- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.681
Rahimlerde olanı ancak Allah bilir ayetini okusun diyorum kimin daha hayırlı olduğunu o mu bilecekmiş böyle şeyleri okumayın baktin kazara okudunuz Allah'a sığının burada fedakarlığın analigin bambaşka bir boyutu yaşanıyor o nereden bilecekAidin salih bahsettikleri.ben kitabını okumadım ama adamın görüşü tüp bebekteki bebeklerin hayırlı olmadığını ve daha agır şeyler söylüyor burda yazmayım moral bozucu.ama benm islam ve hayat felsefeme uyan biri değil.sonuçta buda bir rahatsızlık üreme organı rahatsızlığı.kalp için dr a gitmek caiz ise üreme için gidilmesi neden caiz olmasın ki.
Bence hic kafa bulandirmaya gerek yok Rabbim biliyo bizim ne istediklerimizi cani verecek olan da alacak olan da o yuzden ben takmiyorum ben yoluma bakiyorum elimden geleni yapiyorumAidin salih bahsettikleri.ben kitabını okumadım ama adamın görüşü tüp bebekteki bebeklerin hayırlı olmadığını ve daha agır şeyler söylüyor burda yazmayım moral bozucu.ama benm islam ve hayat felsefeme uyan biri değil.sonuçta buda bir rahatsızlık üreme organı rahatsızlığı.kalp için dr a gitmek caiz ise üreme için gidilmesi neden caiz olmasın ki.
Kim hayırsız evlat ister ki? Bilimi red ediyor bunlar ya etkilenmeyin. Okurken şok oldum. O zaman hiç bı hastalıkta tedavi görmeyelim öyle ölümü bekleyelimKitapta şey diyor. Tüp bebeği tutanlar Allahtan sadece bebek isteyenlerdir. Gerçekten hayırlı evlat isteyenlerin bebekleri tutmaz çünkü tüp bebek çocukları hayırlı değildir diye.. Bu beni çok ürkütmüștü.. Kendimde denedim sadece hayırlı sağlıklı evlat istiyorum diye hem ben hem etrafım hep bunu diledi Allah’tan. Bakalım öyle olacak mıama yine de yolunun yolcusuyuz ben 3 günlük yapmistim ama üçüncü günün sonunda oruk (icli köfte) mantı corbasi vs ağır etli yemeklere dayanmıştm bağırsak düğümlemesi olmadı ama cok yanlıştı.. 36 saatlik de cok yaptım. Kan grubuma uygun beslendigimde de hic kabız olmadım Ahmet apa'yi biliyorsan onun yöntemiyle de 13 kg vermiştim. Velhasıl uyandık sayesinde inşallah bi daha uyumayız
5.gun embriyosu. Senin kacinci gun canimAaa canim, insallah hepimiz hayirli haberler aliriz! Kacinci gun embryosu?
Benimde 5 gun olucak canim, ilk denemen mi? Cok heycanlaniyorum5.gun embriyosu. Senin kacinci gun canim
Aynen okdr normal yolla doğan sapık tecavüzcü katil hırsız var bunu kimse bilemez.Allaha sıgınmak tan güzeli yokRahimlerde olanı ancak Allah bilir ayetini okusun diyorum kimin daha hayırlı olduğunu o mu bilecekmiş böyle şeyleri okumayın baktin kazara okudunuz Allah'a sığının burada fedakarlığın analigin bambaşka bir boyutu yaşanıyor o nereden bilecek
Transfer günü dahil bu gün 7.gun. bu ilaçların hiç biri yok bende sadece coraspin var canım. Ben neden diye de sormadım. Çoğu şeyi de burda sizlerden öğrendim zatenNe güzelsen hangi aşamadasın transferin olmusmuydu bana oksapar verdi kan sulandirici olarak hibor, enox ,clexone de kullanabirsin dedi hepsi iğne tabi bunların hiçbiri yoksa sadece coraspin varsa sana gerçekten kan sulandirici olarak sadece coraspin yazmış canım şanslısın
AMİNBence hic kafa bulandirmaya gerek yok Rabbim biliyo bizim ne istediklerimizi cani verecek olan da alacak olan da o yuzden ben takmiyorum ben yoluma bakiyorum elimden geleni yapiyorumZekeriya (a.s) 70 yasinda iken istiyor Rabbim.veriyor bende hep onun duasıyla dua ediyorum Rabbim verecekse can kan ol der olur gerisi sebepler zinciri..
« رَبَّهُ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ »Anlamı: “Ey Rabbim! Bana katından temiz bir soy ihsan eyle, şüphesiz sen duayı işitensin
« رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ
Anlamı: “Rabbim! Beni yalnız başıma bırakma (bana bir çocuk ver), Sen varislerin en hayırlısısın
Dualrimizda eksik etmeyelim
Cidden sonucunu mrk ediyorum inşlh + olur .yaz mutlakaaaTransfer günü dahil bu gün 7.gun. bu ilaçların hiç biri yok bende sadece coraspin var canım. Ben neden diye de sormadım. Çoğu şeyi de burda sizlerden öğrendim zaten
Benimde oyle canim sadece corasprin var kan sualndirici baska birseyim yokTransfer günü dahil bu gün 7.gun. bu ilaçların hiç biri yok bende sadece coraspin var canım. Ben neden diye de sormadım. Çoğu şeyi de burda sizlerden öğrendim zaten
Bebişkom sen nerde tedavi gördün.oksapar yada menapur kimi dr veriyor kimisi vermiyorBenimde oyle canim sadece corasprin var kan sualndirici baska birseyim yok
Yuh ciddimisin duymamıştım daha önce.cahillikte nirvanaya ulaşçaklar.hasbinallahhBu kadının kitabını okuyup kemoterapiyi reddeden kanserden hayatını kaybeden bir öğretmen vardı Bursa'da duymuşsunuzdur. Kan ve organ naklinin günah olduğunu söyleyen kanser 10 gün aç kalınca geçer diyen biri. Allah aşkına bu kadın ne dese inanmam ben. Üzmeyin tatlı canınızı
Bahceci umut da canim bana kan sualndirici sadece corasprin verdiler adetin 3. Gunu basladim hala kullanıyorumBebişkom sen nerde tedavi gördün.oksapar yada menapur kimi dr veriyor kimisi vermiyorbenmki diretiyor ben reddediyorum
ee ozamn bende kullanmıyorum die yer yerinden oynamazBahceci umut da canim bana kan sualndirici sadece corasprin verdiler adetin 3. Gunu basladim hala kullanıyorum
Bilemiyorum inanki canimee ozamn bende kullanmıyorum die yer yerinden oynamazcoraspin candır iğne de neymiş cıssa
ahaha du bakalım pzt bi gelsin netleşsinde şimdiden pazarlık yapıym drlaBilemiyorum inanki canim
Hadi bakalim pazartesi mi gideceksinahaha du bakalım pzt bi gelsin netleşsinde şimdiden pazarlık yapıym drlahadi hayrlısı
Benimde oyleydi sonra 9 toplandi canini sikma onemli olan yumurtaların dolu kaliteli olmasi canimAynn öyle canım benim benim de yumurta toplama salı günü ama en son kontrole gittiğimde yedi yumurta vardı sizce de çok az değil mi
Aynn öyle canım benim benim de yumurta toplama salı günü ama en son kontrole gittiğimde yedi yumurta vardı sizce de çok az değil mi
11 nci progestronu vuruldum senin de mi kalçadan :)Ben progestronun iğnesini kullanıyorum mahvetti benim bünyeyi hastalıklı gibi dolanıyorum evde ishal ve mide bulantısı ateş basması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?