Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Hamişler nasıl gidiyo cuma günü kese gördüm elhamdülillah ama sıfır belirti ne ağrı ne sızı ne leke kanama belkide bunların olmaması iyiye işaret ama hep aklıma takılıyo kalp atışı için daha bir hafta var tedirginim bi. His olmayıncada acaba bebek canlanmadımı diyorum of kafamde deli sorular

Kötü dusunme canım. Keseyi de görmüşsün bak ne güzel. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Benimde çok ağrım sncim oluyo mesela. Ona korkuyorum. Ne olsa kafamıza takicaz :)

Kötü dusunme canım. Keseyi de görmüşsün bak ne güzel. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Benimde çok ağrım sncim oluyo mesela. Ona korkuyorum. Ne olsa kafamıza takicaz :)
Hiç sorma canım ya bazen isyan etmiş gibide oluyomu diye düşünüyorum ama insan her türlü korkuyo sanırım bi ağrı sızoda olmayınca nerde bu uşak diyorum

57 den 60 a çıktım bendeye otur yat başka birşey yapamıyoruz.

Yok gercekten bu lutinusla başım dertte progesteronu çok merak ediyorum onu kullanan yokmu
Bende lutinus kullanıyorum transfere kadar aparatla koydum ilacı transferden sonra poşet eldivenle yerleştir aparat enfeksiyon yapabilir ne kadar yikasanda dediler öyle yapıyorum ben. Progesteron da aynı şekilde hap gibi elinle yerlestiriyorsun zor değil yani ikiside

Merhaba canım, ilk tedavim başarısız değildi , pozitifi gördüm ama düşük yaptım maalesef, ikinci için doktorumla iletişim halindeyiz, prolaktinim yüksek çıktı onu düşürmeye çalışıyoruz, dondurulmuş embriyolarım var onlardan deneyeceğiz inşallah, dondurulmuş daha iyi diyorlar ama ben taze transfer olmuştum ilkinde pozitifi gördüm. Arasında ne fark var inan bilmiyorum. Nereye gideceksiniz o kısmını anlamadım. Tedaviyi nerede görüyorsun sen

Ben de bencillik mi yapıyorum diye düşünmüştüm. Kendi nefsim için çocuğumu da mı bu duruma düşürücem diye ama bu onun teorisi ve inşaallah yanılıyordur
Bende çok korkmuştum o yazısını okuyup. İlk tupbebek ile doğan çocuğun bebeği doğdu haberi olmuştu acaba tedaviyle mi oldu merak ettim simdi

Canım çok saol teşekkür ederim. Transferim 5. Günü bugün henüz test yapmadim. Beklemedeyim sen nasılsın
Ay hadi güzel sonuçlar al inşallah bende iyiyim, iş yoğunluğu tavan yaptı yeni merkezle görüştüm tedaviye başlayacağız. Ama öncesinde sağlam takviye kullanacağız. Bizim spermler baya sıkıntılı çıktı, doktor bazen embriyo dondurulunca sperm kırılıyor ondan sizde dondurulmuş hiç bir transfer tutmamış olabilir dedi. Taze deneyelim dedi

Hiç sorma canım ya bazen isyan etmiş gibide oluyomu diye düşünüyorum ama insan her türlü korkuyo sanırım bi ağrı sızoda olmayınca nerde bu
Bebişin akıllı uslu olacak annesi sen yine de ayıl bayıl arada, kocanın gözüne gözüne sok dizilerde filmlerde hamile rolü yapan kadınlar koşarak klozetin önünü gidip eğilip istifra ederler ya,kocaları da güya banyo kapısının önünde çaresizce bekler..hamile kalırsam inşallah Kocama öyle yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…