Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

İnşallah.. ilerde birde bunun uzuntusuyle bogusmayalim.
Her kaçış, kader üzerine bir koşmadır. Yarın evladım olur da bizim sıkıntılarımızı yaşarsa, hiç bize mâl etmem. Herkes kendi kaderini yaşar. Yani üzülürüm ama bizden bilmem. Bilmemeliyim, bilmemeliyiz.

Onların zamanında ne tedavi yöntemleri çıkar, ne teknolojiler kullanılır kim bilir. 30 sene önce nasıldı şimdi nasıl tüp bebek tedavileri ne kadar gelişti. Allah yaşatmasın tabi hepsi sağlıklı olurlar inşallah her bakımdan ama infertelite sıkıntıları olursa da daha güzel tedavilerle daha verimli sonuç alırlar diye düşünüyorum, tıp akıl almaz bir şekilde ilerliyor çok şükür

Aynen hayatım çok haklısın. Belkide infertilite tarihe karışıcak

Ay Allah yaşatsın tüm hayallerini canım ayılıp bayılamıyomda elhamdülillah iyiyim ama yorulunca bacaklarım ve belim ağrıyo o kesin

Hayırlı olsun bence en güzeli senin yaşadığın emin ol bi aksilik olsa kese oluşmazdı ki canım. Ne kadarlıktı ultrasonda?

Embriyo oluşunca sperm neresinde kalıp kırılıyo? Ilk kez duydum çok şaşkınım hayırlı olsun yeni denemeniz canim. Bu sefer inşaallah hem taze transferini olursun, hem de 2 3 embriyo dondurursun

Kizlar benim sonucum negatif çıkmıştı. Sonrasında adet oldum. Ve şu sıralar göğüs hassasiyeti ve kasik batmalari birde bel ağrıları yasiyorum. Negatif çıkıp böyle sorun yaşayan var mi acaba?

Allah korusun kanitlanirsa böyle birşey yani tupbebek ile olan çocuklar böyle bir sıkıntı yasarsa tabiki üzülürüm ben ama onu dünyaya getirdigim için pişmanlık duymam. Herşey Rabbimin takdiri kaç kardeşiz böyle bir sorunu ben yaşadım iki tane kendiliğinden gebeliğim olmuşken hemde. Kaderde ne varsa yaşayıp göreceğiz. Biz sifamizi aramak zorundayız Hz Musa kıssası vardı Allah'tan vahiy gelmişti hiç çocukları olmayacak diye o karı koca bu vahiye karşılık yine umudu kesmeden dua etmiş ve yıllar sonra Hz Musa onları çocukla gorunce Rabbimize sormuş bana böyle vahyetmemistin diye O'da onlar benden umudu kesmedi hep dua ettiler bende verdim demis.. rabbim güzel kaderler versin bizlerede evlatlarımıza da

Amin canım inşaallah

Daha iyiyim canım sagol sordugun için Süt içtim ılık ballı o vok iyi geldi bogazıma testte verdım her ihtimale karsı corona için bakalım daha cıkmadı ama ordaki doktor koronaya benzemıyo dedı başka semptomlarda olması gerekıyo ki 37.5 37.8 cok yuksek bi ates degıldir 38 den sonra tedirgin eder bizi 38.5 tehlikelidir falan dedı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…