- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.861
Her kaçış, kader üzerine bir koşmadır. Yarın evladım olur da bizim sıkıntılarımızı yaşarsa, hiç bize mâl etmem. Herkes kendi kaderini yaşar. Yani üzülürüm ama bizden bilmem. Bilmemeliyim, bilmemeliyiz.İnşallah.. ilerde birde bunun uzuntusuyle bogusmayalim.
Onların zamanında ne tedavi yöntemleri çıkar, ne teknolojiler kullanılır kim bilir. 30 sene önce nasıldı şimdi nasıl tüp bebek tedavileri ne kadar gelişti. Allah yaşatmasın tabi hepsi sağlıklı olurlar inşallah her bakımdan ama infertelite sıkıntıları olursa da daha güzel tedavilerle daha verimli sonuç alırlar diye düşünüyorum, tıp akıl almaz bir şekilde ilerliyor çok şükürHer kaçış, kader üzerine bir koşmadır. Yarın evladım olur da bizim sıkıntılarımızı yaşarsa, hiç bize mâl etmem. Herkes kendi kaderini yaşar. Yani üzülürüm ama bizden bilmem. Bilmemeliyim, bilmemeliyiz.
Aynen hayatım çok haklısın. Belkide infertilite tarihe karışıcakOnların zamanında ne tedavi yöntemleri çıkar, ne teknolojiler kullanılır kim bilir. 30 sene önce nasıldı şimdi nasıl tüp bebek tedavileri ne kadar gelişti. Allah yaşatmasın tabi hepsi sağlıklı olurlar inşallah her bakımdan ama infertelite sıkıntıları olursa da daha güzel tedavilerle daha verimli sonuç alırlar diye düşünüyorum, tıp akıl almaz bir şekilde ilerliyor çok şükür
Ay Allah yaşatsın tüm hayallerini canım ayılıp bayılamıyomda elhamdülillah iyiyim ama yorulunca bacaklarım ve belim ağrıyo o kesinBebişin akıllı uslu olacak annesisen yine de ayıl bayıl arada, kocanın gözüne gözüne sok dizilerde filmlerde hamile rolü yapan kadınlar koşarak klozetin önünü gidip eğilip istifra ederler ya,kocaları da güya banyo kapısının önünde çaresizce bekler..hamile kalırsam inşallah Kocama öyle yapmak istiyorum
Hayırlı olsun bence en güzeli senin yaşadığın emin olHamişler nasıl gidiyo cuma günü kese gördüm elhamdülillah ama sıfır belirti ne ağrı ne sızı ne leke kanama belkide bunların olmaması iyiye işaret ama hep aklıma takılıyo kalp atışı için daha bir hafta var tedirginim bi. His olmayıncada acaba bebek canlanmadımı diyorum of kafamde deli sorular
Embriyo oluşunca sperm neresinde kalıp kırılıyo? Ilk kez duydum çok şaşkınımAy hadi güzel sonuçlar al inşallahbende iyiyim, iş yoğunluğu tavan yaptı yeni merkezle görüştüm tedaviye başlayacağız. Ama öncesinde sağlam takviye kullanacağız. Bizim spermler baya sıkıntılı çıktı, doktor bazen embriyo dondurulunca sperm kırılıyor ondan sizde dondurulmuş hiç bir transfer tutmamış olabilir dedi. Taze deneyelim dedi
Merhabalar canım ben de hafta içi yumurta toplamam olacak çarşamba yada perşembe duruma göre 3. Gün taze transfer denenecek sanırım herkesin Allah yardımcısı olsun bana da dua eder misiniz
Amin canim pes etmiyecegim aslaHadi hayirlisi olsun inshaAllah canim pes etmek yok
Allah korusun kanitlanirsa böyle birşey yani tupbebek ile olan çocuklar böyle bir sıkıntı yasarsa tabiki üzülürüm ben ama onu dünyaya getirdigim için pişmanlık duymam. Herşey Rabbimin takdiri kaç kardeşiz böyle bir sorunu ben yaşadım iki tane kendiliğinden gebeliğim olmuşken hemde. Kaderde ne varsa yaşayıp göreceğiz. Biz sifamizi aramak zorundayız Hz Musa kıssası vardı Allah'tan vahiy gelmişti hiç çocukları olmayacak diye o karı koca bu vahiye karşılık yine umudu kesmeden dua etmiş ve yıllar sonra Hz Musa onları çocukla gorunce Rabbimize sormuş bana böyle vahyetmemistin diye O'da onlar benden umudu kesmedi hep dua ettiler bende verdim demis.. rabbim güzel kaderler versin bizlerede evlatlarımıza daHer kaçış, kader üzerine bir koşmadır. Yarın evladım olur da bizim sıkıntılarımızı yaşarsa, hiç bize mâl etmem. Herkes kendi kaderini yaşar. Yani üzülürüm ama bizden bilmem. Bilmemeliyim, bilmemeliyiz.
Migde bulantilari basladi evet ara ara bastiriyom bende ufak ufak biseyler yiyerek.. canim kilolara merhaba simdidenCanım sende başladımı belirtiler bende akşam üzeri midem bi tuhaf oluyor bulantı desen değil değişik.
Amin canım inşaallahAllah korusun kanitlanirsa böyle birşey yani tupbebek ile olan çocuklar böyle bir sıkıntı yasarsa tabiki üzülürüm ben ama onu dünyaya getirdigim için pişmanlık duymam. Herşey Rabbimin takdiri kaç kardeşiz böyle bir sorunu ben yaşadım iki tane kendiliğinden gebeliğim olmuşken hemde. Kaderde ne varsa yaşayıp göreceğiz. Biz sifamizi aramak zorundayız Hz Musa kıssası vardı Allah'tan vahiy gelmişti hiç çocukları olmayacak diye o karı koca bu vahiye karşılık yine umudu kesmeden dua etmiş ve yıllar sonra Hz Musa onları çocukla gorunce Rabbimize sormuş bana böyle vahyetmemistin diye O'da onlar benden umudu kesmedi hep dua ettiler bende verdim demis.. rabbim güzel kaderler versin bizlerede evlatlarımıza da
onu bilmiyorumRaporun ilaçlarda etkisi var mı acaba
Daha iyiyim canım sagol sordugun için
Cnm limon yasak demişti bana ekşili şeyler vs.cok içme derimyarın alayım bari . idrar yolu enfeksiyonundan korkuylorum. limonlu su içiyorum bunun zararı var mıdır acabba?
Aynen ya sormaMigde bulantilari basladi evet ara ara bastiriyom bende ufak ufak biseyler yiyerek.. canim kilolara merhaba simdiden
Aynen canımaynen o şişlik gidiyor zaten dert etme bol sugebesin sen.ben rezeneyle attım o şişkinliği ama hamilelere yasak )
allah allah limon neden yasakmış kşi?Cnm limon yasak demişti bana ekşili şeyler vs.cok içme derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?