• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI ANNELERİ

Ben de akrep burcuyum benim çocuğum da muhtemelen akrep burcu olacak. Tahmini doğuş tarihi 2 kasım. Şu saatten sonra kocam düşünsün ❤️

Benimde Kasım oluyor allahin izini ile acaba cinsiyeti öğrenenler kaçıncı haftada öğrendiler.13. haftamin bittiği gün gittiğimde doktor söylemedi. Söyler diye beklemistim

cinsiyet tahmini alabilirmiyim

Eklentiler

• Screenshot_20230519_212746_Gallery.jpg
    Screenshot_20230519_212746_Gallery.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar kasım ayında doğum yapacak olanlar burayaaa :)) Akrep burçlarına hazır mıyız 🫣🫣🤪😅
Allah nasip ederse 5 kasım doğum güzel kızım gelecek Allah’ın izniyle 🥰🧿 sağlıklı gelsin bebişlerimiz İnşaAllah 🤲🏻❤️
Akrep burcuna da yeğenimden alışığım biraz ama bir zorluğunu görmedim azıcık inatçı 😂

Benimde Kasım oluyor allahin izini ile acaba cinsiyeti öğrenenler kaçıncı haftada öğrendiler.13. haftamin bittiği gün gittiğimde doktor söylemedi. Söyler diye beklemistim
Kasım anneleri grubunda öğrenen baya var aslında😅 ben 11+6da %75 öğrendim, 13.haftada da kendi doktorum aynı cinsiyeti söyledi ama yine de ayrıntılıya kadar hiçbir şey kesin değildir ona göre diye de ekledi 😅😅

Back