Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 2 ay önce reglm gecikti ilk defa o aydan sonra gecen ay sogan suyu yaptım reglm zamanında oldu bunay yine gecikti hormon vermeye gittim ben de ve sonuc böyle cıktı bi aylık etksii olmus sanırım stresten falan artıyor yeni dügün oldu stres derken reglm gecikti hayatımda ilk defa
Hormon testini nerde verdiniz

Ben de ayın 7 sinde yaptım bariz negatif di
Belki erken yapmışımdır diye bir umut besliyorum işte
Adet olunca daha az canım acıyor sanki tek çizgi daha can acıtıyor adet tarihim geçmeden yapmıycam bu sefer
Ne durumdasın canım benim bugün iyice göğüslerim acıyor ve karnım burulmaya başladı yani adet belirtilerim bunlar 3 gün kaldı zaten benim hep öyle olur bikaç gün kala olmadı bu ayda malesef :KK43:

Soğan kürünü bir kere yapmakla olmuyor maalesef saraçoğlu sitesinde de yazıyor 4 ay kullanmak lazım

Saraçoğlu sitesinden;
Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.
Hadi ya aşırı derece kullanmak bozmasın dengeleri siz böyle mi yaptınız

Benimde adet olacakmışım gibi bilindik ağrılar başladı😞 bu ay ümitlenmiştim sağdan yumurtladığjm için ama nasip değilmiş 🤷🏻‍♀️

Benimde 3 günüm var yarın yaparsam belki yaparım kararsızım bende ama varsa artık çıkar diye düşünüyorum ya
Benim bu ay yumurtlamam 4 gün geç oldu o yüzden de reglim ileriye attı bilmiyorum ki kasık ağrım uzun süredir var bisey diyemiyorum o yüzden erken gebelik testi dene istersenn

1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
7- İlk belirtilerin neydi?
Sonucum 653 çıktı kızlar inşallah sağlıkla devam eder o yüzden soruları cevaplayayım😊
1- 30-35 bazen 40
2- 19-20.Gün pik 21. Gün çatlama günü
3- evet kullandım
4-laboquıck
5- pkos ve insülin direncim var
6- evet inşallah😍 çatlama olduktan sonraki 15. Gün yani bat günü öğrendim.
7- kasıklarda batma, sık idrara çıkma, şişkinlik, bacak krampları hafif bel ağrısı bunların hepsini regl öncesi de yaşıyordum😅 Ama yumurtlamadan 5 gün sonra sağ kasığımda seğirme gibi şeyler oldu bütün gün ve hep regl olcakmışım gibi bir his.
biz 1 yıldır istiyoruz hiç denk gelmedi. Bu ay diğer aylardan farklı olarak yumurtlama takibi yaptım ve inofolıc combiyi kullandım. Kesinlikle yumurta kalitesini arttırdığını düşünüyorum. Yaklaşık 4 aydır da glıfor kullanıyorum insülin direnci için bu ilacında yumurtlamaya olumlu etkileri varmış. Kusura bakmayın hzun yazdım ama belki bi faydası olur. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin.hamile olanlarıda sağlıcakla yavrularına kavuştursun😊

Benim bu ay yumurtlamam 4 gün geç oldu o yüzden de reglim ileriye attı bilmiyorum ki kasık ağrım uzun süredir var bisey diyemiyorum o yüzden erken gebelik testi dene istersenn
Anladım canım bikaç gün sonra yap sende en iyisi benim adetim düzensiz çok o yüzden yumurtlamaya göre hareket ediyorum canım oda düzenli olmuyor zaten bu ay 31 i çatladı onu dikkate alarak yapabilirim bende aynen erken gebelik testim var 1 tane yarın yapmayı düşünüyorum bakalım kararsızımda ama içim rahatlar en azından

Arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz inşallah güzel haberlerinizi alırız siznde. :) Sizde biraz hikayelerinizden bahseder misiniz?

Yok canım ben gitmiştim normal ultrasonla baktı.
benim iki kızım var
Açıkçası bende heyecan yok kendi tarafımda. Çatlatma iğnesi oldum ama ilişki olmadı. mucize lazım bana Yani ama sizin için umarım her şey güzel olur
ne zaman çatlama iğnesi yaptılarsana cnm son ilişki ne zaman oldu ki umutsuzsun

Sonucum 653 çıktı kızlar inşallah sağlıkla devam eder o yüzden soruları cevaplayayım😊
1- 30-35 bazen 40
3- evet kullandım
4-laboquıck
7- kasıklarda batma, sık idrara çıkma, şişkinlik, bacak krampları hafif bel ağrısı bunların hepsini regl öncesi de yaşıyordum😅 Ama yumurtlamadan 5 gün sonra sağ kasığımda seğirme gibi şeyler oldu bütün gün ve hep regl olcakmışım gibi bir his.
biz 1 yıldır istiyoruz hiç denk gelmedi. Bu ay diğer aylardan farklı olarak yumurtlama takibi yaptım ve inofolıc combiyi kullandım. Kesinlikle yumurta kalitesini arttırdığını düşünüyorum. Yaklaşık 4 aydır da glıfor kullanıyorum insülin direnci için bu ilacında yumurtlamaya olumlu etkileri varmış. Kusura bakmayın hzun yazdım ama belki bi faydası olur. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin.hamile olanlarıda sağlıcakla yavrularına kavuştursun😊
Sağlıkla gelsin inşallah tebrik ediyorum 🥰

1- 30-35 bazen 40
3- evet kullandım
4-laboquıck
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. İnofolic combiyi doktorunuz mu önerdi? Yoksa yararlı olduğunu duyup mu aldınız? Pkos oldugu için mi kullanılıyor?

Anladım canım bikaç gün sonra yap sende en iyisi benim adetim düzensiz çok o yüzden yumurtlamaya göre hareket ediyorum canım oda düzenli olmuyor zaten bu ay 31 i çatladı onu dikkate alarak yapabilirim bende aynen erken gebelik testim var 1 tane yarın yapmayı düşünüyorum bakalım kararsızımda ama içim rahatlar en azından
Bence bugün de yapabilirsin 😊

X