KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Papatyamaviss hiçbirimiz değişmedik, değişemeyiz. Önemli olan sonuçlar hüsran da olsa güzellik de olsa tanımadığımız, bilmediğimiz, sesini bile duymadığımız kadınlar olarak birbirimizden destek almak. Burada her birimizin bir ötekine ihtiyacı var unutma

Haklısın aslında moral verdiğin için çok teşekkür ederim gerçekten Vardır diyorum Allah’ın bir bildiği şu an tek hamile kalamayan biz değilizdir diye düşünüyorum. Sabrın sonu selamet . Siz kaç yıldır evlisiniz?

Yaa bizim yumurtlama dönemimiz aynıydı. Üzerinden 8 gün geçti. Benimde kasıklarım taş gibi 4 gündür ve ara ara bir ağrı giriyor sanki adet olcam gibi .belimde de Bi ağrı var.hamis anneler çok mu erken sizce belirti aramak için

Bendmde agrim varda gelmeyene kadr umut var bklm ama bukdr agrinin ustune olmadiysak bu saaten sonrada olmayiz diye dusunuyorum testim vardi bugun yaptim sabah dayanamadim ama negatif sonuc
Adetim hiç gecikiyor muydu, çatlama günün bellimi peki canm , test almaya gitsem mi diye düşünüyorum bende

Adetim hiç gecikiyor muydu, çatlama günün bellimi peki canm , test almaya gitsem mi diye düşünüyorum bende
Adetim duzenlidir gece. Ay 7 sine adet oldum bir hafta suruyor sanirsam 23 ve 24 gunleri yumurtlama gunlerimdi degerlendik ama bazi yorumlara bakiyor kiminki 5 gun gectikten sonra adet olan varmış kafam karisti acaba beklesemi diye gec dolenme falan oluyormus yani simdi alsan sende cikadabilir cikmayada bilir kimi cikiyor erken dollenme olirsa kimi cikmiyor gec dollenme de heralde beklicem bende

Yumurtlama günlerimiz aynı , 25inde çatladı benim, bugün gelmesi gerekiyordu hatta ağrısını çektim bir güzel , bugün olmazsa şaşırırım, test yarın yaparım artık . Hayırlısı canım beklemek çok zor.. genelde bat tarihlerin çok ileri atıyor mu herkeste farklı evet mesela benim aynı olur genelde 14. Yada 15. Gün olurum çatlamadan sonra. Ovülasyon yapmadığım zamanlarda bir gün ileri yada geri oluyordu her ay , meğer çatlama günlerim değişiyormuş sonuç belli olursa haber vere lütfen merak ettim

Anladım canım.
Bende 6-7 aydır gebelik planlıyorum, Mayıs ayından beri her ay o ayın gebelik forumundayim.
Yumurtlamanın 3. Günü test yapmaya başlayanlar, 7. Günü kan testine başlayanlar, gebelik belirtisi ile takvim oluşturanlar, bat gecmeden erken gebelik testini pozitif görüp hayal kırıklığı yaşayanlar....

Dediğin gibi heyecanımıza yenik düşüyoruz ama yıpratıcı oluyor bu, çünkü süreç aylarca sürebiliyor, her ay bunu yaşamak strese sokuyor.

İnsllh sendende bekliyoruz cnm tum bekleyenler insllh hayirli haberler duyariz

Kızlar yardım edin bi bana Dünkü tahlilim 0.7 şimdi yaptığım ovulasyon testi de bu. Bat 14 Kasım. Dr umutlu hala garip şekilde, adet geçsin diyor. Elimde ovulasyon testi vardı fazla, erken gebelikler bitti almicam artık. 100 lira olmuş Bu ay bin lira teste verdim kafayı yemek üzereyim, niye benim ovulasyon böyle çıkıyor sürekli yaa, yumurta çatlamamış mı? Böyle çıkan var mı?

Eklentiler

• IMG_20221108_184708.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 36
Canım yumurtlama akıntın falan geliyor mu Şuan? Bat 14 Kasım ise bir hafta önce olmuş olması lazım yumurtlamanın. Şimdi pozitif çıkması ya ikinci bir yumurtlama oluyor bu da adet tarihini geciktirebilir ya da hamileysen de bu hormon bu kadar koyu çıkıyor olabilir testi tekrarla hatta birkaç gün sonra tekrar gebelik yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…