Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Nasil yani canim hic yumurtam yok derken? Yumurta rezervin mi bitti? Insallahhh tutar canim dualarimiz seninle

Umarım o birtanede seninledir de hiç bunları düşünmene gerek kalmaz.test günün ne zaman

Extrofem i burda öle bi anlattınız ki kaç tane kullanılmalı bağ ağrısı yaparmı.aman dedm neymiş bu ilaç derken bana vermediler bu ilacı kurtuldum
Herkeste ayni etki yapmiyor ben bir ay kullandim hic bas agrisi yapmadi halada kullaniyorum pazartesi kalp atisina gidiyorum hayirlisiyla

Yaa evet kofiye bu yüzden sorular sormuştum ama kas ağrısı öksürük vs olmadığından bi ihtimal degilimdir diye düşündüm hep.. Çıkma yasağı da var nasıl yapsam ki

Yaa evet kofiye bu yüzden sorular sormuştum ama kas ağrısı öksürük vs olmadığından bi ihtimal degilimdir diye düşündüm hep.. Çıkma yasağı da var nasıl yapsam ki
Seni korkutmak istemem canim ama benim teyzemler oldu sadece burun tıkanıklığı bas agrisi tat ve koku kaybi oldu onlarda da test yaptirmakta fayda var yaptirsanda ilac da kullanamazsin

Var canim var hayirli olsun gorunuyo benim ilk gun yaptigimda boyleydi inslalah devami gelir

4 üncü gün transferin ama sende okuyunca da ya na ma dım :):)
inş devam eder inş .
idrarda görecegime ihtimal vermemiştim inş böyle devam eder.
benim taa yumurta sayımın hesabından beri bana laf anlatan arkadaşım

Seni korkutmak istemem canim ama benim teyzemler oldu sadece burun tıkanıklığı bas agrisi tat ve koku kaybi oldu onlarda da test yaptirmakta fayda var yaptirsanda ilac da kullanamazsin
Sadece nezle gibi olanlar bile varmis. Hapsuruk burun akintisi hafif ates

Canım onlar pozitif çıktılar mi peki.. Esim ve kardesimle yaşıyorum annemde gelmişti yanıma eğer öyleyse büyük bi sorunumz var çünkü anneannm siroz hastasi ve annem aneanmde kalıyor suan

hepimiz burda dert ortagiyiz canim inslalah artarak devam eder hergun yapma idrar da 2 gunde yap cunku pek bi koyulasma olmuyo bende 6 8 10 larda yaptim onemli olan da kan inslalah kanda da artarak devamimiz gelir saglikli hayirli dogumlar yapariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…