Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende de gelen giden yok erken mi oldum acaba diyorum hala bişey gelmiyor. Regl 3 gün kaldı önceki akşam kahverengi akkntım oldu azcık dün azcık daha oldu gün içinde sonra hiç yok. Böyle akıntı normal mi ki? Enf felandan böylw olur mu ki? Ümitlenmeye başladım.regl 5 gun kala hiç böyle akıntım olmamıştı.
Enfeksiyon da kötü koku da olur canım. Veya kaşıntı sızı vb yan belirtiler de bulunur. İnşallah hamilesindir. 🙏

Adete 3 gün kala yumurtlamanın 11.gunu.biraz geçti bu ince çizgi çıkması için.3 gün kala dalga net çıkmalıydı.ben bunun kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum.bence olmadı malesef.
20201120_084908.jpg

Merhabalar
Ben Klomen kullanıyorum beş altı gün önce doktor kontrolümde iki yumurtam 20 mm olmuştu doktor çatlatma iğnesi vermedi kendisi çatlar dedi. Dün ovulasyon testi yaptım testimin resmini de paylaştım. FakatDün akşamdan beri adet ağrısı gibi ağrım var ama adetime de daha 13 gün var sizce sebebi nedir
Canım yumurtan henüz çatlamamış öyle görünüyor. Dr çatlar dediyse çatlar sanırım. Ama iğne her zaman garanti sanki. Çünkü bazı kişilerde duydum çatlamayıp kiste çeviriyormuş vs.

Enfeksiyon da kötü koku da olur canım. Veya kaşıntı sızı vb yan belirtiler de bulunur. İnşallah hamilesindir. 🙏
İnşallah🙏🏻 Kaşımtım koku felan yok. Kasıklarımda zmaan zaman kram ve batmalar oluyor. 3 gundur kabız oluyorum:KK43: ve her gün aşırı gaz problemim var:KK43: şu testler gelse yapacagım ama regl günüm gelmedi öyle bişey varsa çıkmaya da bilir. Bnim çok ağır alerjik rinitim var her akşam antihistaminik alıyorum. 2 gün üst üste içmezsem çok perişan oluyorum. Dün şüphe duydugum için içmedim ama bu akşam içmem lazım:KK43: bu ilaç zarar verir mi ki böyle bişey varsa

İnşallah🙏🏻 Kaşımtım koku felan yok. Kasıklarımda zmaan zaman kram ve batmalar oluyor. 3 gundur kabız oluyorum:KK43: ve her gün aşırı gaz problemim var:KK43: şu testler gelse yapacagım ama regl günüm gelmedi öyle bişey varsa çıkmaya da bilir. Bnim çok ağır alerjik rinitim var her akşam antihistaminik alıyorum. 2 gün üst üste içmezsem çok perişan oluyorum. Dün şüphe duydugum için içmedim ama bu akşam içmem lazım:KK43: bu ilaç zarar verir mi ki böyle bişey varsa
Benim de 3 günüm kaldı aşırı gaz bende de var çok merak ediyorum hayrlisi olsun hepimiz icin

Benim de 3 günüm kaldı aşırı gaz bende de var çok merak ediyorum hayrlisi olsun hepimiz icin
Az önce normal akıntı geldi regl olmadıgım kesin. Ne olduğum belli değil😁 kesinlikle Allah hayırlısını versin tüm kalbimizle iyi niyetimizle🤲🏻 İsteyen herkese Allah’ım sağlıklı bebekler nasip etsn🤲🏻

X