Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar ben de katılayım
BAT 24 Kasım
3,5 yıllık evliyim 6 kez tüp bebek tedavisi gördüm hepsi negatif ardından 3 ay adet olmadım menopoza girdim derken kendiliğimden hamile kaldım 3 aylıkken kalbi durdu Mart ayında kürtaj oldum 2020 pandemi stresi vs.
Yumurta rezerv azlığım var ama bir kere oldu bidaha olur inşallah 🙏🏻
Merhaba canım hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah.. 🌹
Olacak kızlar olacak Rabbimn izniyle herşey çok güzel olacak stres yok sabır duâ biliyorum zor ama bugünlerde geçecek Rabbim evlat acısı yaşatmasın kmseye.

Kızlar hayırlı sabahlar msjlarını görüp okuyamıyorum hepsi birbirine karışık ben etiketli olmadığım içinde tesadüfen gördüm yeni arkadaşları..
Soğan lafı falan dönmüş ne için bitkisel kür istiyorsanız yardımcı olmak isterim aç çok bilgim var bitki yönünde.
Sevgiler 🤗

Kızlar hayırlı sabahlar msjlarını görüp okuyamıyorum hepsi birbirine karışık ben etiketli olmadığım içinde tesadüfen gördüm yeni arkadaşları..
Soğan lafı falan dönmüş ne için bitkisel kür istiyorsanız yardımcı olmak isterim aç çok bilgim var bitki yönünde.
Sevgiler 🤗
Canım bir konsum var çocuğu olmuyor du bir problemde yoktu adet düzensizliği dışında soğan kuru uygulaması yapmıştı ilk çocuğu oldu ikinci çocuk içinde yaptı yine hamile kaldı ama uyardı beni her vücuda iyi gelmiyormuş ilk gün bi dene sonra devam et dedi

Önümüzdeki aya inşAllah hamişim diye yazarsın.. bende 3 gün erken oldum aldığım anestezi etkiledi galiba.
Benim hiç kullandığım bisey olmamıştı canım belki çocuk çalışmalarından dolayı vücut etkilenmiş olabilir diyo bazı sağlıkçı arkadaşlara sordum hava değişimi mevsim geçişleri felan normal dediler sende sıkma canını bu konuda

Canım benim ya ne kadar zor şeyler yasamissin gerçekten çok zor benim bile bu kurtaj o kadar zoruma gittiki esiminde öyle çocuğumuz olduğu halde .bir gün ablam aradı Dr a gitmişler eşinin sperm sayısı sıfır demişler hiç bir şekilde çocuğunuz olmaz demişler ablam çok istiyor tabi başka bı şehire gittiler tüp bebek bile olmaz dediler burda bı üroloji Dr na gitti çok iyi diye hani bı umut bı ilaç vermiş bide doğal şeyler önermiş 2 ay sonra ablam hamile olduğunda hani hepimiz o kadar şaşkındik ki sonra ölçümde çok yüksek çıkmıştı Allahdan ümit kesilmez o artık kabullenmisti bile umudunu sakin kaybetme canım hiç olmaz diye birşeyde yok baksana keçi boynuzu falan yapmislardi onlar biraz sabır canım inşallah olacak Kasım Aralık Ocak ama olacağına inan mutlu haberle geleceksin bi gün İnşallahh 💜💜
Diyorum ya içimdeki Ümit asla bitmiyor Allah ım nasip etsin inşaAllah dilinize sağlık sizin evlatlarınızda var sanırım Allah onların tırnaklarına zarar getirtmesin bizede o duyguyu tattırsın Allah ım

