Hep erken yapıp üzülüyorum ve sinirden ev halkına kızıp duruyorumCanım sen bi test yap farklı markalar ile özellikle hayırlısı olsun insallah vardır
evt ben bu ay hayit macunu kullanmaya basladim cunku bende yumurta catlamiyordu ve hala catlamam olmadi ama tuhaf bisey oldu soylemesi ayip dun beyaz akinti vardi bugunde sumuksuye dondu ve adet sonrasi bi dolu bi bos devam ettim ve 3 gundur ilikiski olmadi ya gercekten yakaladim bu sefer gunumu ve her seferinde yerimde yattim kalkmadim.hemenAmin canım benim Amin inşallah hepimizin önce kalpleri sonra kucakları dolsun. ❤
Anlattıkların belirti ama umarım kendimizi dinlemekten yalancı belirtiler değildir.
İnşallah bebis ağrılarıdır belkide erken yumurtlamis olabilirsiniz emin olmayınca insan acaba diyor .en çok da bu yoruyor .benimde 2 gündür kasığım taş gibi sert .ovulasyon yaptım çok çok silik çıktı merak içindeyim vallaCanım uygulamalar zaten doğru değil bence tahmini bende 3 tane var uygulama hepsine günleri ayrı bende anlamadım o akıntı bende de erken geldi bilemiyorum bende bugün ama kasık ağrım şiddetlendi ve bel ağrım eklendi üstüne niyr anlamadım kaç gündür kasık ağrım var ama bugün şiddetlendi. Bizde bir dolu bir boş yapıyoruz banada gına geldi artık zor gerçekten bu pazar galiba son kez yapıcam sonra artık beklicem ben artık 10gün kalıyor o saatten sonrada olmaz heralde diye düşünüyorum bilmiyorum bende yoruldum
Yaaaaa yaparsan beni etiketle canımmmö
Evet sözünü tut bak
Anladım canım bence kullanmaya baslaZaten ben her ay Dr gidiyorum ilaçlar veriyor ama folik asit vermiyor o yüzden kulanmadim
Yaaa ben sanki gölge görüyorum yapmışsın testKızlar şunlara bakarmisin dayanamadım sabah yaptım bat 5 Kasım'da
Aynen öyle oldu canım 8 gün sonrakinde filtreyle bile hiçbir şey yoktuYanı yumurtlama uzerınde 9 gün gecmiş en erken 10 gün gecınce sonuç verıyır harırlaLeucotheaThemis arkadaşımızında öyle yanlış hatırlamıyorsam çatlama dan 8 gün sonra yaptı çıkmadı 10. Gün cıkmıstı çatlama dan sonraki 10 gün yeniden yap
Valla bende ovülasyon testi hiç çift yakalayamadım bırak çatlamasını görmeyievt ben bu ay hayit macunu kullanmaya basladim cunku bende yumurta catlamiyordu ve hala catlamam olmadi ama tuhaf bisey oldu soylemesi ayip dun beyaz akinti vardi bugunde sumuksuye dondu ve adet sonrasi bi dolu bi bos devam ettim ve 3 gundur ilikiski olmadi ya gercekten yakaladim bu sefer gunumu ve her seferinde yerimde yattim kalkmadim.hemen
canım sen yumurtlama zamanını bir boş bi dolumu yoksa hepsini mi degerlendirdin bu ay farklı kullandığın bişey oldumuAynen öyle oldu canım 8 gün sonrakinde filtreyle bile hiçbir şey yoktu
Canım test yapmadın mı bende seni arıyordum direk aklıma den geldin sabah yaptın mı diye bakmak için. Bence sende var bilmiyorum öyle hissediyorum inşallah vardır
Ayy inşallah öyledir ben de bugün çatlamadan sonraki 9.gün sabahında 7.30a yaptım ama gölge bile yok. (bir de gece 4 te tuvalete kalktım maalesef sabaha kadar tutamadım) Ama Hiç birşey yok. Sabahtan beri çöküşlerdeyim. Ateş takibi de yapıyorum hala yüksek düşüşe geçmedi. 36.8 çıkıyor genel olarak bu günlerde. Bat 5 kasım. İşn. benim de sizin gibi olur Allahım amin.Aynen öyle oldu canım 8 gün sonrakinde filtreyle bile hiçbir şey yoktu
Bende bir çizgi görüyorumKızlar hayalet çizgiyi gören varmı aranızda ben mi delirdim?
Bende goruyoruuuum hayırlı olsunnnKızlar hayalet çizgiyi gören varmı aranızda ben mi delirdim?
Benim yumurtlama öncesindeki gün de ilişki olmuştu canım sonra 2 gün yumurtlama gördüm bir de çatlama derken 4 gün arka arkaya oldu.canım sen yumurtlama zamanını bir boş bi dolumu yoksa hepsini mi degerlendirdin bu ay farklı kullandığın bişey oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?