• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KASIM-ARALIK AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lavable16

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
202
199
303
İstanbul
Kızlar Merhaba,
7 aydır korunmasız denememize rağmen bebeğimiz olmadı. tek sorun PCO.
Bu ay doktor kontrolünde klomen kullandım ve 3-4 tane yumurtam oluştu. Bugün iğnemi de olacağım. doktor zaman kaybetmeden aşılama yapalım dedi fakat ben öncesinde HSG çektirmedim daha doğrusu doktorum rahmin temiz gerek yok şuan dedi.
HSG çektirmeden aşılama yaptıran var mı ? birde kaçıncı aşılamada hamile kaldınız ?

Kızlar Merhaba,
7 aydır korunmasız denememize rağmen bebeğimiz olmadı. tek sorun PCO.
Bu ay doktor kontrolünde klomen kullandım ve 3-4 tane yumurtam oluştu. Bugün iğnemi de olacağım. doktor zaman kaybetmeden aşılama yapalım dedi fakat ben öncesinde HSG çektirmedim daha doğrusu doktorum rahmin temiz gerek yok şuan dedi.
HSG çektirmeden aşılama yaptıran var mı ? birde kaçıncı aşılamada hamile kaldınız ?
Rahminin temiz olduğunu görmüş olabilir ama tüpleri görmemiş mutlaka çektir bende çok korkuyordum aşılama öncesi mecbur çekinmesi gerek dedi doktorum Cuma günü çekindim

Süreç hakkında bilgi verirsin Canım burdan hap tedavisimi yoksa iğne ilemi olucaksın
Adetin 5. Gününden itibaren 8 gün klomen kullandım canım. Doktor yumurtaların çok iyi bu yumurtaları kaybetmeyelim direk aşılama yapalım garanti olsun dedi. Bugün çatlatma iğnemi oldum Çarşamba sabah aşılama olacak inşallah 🙏

Adetin 5. Gününden itibaren 8 gün klomen kullandım canım. Doktor yumurtaların çok iyi bu yumurtaları kaybetmeyelim direk aşılama yapalım garanti olsun dedi. Bugün çatlatma iğnemi oldum Çarşamba sabah aşılama olacak inşallah 🙏
Ay hadi inşallah bebişin seninle olur ♥️🙏🤱doktor bana iğneli tedavı isteyelim dedi iğneden korktuğum için hap istedim bende 😂

Back
X