bende kismetse aralik annesi olacagim ama hazirliklarimi simdiden yaptim bile aklima geldikcede aliyorum. 2 yada 3 tane 56 kiyafetler aldim cünki cevremden biliyorum cocuklar cabuk gelisiyor ve bi giydigini birdaha giydiremiye biliyorsun cok olursa o yüzde 2 3 tane yeterli diye düsünüyorum. kisaca listemi yazim belki yarari olur sizlere yada benimde eksigim varsa sizde bana söyleyin
-2,3 tane zibin-56-62-68
-2,3 tane tulum-56-62-68
-2,3 tane gecelik-56-62-68
3 bedendende az aldim cünki hediyelik geliyor dogumdan sonra elinde kaliyor cogu.
bebek arabasi her nekadar kisa da gelse bazen cok bunala biliyor insan havanin sert olmadigi bir günde gezdire bilirim diye düsünüyorum.
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
ayri bir oda suan icin imkanim olmadigi icin yanimizda yaticak oyüzden sadece yatak aldik. odamda yeterince dolap var zaten bir bölümünü cimcimem icin ayirdim.
bebek bakim setinin bi bölümünü aldim mesela, tirnak makasi,ates ölcegi,ilac kasigi gibi bu haftada banyo setini alicam, havlusunu kuvetini isi ölcegini ve ördeklerini aldim bile sadece kremleri,sampuanlari vs.kaldi. emzik, biberon olursa gögsümü tutmaz yada rahatlamasi icin bebek cayi icirmem gereke bilir yada zor durumlarda sütümü sagip disarda icirmek icin gerekli.
mevlüt sekerlerini diger ay yaptiricam onu acele etmek istemiyorum dogumdan sonrada olur o.
hastane cantamida hazirladim simdiden neolur olmaz diye. bebisim icin sadece hastane cikisi kiyafet koydum. ve emzik cünki hastaneninkine alisiyor sonra evdeki ni tutmaya biliyor. bana 2 gecelik emzirme kolayligi olsun diye önden acmali kapamali, gögüs bezi,emzirme sütyeni, kalin coraplar 2 3 tane, rahat terlik, tarak, krem,dis macunu ve fircasi,hastane cikisi icin rahat kiyafet. ve kirmizi sac bandim
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
aldiklarimdan aklima simdilik bunlar geldi yazdim umarim yardimci olabilmisimdir..