Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimde Kasım oluyor allahin izini ile acaba cinsiyeti öğrenenler kaçıncı haftada öğrendiler.13. haftamin bittiği gün gittiğimde doktor söylemedi. Söyler diye beklemistim
Allah nasip ederse 5 kasım doğum güzel kızım gelecek Allah’ın izniyle sağlıklı gelsin bebişlerimiz İnşaAllah Akrep burcuna da yeğenimden alışığım biraz ama bir zorluğunu görmedim azıcık inatçı
Benimde Kasım oluyor allahin izini ile acaba cinsiyeti öğrenenler kaçıncı haftada öğrendiler.13. haftamin bittiği gün gittiğimde doktor söylemedi. Söyler diye beklemistim
Kasım anneleri grubunda öğrenen baya var aslında ben 11+6da %75 öğrendim, 13.haftada da kendi doktorum aynı cinsiyeti söyledi ama yine de ayrıntılıya kadar hiçbir şey kesin değildir ona göre diye de ekledi