Allah razı olsun sizden eşimle birbirimizi severek evlendik 7 yıl birbirimizi bekledik hayalimiz hep bir evladımız olsun istedik hep böyle sevgiliyken nişanlıyken bebeklere hep bir ilgimiz vardı eşim baba olmayı gerçekten çok istiyordu. Kaynım bizden önce evlendi. Evlendiği günden 10 gün geçti eşinin hamile olduğunu öğrendik. Eşim o zaman çok sevinmişti ama biraz içi buruktu daha evlenmemize yıllar vardı bende baba olmak istiyorum derdi. Sabrettik bekledik evlendik çok şükür her şey gönlümüze göre oldu heyecanlı bir şekilde çocuğumuz olacak diye günler sayar olduk baktık ki olmuyor benim bir rahatsızlığım oldu muayene oldum çok şükür doktor her şey normal dedi sevindik çocuğumuz olacak diye o ayda hüsran oldu eşim dedi kesin bende bir problem var olsa olurdu hamilelik diye yumurtalıklarında ağrı vardı araştırdık varikosel diye bir durum varmış doktora gittik doktor hem semen testi hemde usg çekildi sonra varikosel çıkmadı doktorda demesin mi keşke varikosel olsa çünkü sperm sayısı toplam 11milyon ileri hareket %10 beynimizden vurulduk sonra dedik noluyor neyin nesi bu hormonlarına bakıldı testosteron değeri çok düşük sonra doktor değiştirdik bir baktık orda değer 16 milyon ileri hareket %40 doktor dedi hızı normal sayı düşük tedavi edelim tamam dedik tedaviye başladık kürler takviyeler doktorda demesin mi 2 ay içinde hamile kalır eşin biz başladık yine hayallere 2 ay geçti yine hüsran eşim tekrar test verdi sayı 3 milyona düşmüştü ileri hareket aynı kalmıştı hayatımız yine alt üst oldu tabi bu süre zarfında kazayla hamile kalan arkadaşlarım mı dersin 35 yaşında evlenen komşumuzun evlendiği ay hamile kalması mı dersin hepsi üst üste geldi eşim bebek mağazalarının önünden geçemez oldu. Hamileleri duymak istemiyordu. Bebek kıyafetlerine bile bakarken dalıp gidiyordu en son bir anda benden ayrılmanı istiyorum ben seni anne yapamam günahına giremem diyince ben iyice alt üst oldum afedersiniz yatak hayatımız alt üst oldu hep bir perhizler yumurtlama günlerini kovalar mı hep bir hüsran eşim artık tüp bebeğe kesin karar verdi sabrediyoruz 24 kasımda eşimin doğum günü Allah ım bir mucize versinde en istediği hayallerini doğum gününde ona hediye versin ❤😔
Canım benim, hayatta herşey bizim için. Allah tedavisi olmayan hastalıklar vermesin gerçekten bugünümüze çok şükür. Allahım gönlünden geçeni en güzel en hayırlı şekilde ömrüne nasip etsin İnşallah. Herkesin sınavı ayrı bu hayatta. Üzülme, dua et, şükret. Rabbim nasip edicek ben inanıyorum:KK200:

Dün sabah çok az pembe akıntım olmuştu ben adet olduğumu düşünmüştüm ama adet değilim gibi sanki. Gerisi gelmedi
Hamile olma ihtimalim var mı yoksa ben kafayı mı bozuyorum :cry:

Dün sabah çok az pembe akıntım olmuştu ben adet olduğumu düşünmüştüm ama adet değilim gibi sanki. Gerisi gelmedi
Hamile olma ihtimalim var mı yoksa ben kafayı mı bozuyorum :cry:
Gerisi gelmezse bi kan verebilirsin çünkü yerleşme kanaması olabilir

Merhaba canım hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah.. 🌹
Olacak kızlar olacak Rabbimn izniyle herşey çok güzel olacak stres yok sabır duâ biliyorum zor ama bugünlerde geçecek Rabbim evlat acısı yaşatmasın kmseye.
Amin inşallah 🙏🏻 Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı güzel evlatlar nasip etsin 🤲🏻

Sevgiler 🤗
Bildiğiniz veya denediğiniz kürleri yapılışı ile beraber yazabilir misiniz belki duymadıklarımız vardır

Canım bir konsum var çocuğu olmuyor du bir problemde yoktu adet düzensizliği dışında soğan kuru uygulaması yapmıştı ilk çocuğu oldu ikinci çocuk içinde yaptı yine hamile kaldı ama uyardı beni her vücuda iyi gelmiyormuş ilk gün bi dene sonra devam et dedi
Senin hormonel vrya başka bi sıkıntın varmı ?

Bildiğiniz veya denediğiniz kürleri yapılışı ile beraber yazabilir misiniz belki duymadıklarımız vardır
Canım o kadar çok ki hangi birini yazayım bende düşündüm ama açıkcası yazmak istemedim internetten her gördüğünü uygulayan bi kitlemiz var malum biliyosundur ve başıma geldi biri sormadan okumuş uygulamış sıkıntı çekmişti ve tekrar öyle olsun istemem bende o yüzden sorabilirsibiz diye yazdım..

Soğan lafı falan dönmüş ne için bitkisel kür istiyorsanız yardımcı olmak isterim aç çok bilgim var Gerisi gelmezse bi kan verebilirsin çünkü yerleşme kanaması olabilir

Büyük ihtimal yerleşme kanaması canm.
Adete kaç gün var ?
Gerisi gelmezse bi kan verebilirsin çünkü yerleşme kanaması olabilir
İnşallah 😔
Büyük ihtimal yerleşme kanaması canm.
Adete kaç gün var ?
Adet tarihim dündü normalde. Sabah pembe gelince adet oluyorum diye düşündüm ama o lekelenmeden sonra hiç gelmedi. ümitlenmek istemiyorum . Evimin yakınlarında hiç eczane de yok test alıp yapsam :KK35:

Merhaba. Ben de bir yıllık evliyim 6 aydır bebek istiyoruz yas 27 . Hep acaba olmayacak mı korkusu var içimde. Aklimdan çıkartamıyorum . Adetlerim genelde düzenlidir. Bildiğim bi hastalığım yok gebeliğe engel olacak. Bat 11 kasım.
ben 3 yıldır uğraşıyorum şu an 6 haftalık hamileyim. aklından çıkar diyenler boşa konusuyor olay sizde bitiyor çünkü. kendinize sizi oyalayacak bir hobi ve uğraş bulun ben öyle yaptım ancak o zaman daha az düşünmeye başlıyorsunuz. spor yapın yediklerinize dikkat edin gerisi gelir. Anneliği hak eden tüm kadınlar için dileğim üzülmeden hamile kalıp bebeklerini kucaklarına almaları.

