KASIM AYI ANNELERİ

Ben de akrep burcuyum benim çocuğum da muhtemelen akrep burcu olacak. Tahmini doğuş tarihi 2 kasım. Şu saatten sonra kocam düşünsün

Benimde Kasım oluyor allahin izini ile acaba cinsiyeti öğrenenler kaçıncı haftada öğrendiler.13. haftamin bittiği gün gittiğimde doktor söylemedi. Söyler diye beklemistim

cinsiyet tahmini alabilirmiyim

Eklentiler

• Screenshot_20230519_212746_Gallery.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar kasım ayında doğum yapacak olanlar burayaaa :)) Akrep burçlarına hazır mıyız
Allah nasip ederse 5 kasım doğum güzel kızım gelecek Allah’ın izniyle sağlıklı gelsin bebişlerimiz İnşaAllah
Akrep burcuna da yeğenimden alışığım biraz ama bir zorluğunu görmedim azıcık inatçı

Benimde Kasım oluyor allahin izini ile acaba cinsiyeti öğrenenler kaçıncı haftada öğrendiler.13. haftamin bittiği gün gittiğimde doktor söylemedi. Söyler diye beklemistim
Kasım anneleri grubunda öğrenen baya var aslında ben 11+6da %75 öğrendim, 13.haftada da kendi doktorum aynı cinsiyeti söyledi ama yine de ayrıntılıya kadar hiçbir şey kesin değildir ona göre diye de ekledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…