım
Yaaa bak ne güzel teselli bulmuşsun sabah ilk idrarla yap canim. Bende o teselli de yok. Cuma regli olmayı bekliyorumValla ben yaptım negatif çıktı ya hemen kendime teselli cümlesi buldum ilk idrarla yapmadın o yüzden çıkmadı diye sabahı bekle yap diyo içimden bi ses
ümitlendirmek gıbı olmasında ben 6 gün vardı yaptım bembeyazdı 3 gün kala yaptım silikte olsa cıkmıstı bence yınede umidinizi kesmeyın regl gününüzü bekleyınBenimde öyle 4 gün var erken gebelik resti yaptım
Cuma gününe bisey kalmadi zaten ama moralim çok bozuldu . Hayali falan hiç bisey yok. Hatta diyor lar ya ertesi sabah baktım bir çizgi cikmis. Bende ertesi sabah baktığımda bile bisey yoktu. Goguslerim hassasiyeti var ama test yok diyorKızlar
ümitlendirmek gıbı olmasında ben 6 gün vardı yaptım bembeyazdı 3 gün kala yaptım silikte olsa cıkmıstı bence yınede umidinizi kesmeyın regl gününüzü bekleyın
Yapıyım elimde 10 tane var nasılsaEvet sabah da yap
Bnim göğüslerim ağrımıyor kafamı karıştıran bu bi hafta öncesinde ağrırdı akıntım fazlalaşırdı şimdi hiçbir şey yokYaaa bak ne güzel teselli bulmuşsun sabah ilk idrarla yap canim. Bende o teselli de yok. Cuma regli olmayı bekliyorum
Sence yumurtlamanın kaçıncı günü idrarda çift çizgi gördüm.ve ilişkiden kaç gün sonraMerhaba , benim de
sat 17 ekimdi
bat 5 kasımdı
ben de 40 41 gün de bir adet oluyordum. Gebelik planladığım için bat 5 gün kala başladım test yapmaya ama asla 2. Çizgiyi göremedim. 10.gün geçti tekrar erken gebelik testi yaptım hala 2.çizgi yok. Ama adet de olmadım. Artık15. Gün kan testi yaptırmaya karar verdim. Hcg 10.74 çıktı. Çok düşük bir değer ama pozitif sayılıyor. 2 gün sonra kadın doğuma gittim. Ultrasonla baktı doktor rahim duvarı kalınlaşmış bu güzel dedi. Tekrar beta hcg istedi. Sonuc 21.99 2 katı artmış yani Sırf merakımdan dün tekrar kendim evde test yaptım artık 2. Çizgi çıkıyor hormon yükseldiği için.10 gün sonrası için tekrar ultrason için çağırdı ☺