- 22 Mayıs 2020
- 720
- 879
- 53
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.761
Kuzum inşallah inşallah yaa inşallah iyi olur.. Önceki gibi sık sancim gelmez oldu bel ağrım da yok adet olcakms gibi de değilim bakalım sonucu ne olcak hayırlısı napalmAma sen canini ne kadar sikarsan o kadar kötü etkilersin. Suan endiselenme hic. Yani keske baktirmasaydin o zamankötüye giden bisey yok karamsarliginla bebegine kendin zararverirsin allah korusun. Azcik pozitif ol iyi düsün iyi olsun
deneme deneme bir kisunlara basiyorsun bak yukarda B var ya
Yazarken yukarda büyük harfle B var ya ona basıyorsunNe olucaktı ya? Daha dün bir bugün iki. Tabii ki silik olucak beybihissediyordum pozitif olacağını Allah tamamına erdirsin inşaallah kucağına almak kısmet olsun 9 ay sonra yazim yine koyulaştı. Ne yapıyorum da olur hiçbir fikrim yok
Evet öyle yapıyomuşum tuğçe söylediYazarken yukarda büyük harfle B var ya ona basıyorsun
Canım gözün aydınVar olmaz mı!Dayanamadım çünkü.Ama çok tatmin edici değil bence.Yani çoook çook silik.Pazar yeniden yapacağım.
Çeşit bol psikolojine göre karar ver artıkEvet öyle yapıyomuşum tuğçe söyledi
Ben fitil kullaniyorjm canım. Geçen transferde progestron hormonum düşuktu aynı zman da iğne de olmustumProgesteron hormonunu igne ile mi kapsül ile mi aliyorsunz hanımlar?
Transfer gününde mi baktirmistin o hormonuna canim kaçtı o gün baktrdignda?Ben fitil kullaniyorjm canım. Geçen transferde progestron hormonum düşuktu aynı zman da iğne de olmustum
Transfer günü 17 çıkmıştı benim. Ama şöyle geçen transferimde dış gebelik geçirdim doktorum beta poztif çıkınca progstrona baktı dusukti fitili arttırdım olmadı sonra iğne kullandım arttı ama benim ki dış gebeliktenmis demek ki.Transfer gününde mi baktirmistin o hormonuna canim kaçtı o gün baktrdignda?
Yaa öyle mi dersin fuli,dur atayım bir de siz bakın!Canım gözün aydınsilik te olsa çıkmış işte
At bakalım canımYaa öyle mi dersin fuli,dur atayım bir de siz bakın!
Benim var bugün biraz Endişelendim açıkçası. Hiç lekelenmem olmadı ama kasık ağrım var sızlanma ile acıma arası birşeyKızlar kasık ağrınız devam ediyor mu
Ben varım canım ama daha transferim olmadı. Çarşamba günü.Aklim sizlerde takip etmeden duramiyorum
Bisey sormustum size dün ama görmediniz sanirim canlar. Izmirde tedavi görüp memnun olan var mi aranizda? Ya da bilen duyan??
Leke falan yoksa iyi canım senin benım leke de geldi biraz önceBenim var bugün biraz Endişelendim açıkçası. Hiç lekelenmem olmadı ama kasık ağrım var sızlanma ile acıma arası birşeyinşallah bir şey yoktur. Seninde böyle mi biz seninle beraber gidiyoruz pazartesi kalp atışı için randevum var
ödf cok heycanlandırdınız beni . gaza getirmeyin .Çıkar canım 4. Gün bile çıkar kanda
Canım 5.gun idrarda çıkan var kan da daha net çıkar bence ama dusuk çıkar stres yaparım dersen yaptırma.ödf cok heycanlandırdınız beni . gaza getirmeyin .
yarın igneye gidince test veriveririm .
prof kofi hiç 5-6ncı gün yaptıran var mı biliyormusun canım ?
Ben bir kere düşük yaptım kalbi durmuştu onda da lekem olmamıştı o yüzden korkuyorum. Senin değerlerin güzeldi neden leken oluyor? Dr ne dediLeke falan yoksa iyi canım senin benım leke de geldi biraz önce
Nereye gidiyorsun canim Doktorun kim acaba? Simdiye kadar memnun musun?Ben varım canım ama daha transferim olmadı. Çarşamba günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?