- 25 Ekim 2020
- 478
- 549
- 33
Diş zor ya. Sende bayadir bekliyorsun insallah olur insallahzaten dişimle ilgili bir müdahale yapmam gerekirse mutlaka yapacağım öncesinde
hem dişim ağrıyor hem reglim gelmiyor
balık gibi bekliyorum böyle
4 günmü gecikti bu günlerde yap bence haber ver yapınca canımya arkadaşlar gün içinde 2 3 kere adet olacakmışım gibi bi 10 dk kasık ağrıları oluyor sonra geçiyor
bat ım 29uydu
4 ünde tam bir dolmuş oluyor son adet tarihimden
göğüslerimde dolgunlu ve acı var
başkada hiç belirtim yok hala
ne akıntı ne başka bişey bel ağrısı vs.
birde dün gece dişim tuttu çok kötü
gebelik testi hala yapmadım negatif görürüm diye direniyorum :/
Canım ben de herkes kadar düşünüyorum ki ne eksik ne fazla inan. Ateş ölçmeye gelince o bende alışkanlık oldu artık, kaç aydır ölçüyorum, hatta eşim korunmasına rağmen ölçüyorum sebebi aslında biraz da adetlerimi görecek olmam. Malum 5 yıllık yasmin geçmişi hormonlarımı altüst ettiğinden; bir şekilde gidişatımı belirlemem lazım,kendimi görmem lazım. Ovü yapan nasıl takip ediyorsa benim için de ateş bir nevi öyle. Beni germiyor yani. Ovü beni gererdi mesela bilmem anlatabildim mi ama :) İnşallah herkes alsın güzel haberleri... Ben bir süre cok aktif olmayacağım, Arada girer bakarım, sorularınıza cevap veririm. Sınavlarıma hazırlanmam lazım 12 sinde zaten sonrasında bomba gibi dönerim inşallah...Canım hakkında güzel olan olsun inşallah çok düşünmemeye çalış ateş ölçmeler vs sürekli bunu düşünme benceakışına bırak, hadi bakalım Kasım'da mutlu haber alacaksın ben inanıyorum
Canım bak aramıza bu işin piiiiri @Deepblues gelmiş hooojjjgelmişGünaydın kızlar herkese günaydın
Papatyamaviss pozitifbiri dpoyu yumurtlamamın olduğu güne çekti o gün yumurtladığımı hissetmiştim zaten. 13 Kasım gibi bat. Hadi hayırlısı
Valla bana bişeyler gözüktü ama :) Yarın ya da öbür gün yine yap bakalım değişimi görelim.Kızlar şunlara bakarmisin dayanamadım sabah yaptım bat 5 Kasım'da
Bende acaba görmek istedim diyemi düşündüm canım yarın yine yaparım dün sabah yaptığımda böyle birşey yoktu söz verdim yapmicam dedim ama sabah dayanamadımCanım ben de herkes kadar düşünüyorum ki ne eksik ne fazla inan. Ateş ölçmeye gelince o bende alışkanlık oldu artık, kaç aydır ölçüyorum, hatta eşim korunmasına rağmen ölçüyorum sebebi aslında biraz da adetlerimi görecek olmam. Malum 5 yıllık yasmin geçmişi hormonlarımı altüst ettiğinden; bir şekilde gidişatımı belirlemem lazım,kendimi görmem lazım. Ovü yapan nasıl takip ediyorsa benim için de ateş bir nevi öyle. Beni germiyor yani. Ovü beni gererdi mesela bilmem anlatabildim mi ama :) İnşallah herkes alsın güzel haberleri... Ben bir süre cok aktif olmayacağım, Arada girer bakarım, sorularınıza cevap veririm. Sınavlarıma hazırlanmam lazım 12 sinde zaten sonrasında bomba gibi dönerim inşallah...
