- Konu Sahibi uglyDucking
Ben listemi hazırladım canım haftaya alışverişe başlıyorumm![]()
Arkadaşım banada listeyi ulaştırsan . İlk bebgim heyecanda var .Şaştım kaldım ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben listemi hazırladım canım haftaya alışverişe başlıyorumm![]()
Canm yaa cok tesekkur ederim cok mutlu oldum... rabbim saglikli bi sekilde bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah... benim sıkıntılarm sunlar.. öncelikle yenidogan bebegime 0-3 ay mı yoksa 3-6 ay mı almalıyım.. yoksa 0 ay mı. Kafam cok karısk.. erkek bebek daha iri olacagi icin 0-3 ayı fazla giydiremezsin diolar.. hastaneye giderken cantama neler koymalıyım, kış bebegi olacagı icin... bide hastanem evime 5 dk taksiyle.. sen kac beden agrlikli aldn meselaa? Umarm sıkmamısımdr sorularımla...
ben de aralık annesiyim ve benim de ilk bebeğim çok heyecanlıyım :) ve galiba ben çok rahat bir anneyim daha çoğu şeyini almadık kıyafetleri tamam sayılır. ben çevremden duyduğum ve yeğenimden (subat 2013te doğdu) gördüğüm kadarıyla 11 yenidoğan takımlara hiç gerek yok kullanılmayan bir sürü parçası var 5li takımlar en iyisi hem daha uygun fiyatlı hem daha kullanışlıo yüzden 1 tane 11li takım var 2-3 tane de 5li takımı var. ben indirimde gördükçe diğer ihtiyaçları aldım sayılır. mesela hello baby diye bir site var ordan dalin 1kg sabun tozu 8,90'a düşmüştü ki marketlerdeki fiyatı 15ten aşağı değil. onu aldım ordan bakabilirsiniz. emzik babasıyla bebişimize ilk aldığımız eşyaydı zaten :)) cam biberon oldım yine aynı siteden ama o biraz pahalıydı sanırım. şampuanını johnson's baby aldım. banyo küveti tası var. inşallah yarın da odasıyla beşiğini alıcaz ama daha bir sürü eksiği var ve zaman daralıyor. ne alırsam alayım sanki hep bi eksik varmış gibi geliyor. hırkalar yelekler dolu. bir tane hırka ben ördüm oğluma şimdi de battaniye örüyorum.
erkek bebek daha iri doğar diye denildiğini ilk defa duydum. tamam 100-200gram farkeder ama yenidoğan bir bebek o kadar minik oluyorki en irisine bile o yeni doğanlar ilk başta büyük geliyor. yeğenimden biliyorum bu sene doğdu canım.1buçuk 2aya kadar hastane çıkışlarını 4aya kadar da 0-3aylıkları giydirdik biz. şimdi bende oğluma çoğunluk 0-3 ay alıyorum zaten bir sürü hediye kıyafet gelicek büyüdükçe de yenilerini alırım diye almadım büyük boy pek.
Ben kraft Rumba park yatak aldım joker mağazasından 189 tl gayet güzel.
Canim ben karyola alicam bu hafta gidicez almaya.. yatagimin yanina koyucam cekmeceli karyola daha kullanisli olur.. park yataklar cabuk gicirdiyo ama yeri olmayanlar icin ideal bence... Eki Görüntüle 820569
Ben kraft Rumba park yatak aldım joker mağazasından 189 tl gayet güzel.
Benimde ilk bebeğim arkadaşlar, kayın validem hastane çıkışı almış fakat bana biraz ince gibi geldi :S üşür diye korkuyorum alacağımız zıbınlar kalın mı olmalı ?
bende aralık annesı olucam kızlar.hazırlıklar başladı artık.oda baktım bende bu hafta alıcaz ıns çok heyecanlı bır süreç
sallanışı nasıl. düzgün sallanıyor mu, ses yapıyor mu?