Biz ne dersek diyelim hepimizde yapıcaz hiç kasmayalım direnmek zor oluyoriçinden nasol geliyorsa yap gitsin ama minik sana tutunmuş gibi
Amin canım benim Amin inşallah hepimizin önce kalpleri sonra kucakları dolsun. ❤insallah hepiniz bu ay gebisinizdir cok aminbenim 12 gun var batima ve asiri bir derecede kasik agrisi var ve gecenlerdede bundan 3 gun evvel gogus ucum zonkluyordu yerinden cikacak gibi aceba belirti olabilirmi.. bugunde simdi kahvaltidan kalktim asiri mide bulantisi basladi...
Bilmiyorum canım ovulasyon testi yapmadım ama pazar günü jelimsi akıntımnoldunbir sefer ve pazartesi günü iki sefer oldu ondan yumurtlamam başladı diye düşünüyorum şimdi sıvılaştı gibi akıntım ama çok akıntım yok gibi sanki anlamadım bende gün aşırı ilişki yapıyoruz inşallah tutar yakalarız bir yerden peki senCey1an canım yazdıysan da kaçırdım .yumurtlama dönemimiz senle aynıydı yakalayabildiniz mi pik i
akıntı zaten öyle çok olmuyor bir kaç sefer jel şeklinde hatta yumurtanın beyazı kıvamında uzayan bir akıntı oluyor. herkeste aynı olmaz akıntının yoğunluğu kendini strese sokma kuzuBilmiyorum canım ovulasyon testi yapmadım ama pazar günü jelimsi akıntımnoldunbir sefer ve pazartesi günü iki sefer oldu ondan yumurtlamam başladı diye düşünüyorum şimdi sıvılaştı gibi akıntım ama çok akıntım yok gibi sanki anlamadım bende gün aşırı ilişki yapıyoruz inşallah tutar yakalarız bir yerden peki sen
Yanı yumurtlama uzerınde 9 gün gecmiş en erken 10 gün gecınce sonuç verıyır harırlaBenım bence bu ayda olmadıçoktan bıseyler çıkardı tabloda salak gıdıyor normalde 23. Gündeyim yumurtlama 14
Yaa gölgeli çizgi var gibi insalalh vardırKızlar şunlara bakarmisin dayanamadım sabah yaptım bat 5 Kasım'da
19 Ekim ve 20 Ekim canım normalde bir bat gününe bir gün kalasi olmazdıOlabilir lavinyacimm Yumurtlama günün ne zaman
Yaaa görüyorum ben çok net zorlanmadan tebrik ederim inşallah vardırKızlar şunlara bakarmisin dayanamadım sabah yaptım bat 5 Kasım'da
Canım test yapmadın mı bende seni arıyordum direk aklıma den geldin sabah yaptın mı diye bakmak için. Bence sende var bilmiyorum öyle hissediyorum inşallah vardırya arkadaşlar gün içinde 2 3 kere adet olacakmışım gibi bi 10 dk kasık ağrıları oluyor sonra geçiyor
bat ım 29uydu
4 ünde tam bir dolmuş oluyor son adet tarihimden
göğüslerimde dolgunlu ve acı var
başkada hiç belirtim yok hala
ne akıntı ne başka bişey bel ağrısı vs.
birde dün gece dişim tuttu çok kötü
gebelik testi hala yapmadım negatif görürüm diye direniyorum :/
Canım sen bi test yap farklı markalar ile özellikle hayırlısı olsun insallah vardır19 Ekim ve 20 Ekim canım normalde bir bat gününe bir gün kalasi olmazdı
Yaa ver inşallah vardırKızlar dünkü testimi Doktoruma attım kan ver dedibilemedim ya adetimi beklim yoksa gidip kan mi vereyim acaba supelenmese kan ver der mi
İnşallah canımYaaa görüyorum ben çok net zorlanmadan tebrik ederim inşallah vardır
Aynen canım o akıntı oldu iki gün bir iki sefer sadece ve kasık ağrım var baya kaç gündür bugün daha da şiddetli hatta. Doğru diyorsun canım ama benim eskiden çok olurdu akıntım diğer ay hiç olmaduiı bu ay yine çok şükür oldu biraz eskiden aktığını hissederdim o derece olurdum bu ay ama ümitliyin biraz inşallah olur hayırlısıakıntı zaten öyle çok olmuyor bir kaç sefer jel şeklinde hatta yumurtanın beyazı kıvamında uzayan bir akıntı oluyor. herkeste aynı olmaz akıntının yoğunluğu kendini strese sokma kuzu
Cumaya endeksledım kendımı arkadasım :)Yanı yumurtlama uzerınde 9 gün gecmiş en erken 10 gün gecınce sonuç verıyır harırlaLeucotheaThemis arkadaşımızında öyle yanlış hatırlamıyorsam çatlama dan 8 gün sonra yaptı çıkmadı 10. Gün cıkmıstı çatlama dan sonraki 10 gün yeniden yap
Her gün yapamadım testi o yüzden yakalayamadım. O jelimsi akıntım olmuştu ama telefondaki uygulamaya göre erkendi .bilmiyorum o zaman yumurtlamis olabilirim bir dolu bir boş değerlendiriyorum sansa bırakmamak için. Bat için çok merak ediyorum yumurtlamami .Ya da yumurtlamadiysam daha ne kadar devam edicem bir dolu bir boş. Cidden yorucu yaBilmiyorum canım ovulasyon testi yapmadım ama pazar günü jelimsi akıntımnoldunbir sefer ve pazartesi günü iki sefer oldu ondan yumurtlamam başladı diye düşünüyorum şimdi sıvılaştı gibi akıntım ama çok akıntım yok gibi sanki anlamadım bende gün aşırı ilişki yapıyoruz inşallah tutar yakalarız bir yerden peki sen
Canım uygulamalar zaten doğru değil bence tahmini bende 3 tane var uygulama hepsine günleri ayrı bende anlamadım o akıntı bende de erken geldi bilemiyorum bende bugün ama kasık ağrım şiddetlendi ve bel ağrım eklendi üstüne niyr anlamadım kaç gündür kasık ağrım var ama bugün şiddetlendi. Bizde bir dolu bir boş yapıyoruz banada gına geldi artık zor gerçekten bu pazar galiba son kez yapıcam sonra artık beklicem ben artık 10gün kalıyor o saatten sonrada olmaz heralde diye düşünüyorum bilmiyorum bende yoruldumHer gün yapamadım testi o yüzden yakalayamadım. O jelimsi akıntım olmuştu ama telefondaki uygulamaya göre erkendi .bilmiyorum o zaman yumurtlamis olabilirim bir dolu bir boş değerlendiriyorum sansa bırakmamak için. Bat için çok merak ediyorum yumurtlamami .Ya da yumurtlamadiysam daha ne kadar devam edicem bir dolu bir boş. Cidden yorucu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?