- 9 Ekim 2020
- 5.738
- 7.679
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.101
sen ballısın demek ilaç sana yan etkı yapmamş ne güzel işteHerkeste ayni etki yapmiyor ben bir ay kullandim hic bas agrisi yapmadi halada kullaniyorum pazartesi kalp atisina gidiyorum hayirlisiyla
Malesef ailecek pozitif ciktilar ses degisikligi varmi gribe benzer onlarda ses degsiikligi vardi birde iste tat koku kaybi bas agrisi falanCanım onlar pozitif çıktılar mi peki.. Esim ve kardesimle yaşıyorum annemde gelmişti yanıma eğer öyleyse büyük bi sorunumz var çünkü anneannm siroz hastasi ve annem aneanmde kalıyor suan
Evet canim evimn karsisinda var ama ikiye ayrılmış bu merkez hastahane burada test yapılmıyor. Merkez dışındaki binasinda test yapiliyor o da uzak arac da yok bilemedim şimdi.. En azindan bi sekilde atlatiyorum da eger korona varsa eşim kardesimde karantinada kalsinlar ben zaten 5 gündür kan vermek dışında bi yere çıkmadım hep çift kat maske ile gidip kan vermistm bide inşallah bisey yokturHastaneyi arasan direk? Evin karsisindaki. Bilgi verirler.evin karsisindaydi demi yanlis hatirlamiyorum
Aynrn canim teyzemde gitmis suphelenmis hatta doktor demis sende yoktur basit soguk alginligi teyzem eczaci olunca test yaptirmak istemis ihtimal de vermemisler ama pozitif cikmisSadece nezle gibi olanlar bile varmis. Hapsuruk burun akintisi hafif ates
Yapta iyice strese girGerçekten çöktüm. Ayın 15i test günüm. Ve test günümü bekleyeyip yapmayacaktim. Şimdi stresten baslarim birkaç gün sonra hergun yapmaya.
Var genizden konusuyormusumMalesef ailecek pozitif ciktilar ses degisikligi varmi gribe benzer onlarda ses degsiikligi vardi birde iste tat koku kaybi bas agrisi falan
Evet canim öyle bisi varsa etrafindakilerin de karantinada kalmasi gerekir. Bence en güzeli hastaneyi veya sanirim bu test yapanlarin bi numarasi mi ne var oralari arayip durumu anlatmak sormakEvet canim evimn karsisinda var ama ikiye ayrılmış bu merkez hastahane burada test yapılmıyor. Merkez dışındaki binasinda test yapiliyor o da uzak arac da yok bilemedim şimdi.. En azindan bi sekilde atlatiyorum da eger korona varsa eşim kardesimde karantinada kalsinlar ben zaten 5 gündür kan vermek dışında bi yere çıkmadım hep çift kat maske ile gidip kan vermistm bide inşallah bisey yokturkal geldi şuan
1senedir kaçıyorum şu koronodan köşe kapmaca oynuyoruz henüz sobelenmedim ama cidden nerden geleceği belli değil basımıDa onca dert vr bide bu illetAynrn canim teyzemde gitmis suphelenmis hatta doktor demis sende yoktur basit soguk alginligi teyzem eczaci olunca test yaptirmak istemis ihtimal de vermemisler ama pozitif cikmis
Varsa bile inslalah sikintisiz atlatirsiniz canim sende olsa bile ilac alamazsin iste en azindan yanindakiler temkinli olurVar genizden konusuyormusum
Ay evt inan bende dusunuyorum Rabbim muhafaza etsin sinmmdi ben evdeyim okullar uzaktan ama esim surekli gidip geliyo otobusle ne kadar dikkat ederseb et neden gelecegi belli degilki1senedir kaçıyorum şu koronodan köşe kapmaca oynuyoruz henüz sobelenmedim ama cidden nerden geleceği belli değil basımıDa onca dert vr bide bu illet
Inşallah güzel haberler alırsınızbenimde transfer sonrasi 10.gunum bugub pazartesu test gunum inslalah
aynen öyle,artık Allah korusun demekten başka bir çare de kalmıyor.bebişin nasıl bu aradaAy evt inan bende dusunuyorum Rabbim muhafaza etsin sinmmdi ben evdeyim okullar uzaktan ama esim surekli gidip geliyo otobusle ne kadar dikkat ederseb et neden gelecegi belli degilki
Pembe de geliyor canım birazÇamur gibi akıntı.İçerde beklemiş olan eski kan canım.kırmızı pembe olmadıkça korkma.
Aynen canım bende onun için şuan telaşa girdim ya zaten. Eger varsa eşim ise gidip geliyor ben ise gidiyorum vebal söz konusu.. 184 u aradım 48 saat içinde kötü olursanız maskenizi takarak aile hekiminize basvurun dedi telesekter.. Kimseye de baglanamadm zatenVarsa bile inslalah sikintisiz atlatirsiniz canim sende olsa bile ilac alamazsin iste en azindan yanindakiler temkinli olur
Ben kullandım bi ara da şu an kullanmıyorum2.adetle basladk tedaviye suan regl ilk günden sayarsak 11.gündeyımsende mi kullanıyrsn minnoşum
Insallah canim evet ilaclarin hic birinde yan etki gormedim o konuda sansliyim hepimiz ins o sesi duyariz rabbim hepimize o duyguyu yasatsinsen ballısın demek ilaç sana yan etkı yapmamş ne güzel işteben hiç kullanmıyorum odaha güzel pzt güzel sesleri duyarsın inşlh pıt pıt ne güzel bir sesi vr ayy
ihticacın kalmadı tabi gıcıkBen kullandım bi ara da şu an kullanmıyorum
Amin inslalahInşallah güzel haberler alırsınız
Bilmiyom ki canim duruyordur herhalde ara ara adet agrisi çekiyorumaynen öyle,artık Allah korusun demekten başka bir çare de kalmıyor.bebişin nasıl bu arada
vay sen kesinlikle seçilmiş kulsun.bide bana bak ağrıkesici içsem transa geçiyorumInsallah canim evet ilaclarin hic birinde yan etki gormedim o konuda sansliyim hepimiz ins o sesi duyariz rabbim hepimize o duyguyu yasatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?