İnşallah 😔

Adet tarihim dündü normalde. Sabah pembe gelince adet oluyorum diye düşündüm ama o lekelenmeden sonra hiç gelmedi. ümitlenmek istemiyorum . Evimin yakınlarında hiç eczane de yok test alıp yapsam :KK35:
umarım hamilesinizdir, fakat yerleşme kanamasıysa henüz idrarda çıkmayacaktır diye düşünüyorum 1 hafta sonra belirleyici olur idrarda. sabredin kendinizi bişeylerle oyalayın zamanın geçmesi için:)

Allah razı olsun sizden eşimle birbirimizi severek evlendik 7 yıl birbirimizi bekledik hayalimiz hep bir evladımız olsun istedik hep böyle sevgiliyken nişanlıyken bebeklere hep bir ilgimiz vardı eşim baba olmayı gerçekten çok istiyordu. Kaynım bizden önce evlendi. Evlendiği günden 10 gün geçti eşinin hamile olduğunu öğrendik. Eşim o zaman çok sevinmişti ama biraz içi buruktu daha evlenmemize yıllar vardı bende baba olmak istiyorum derdi. Sabrettik bekledik evlendik çok şükür her şey gönlümüze göre oldu heyecanlı bir şekilde çocuğumuz olacak diye günler sayar olduk baktık ki olmuyor benim bir rahatsızlığım oldu muayene oldum çok şükür doktor her şey normal dedi sevindik çocuğumuz olacak diye o ayda hüsran oldu eşim dedi kesin bende bir problem var olsa olurdu hamilelik diye yumurtalıklarında ağrı vardı araştırdık varikosel diye bir durum varmış doktora gittik doktor hem semen testi hemde usg çekildi sonra varikosel çıkmadı doktorda demesin mi keşke varikosel olsa çünkü sperm sayısı toplam 11milyon ileri hareket %10 beynimizden vurulduk sonra dedik noluyor neyin nesi bu hormonlarına bakıldı testosteron değeri çok düşük sonra doktor değiştirdik bir baktık orda değer 16 milyon ileri hareket %40 doktor dedi hızı normal sayı düşük tedavi edelim tamam dedik tedaviye başladık kürler takviyeler doktorda demesin mi 2 ay içinde hamile kalır eşin biz başladık yine hayallere 2 ay geçti yine hüsran eşim tekrar test verdi sayı 3 milyona düşmüştü ileri hareket aynı kalmıştı hayatımız yine alt üst oldu tabi bu süre zarfında kazayla hamile kalan arkadaşlarım mı dersin 35 yaşında evlenen komşumuzun evlendiği ay hamile kalması mı dersin hepsi üst üste geldi eşim bebek mağazalarının önünden geçemez oldu. Hamileleri duymak istemiyordu. Bebek kıyafetlerine bile bakarken dalıp gidiyordu en son bir anda benden ayrılmanı istiyorum ben seni anne yapamam günahına giremem diyince ben iyice alt üst oldum afedersiniz yatak hayatımız alt üst oldu hep bir perhizler yumurtlama günlerini kovalar mı hep bir hüsran eşim artık tüp bebeğe kesin karar verdi sabrediyoruz 24 kasımda eşimin doğum günü Allah ım bir mucize versinde en istediği hayallerini doğum gününde ona hediye versin ❤😔
duacınızım, inanın zaman herşeyi iyileştirecek. eşinizle birklikte sizi haftanın en az 4 günü oyalayacak bir hobi edinin bakın inanın çok iyi gelecek ikinize de, hem kafanızı mesgul edecek hem de birbirinize yakınlaşmanızı sağlayacak. umarım bir an önce güzel haberler verirsiniz. gerçi zamanı önemli değil sağlıkla gelmesi önemli. emin olun bunu söylüyorum çünkü bebeğimin 7 haftalıkken kalbi durdu ve aldırdık. oyuzden hayrlısını dileyin

duacınızım, inanın zaman herşeyi iyileştirecek. eşinizle birklikte sizi haftanın en az 4 günü oyalayacak bir hobi edinin bakın inanın çok iyi gelecek ikinize de, hem kafanızı mesgul edecek hem de birbirinize yakınlaşmanızı sağlayacak. umarım bir an önce güzel haberler verirsiniz. gerçi zamanı önemli değil sağlıkla gelmesi önemli. emin olun bunu söylüyorum çünkü bebeğimin 7 haftalıkken kalbi durdu ve aldırdık. oyuzden hayrlısını dileyin
Dilinize sağlık Allah ım hayırlısını nasip etsin her zaman öyle dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin çok zor kavuşupta kaybetmek Allah ım kavuşturup elimizden almasın başınız sağolsun geçmiş olsun şöylede bir şey var olabilir evladınız buna şükür 🙏

X