Canım bak aramıza bu işin piiiiri @Deepblues gelmiş hooojjjgelmişağanın eli öpülmez bir sorun ateşlerinizi ben de sizinle beraber öğrenirim
Valla bana bişeyler gözüktü ama :) Yarın ya da öbür gün yine yap bakalım değişimi görelim.
EVET KUZUM BENIM TABLO BANA COK BISEY VERMIYOR TEK GOREBILDIGIM BI MINIK DUSUS OLUPR TEKRAR CIKTIGI AMA O ATESDE BANA COK UMIT VERMIYORBebeğim ben de bir güne bi ekleme yaptım bebim çizgimi de kesikli hale getirdi. Birşeyler emin olamamasına sebep oluyor ama ne buluruzbir de yumurtlamamı da birgün sonraya attı o kesk çizgi yaptıgı gün. Senin de muhtemelen o gündür kuzu senin tabloların bana göre daha zigzag daha zor yorumu. dpo yu ona göre hesapla sen çizgisine göre kesik de olsa
Benimde bat 5 Kasım ama söz verdim kendime adet olmazsam 10 kasıma kadar test yapmicam beklicemBende acaba görmek istedim diyemi düşündüm canım yarın yine yaparım dün sabah yaptığımda böyle birşey yoktu söz verdim yapmicam dedim ama sabah dayanamadım
KUZUS VAR GOZZUKUYO BARIZKızlar şunlara bakarmisin dayanamadım sabah yaptım bat 5 Kasım'da
Benimde bat 5 Kasım ama söz verdim kendime adet olmazsam 10 kasıma kadar test yapmicam beklicem
Canım bende görür gibi oldum adet günü falan yine yap bak bakalım belirginleşicekmiYa bende inan çok söz verdim kendime dün yaptım yoktu birşey akşam çok belim ve kasıklarım ağrıdı dedim sabah yaparım olmadı testi
Ayy daha varmış baya o zamanKuzum 8 KASIM olarak gözüküyor yumurtlamaya göre 7 KASIM fln ben 8 KASIM baz alıp bırqzbekleyeyım. Ben çalışıyorum ıste küçük danamla uğraşıyorum ayılmak ıcın bır fıncan kahvemi fln yudumluyorum suan :)))
Amin dileyen herkeze versin rabbimBenim ikinci olacak. Oğlum aralıkta 4.5 yaşına girecek kardeşi olsun istiyoruz. İlkinde de sebepsiz 15 ay olmamıştı. Amaaan dediğim 16. Ay oldu :) Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Canım bu kadar gecikmenin üzerine bence negatif görmekten korkmanın sana bi faydası yok artık. Eğer negatifse stres yaptıkça reglinin gecikmesne de sebep oluyo olabilirsin.ya arkadaşlar gün içinde 2 3 kere adet olacakmışım gibi bi 10 dk kasık ağrıları oluyor sonra geçiyor
bat ım 29uydu
4 ünde tam bir dolmuş oluyor son adet tarihimden
göğüslerimde dolgunlu ve acı var
başkada hiç belirtim yok hala
ne akıntı ne başka bişey bel ağrısı vs.
birde dün gece dişim tuttu çok kötü
gebelik testi hala yapmadım negatif görürüm diye direniyorum :/
Oioperım opmemmııAyy daha varmış baya o zamanafiyet bal şeker olsun benim yerime de iç bi yudum küçük danayı da öp annesi bizim yerimize
Canım bende görür gibi oldum adet günü falan yine yap bak bakalım belirginleşicekmi
Canım 2sinde de var gibi tekrarla yine bakalım haber et bize de ayy hadi inşallahKızlar şunlara bakarmisin dayanamadım sabah yaptım bat 5 Kasım'da
Yaaa bariz varKızlar şunlara bakarmisin dayanamadım sabah yaptım bat 5 Kasım'da
Canım 2sinde de var gibi tekrarla yine bakalım haber et bize de ayy hadi inşallah
Yaaa bariz var
Biz ne dersek diyelim hepimizde yapıcaz hiç kasmayalım direnmek zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?