- Konu Sahibi hayalimsinnn
-
inşallah hamilesindir canımçok az kaldıııı yatcaz kalkcaz hooppp doktordasın
Inşallah sen de mutlu sona ulasirsin guzelim.. maddi duruma birsey diyemem ama bence subatta dene dondurulmuslarini. Arayi actikca cok daha zor oluyor sanki. Ben tup bebek icin asiamadan sonra 9 ay bekledim. Sonra gozumde buyudu de büyüdü.. annemin israrlari olmasa daha da uzatirdim gitmezdim tedaviye.. tabii senin ruh yapini bilemem bu benim ruh durumumda tavsiyem. Bir de hadisi serif var, hayirli islerde acele edin diye.. e bu da hayirli bir işe atilan bir adim.. Allahim ben karar veremedim sen beni yerime karar ver, yolumi çiz, seni vekil tayin ettim de.. vira bismillah.. hayirlisiyla rabbim kalbindekini verecektir.inşallah hamilesindir canım
Inşallah sen de mutlu sona ulasirsin guzelim.. maddi duruma birsey diyemem ama bence subatta dene dondurulmuslarini. Arayi actikca cok daha zor oluyor sanki. Ben tup bebek icin asiamadan sonra 9 ay bekledim. Sonra gozumde buyudu de büyüdü.. annemin israrlari olmasa daha da uzatirdim gitmezdim tedaviye.. tabii senin ruh yapini bilemem bu benim ruh durumumda tavsiyem. Bir de hadisi serif var, hayirli islerde acele edin diye.. e bu da hayirli bir işe atilan bir adim.. Allahim ben karar veremedim sen beni yerime karar ver, yolumi çiz, seni vekil tayin ettim de.. vira bismillah.. hayirlisiyla rabbim kalbindekini verecektir.
Tebrikler , çok sevindimmmm. Darısı isteyen herkesin başına bizlerin başına . Benim de ilk denemem bende de 2 yumurta döllendi , 3. Gün transfer yapıldı . Orta kalite demişti bana doktorum , senin nasıldı sakıncası yoksa? İnşallah aynı güzel haberi ben de veririm :)))hamileyiiiiimmmmmm!şükürler olsun Allah'ım sana transferin 9'ncu günü dayanamayıp kan testi yaptırdım. 40.32 çıktı hcg sonucu ve hamilesin dediler inanılmaz mutluyum. belki de hayatımın en mutlu, en eğlenceli, en heyecanlı günüydü bugün Rabbim olmayanlara da bir an önce bu duyguları yaşatsın inşallah. ilk tüp bebek denememdi bu arada. 2 yumurtam vardı ikisi de döllenmişti. ikisi de tuttumu acaba?
bir de inşallah değerlerim normal seyreder kimyasal falan değildir umarım.
Tebrikler , çok sevindimmmm. Darısı isteyen herkesin başına bizlerin başına . Benim de ilk denemem bende de 2 yumurta döllendi , 3. Gün transfer yapıldı . Orta kalite demişti bana doktorum , senin nasıldı sakıncası yoksa? İnşallah aynı güzel haberi ben de veririm :)))
canım olmuş olan şeyleri değiştiremezsin artık, bırak onları düşünmeyi, hakkında neyin hayırlı olduğunu Allah bilir, biz plan yaparız ama her zaman O'nun planı devrededir, sakın sıkma canını, Allah nasip edecekse öyle güzel tutunurki bebeklerin inanamazsın, Allah ol der oluverir, tevekkül et rahatla biraz, sen elinden geleni yaptın yaratacak olan O, sakin ol canım, inşalllah innnşşalllah Rabbim gönlüne göre verir, pozitif sonuç alırsın inşallah, eşini de kafana takma erkekler bizim kadar hassas değil maalesef, ya da duygularını belli etmiyolar,kendimi çok kötü hissediyorum... 28 kasımda transferim gerçekleşti yarın test yapılacak ve ben çok olumsuzum bisürü aksilik yaşadım hepmi benim başıma gelir diye düşünüyorum. eşim ve benden başka kimsenin haberi yoktu oyüzden olabilir müsayit deiliz dediğim halde yatılı misafir yemekli misafir bisürü sürpriz misafirle ugraştım.. hiç dinlenemedim... üstüne üstlük çok ciddi bi kabızlık yaşadım hayatımda böyle olmamıştım.ve yarın tüm bunlara ragmen kan verip o olumsuzlukların bedelini ödiycem... okadar bunalımdayımkii cümlelerim gözyaşlarımla birlikte akıp gidiyo üstelik eşimde tık yok. normal hayatına aynen devam ediyo.yarın ne olur ben kaldırabilirmiyim hiçbilmiyorum.Allah ın verdiklerine şükür diyorum ama kalbim dayanaamıyo çok zordayım yanlış yapmaktan çok korkuyorum... umarım herkesin gönlüne göre olur...
Moralini bozma Allaha havale et ne diyor şemsi tebrizi Isin Allaha kalmissa olmus bil.. bende calistim hic dinlenemedim birsuru merdiven inip ciktim calisiyorum cunku ama cok sukur pozitif aldim Rabbim devamini nasip ederse tabi..kendimi çok kötü hissediyorum... 28 kasımda transferim gerçekleşti yarın test yapılacak ve ben çok olumsuzum bisürü aksilik yaşadım hepmi benim başıma gelir diye düşünüyorum. eşim ve benden başka kimsenin haberi yoktu oyüzden olabilir müsayit deiliz dediğim halde yatılı misafir yemekli misafir bisürü sürpriz misafirle ugraştım.. hiç dinlenemedim... üstüne üstlük çok ciddi bi kabızlık yaşadım hayatımda böyle olmamıştım.ve yarın tüm bunlara ragmen kan verip o olumsuzlukların bedelini ödiycem... okadar bunalımdayımkii cümlelerim gözyaşlarımla birlikte akıp gidiyo üstelik eşimde tık yok. normal hayatına aynen devam ediyo.yarın ne olur ben kaldırabilirmiyim hiçbilmiyorum.Allah ın verdiklerine şükür diyorum ama kalbim dayanaamıyo çok zordayım yanlış yapmaktan çok korkuyorum... umarım herkesin gönlüne göre olur...
Insallah guzel dualar kabul olur.. haber verebilecegim guzel seyler olur... tsk ederimcanım olmuş olan şeyleri değiştiremezsin artık, bırak onları düşünmeyi, hakkında neyin hayırlı olduğunu Allah bilir, biz plan yaparız ama her zaman O'nun planı devrededir, sakın sıkma canını, Allah nasip edecekse öyle güzel tutunurki bebeklerin inanamazsın, Allah ol der oluverir, tevekkül et rahatla biraz, sen elinden geleni yaptın yaratacak olan O, sakin ol canım, inşalllah innnşşalllah Rabbim gönlüne göre verir, pozitif sonuç alırsın inşallah, eşini de kafana takma erkekler bizim kadar hassas değil maalesef, ya da duygularını belli etmiyolar,
sakin ol arkadaşım, moralin bedeninin dinlenmesinden daha önemli, hakkında hayırlısı olsun, sonucunu yaz mutlaka merak ediyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?