Dayanamayıpmı üçüncü testim bu ısemek alışkanlık olunca bendayanamayıp yapmışsın hadi hayırlısı çıplak gözle bişey görünüyormu gerci daha erken yapmışsın ama
Attığıma bak heleDayanamayıpmı üçüncü testim bu ısemek alışkanlık olunca ben
Baktım bısey dıkkatımı cektı ama bılemedımAttığıma bak hele
Hafif pembemsi cizik varBaktım bısey dıkkatımı cektı ama bılemedım
Hafif pembemsi cizik var
kesin yarında yaparsınızbende onu gördüm hatta flashlı cekmısım bıtane onda farketım ama senle bırlıkte cuma yapcamyarın yapmak yok
Cuma yapacaz bak anlaşmayı bozmabende onu gördüm hatta flashlı cekmısım bıtane onda farketım ama senle bırlıkte cuma yapcamyarın yapmak yok
Olabilir lavinyacimm Yumurtlama günün ne zamanBat günümü 2gun kalasi ara göğüs ağrım var ne biraz da dolgunluk bir hafta kalasi olurdu ilk defa iki gün kalasi oldu neden oldu bilen varmı
He he buraEki Görüntüle 3154920 @silencee07gördüğün yer burası mı
@silienc
cuma iyidir soz cuma sabahtan atarım amaHe he bura
Benım program bıle netleyemedı yumurtamı dpo vermedi
aaaayyy grip de oldum ya test yapasimmapasim gelmiyor. Zaten Bi hareket de yok gerçi hiç olmayan can oluyormuscuma iyidir soz cuma sabahtan atarım ama
4 gün geçmiş canım yap gitsin aklında böyle kalacağına . Ki belirtilerin olabileceğini gösteriyor . Herkes de bel agrisi kasik olmuyormus hatta zaten bunlar pms donem belirtisi biz ona bağlıyoruz , stres olmazsınya arkadaşlar gün içinde 2 3 kere adet olacakmışım gibi bi 10 dk kasık ağrıları oluyor sonra geçiyor
bat ım 29uydu
4 ünde tam bir dolmuş oluyor son adet tarihimden
göğüslerimde dolgunlu ve acı var
başkada hiç belirtim yok hala
ne akıntı ne başka bişey bel ağrısı vs.
birde dün gece dişim tuttu çok kötü
gebelik testi hala yapmadım negatif görürüm diye direniyorum :/
Bende çok yiyorum ama şimdi her dakika çok yemeye başladım hemen elim ayağım titriyor aynı hamileliğimde ki gibiBen genel olarak yıyorum
zaten dişimle ilgili bir müdahale yapmam gerekirse mutlaka yapacağım öncesinde4 gün geçmiş canım yap gitsin aklında böyle kalacağına . Ki belirtilerin olabileceğini gösteriyor . Herkes de bel agrisi kasik olmuyormus hatta zaten bunlar pms donem belirtisi biz ona bağlıyoruz , stres olmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?