KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Amin canım benim Amin inşallah hepimizin önce kalpleri sonra kucakları dolsun. ❤
Anlattıkların belirti ama umarım kendimizi dinlemekten yalancı belirtiler değildir.
evt ben bu ay hayit macunu kullanmaya basladim cunku bende yumurta catlamiyordu ve hala catlamam olmadi ama tuhaf bisey oldu soylemesi ayip dun beyaz akinti vardi bugunde sumuksuye dondu ve adet sonrasi bi dolu bi bos devam ettim ve 3 gundur ilikiski olmadi ya gercekten yakaladim bu sefer gunumu ve her seferinde yerimde yattim kalkmadim.hemen

İnşallah bebis ağrılarıdır belkide erken yumurtlamis olabilirsiniz emin olmayınca insan acaba diyor .en çok da bu yoruyor .benimde 2 gündür kasığım taş gibi sert .ovulasyon yaptım çok çok silik çıktı merak içindeyim valla

Aynen öyle oldu canım 8 gün sonrakinde filtreyle bile hiçbir şey yoktu

Valla bende ovülasyon testi hiç çift yakalayamadım bırak çatlamasını görmeyi bazen hiç beklemeden olur inşallahta süpriz dolu bir ay olsun hepimize bende bir dolu bir boş riske atmadım olacaksa olur dedim

Canım test yapmadın mı bende seni arıyordum direk aklıma den geldin sabah yaptın mı diye bakmak için. Bence sende var bilmiyorum öyle hissediyorum inşallah vardır

Eklentiler

• 3FBA13B1-FCA5-4C99-A9FB-098916874F8C.jpeg
    47,8 KB · Görüntüleme: 84
Aynen öyle oldu canım 8 gün sonrakinde filtreyle bile hiçbir şey yoktu
Ayy inşallah öyledir ben de bugün çatlamadan sonraki 9.gün sabahında 7.30a yaptım ama gölge bile yok. (bir de gece 4 te tuvalete kalktım maalesef sabaha kadar tutamadım) Ama Hiç birşey yok. Sabahtan beri çöküşlerdeyim. Ateş takibi de yapıyorum hala yüksek düşüşe geçmedi. 36.8 çıkıyor genel olarak bu günlerde. Bat 5 kasım. İşn. benim de sizin gibi olur Allahım amin.

canım sen yumurtlama zamanını bir boş bi dolumu yoksa hepsini mi degerlendirdin bu ay farklı kullandığın bişey oldumu
Benim yumurtlama öncesindeki gün de ilişki olmuştu canım sonra 2 gün yumurtlama gördüm bir de çatlama derken 4 gün arka arkaya oldu.

Eşimle birlikte nutraxin’in takviyelerini aldık. Kadın ve erkek için olanını ayrı ayrı.
Ben regl bitince bi kaç gün incir yemiştim ama sonra bıraktım. Eşime her gün yedirdim, çiğ kabak çekirdeği ve havuç tükettik. Yumurtlamadan sonra da 1 hafta kadar hergün avokado yemeye çalıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…