- 6 Nisan 2009
- 590
- 737
- 303
- 40
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.701
İlk 3 gun kasık agrısı normalmiş transferden sonra canım. Kacıncı gun embrıyosu?Canım 3. Gün bugün. Arada hafif kasık ağrısı oluyor ama ilaçlardan mi bilmiyorjm. Birde aşırı uykum geliyor oda progestan da diye düşünüyorumsende var mı belirti canım
Merkez izin belgesi verıyo banada attılar mailleCanim cikma yasağı var yarin nasl baktrcan?
5.gun embriyosu çift emrbiyo canımİlk 3 gun kasık agrısı normalmiş transferden sonra canım. Kacıncı gun embrıyosu?
Izin yerine ptesiye neden ertelememisler ona sasirdmMerkez izin belgesi verıyo banada attılar maille
5. Gun embrıyosu 48 saat içinde tutunmaya başlıyo sonraki 2 3 gun devam edıyomuş 6. 7. Gunde genel olarak kana gecıyo 8. Gunde kesın kana gecıyo5.gun embriyosu çift emrbiyo canım
48 saatte 1 test yaptrmam gerekıyodu taa pazartesıye kalcak kım bekler pazartesıyı uyku tutmaz yemınleIzin yerine ptesiye neden ertelememisler ona sasirdm
Ha sen mi istedin ertelememeyi48 saatte 1 test yaptrmam gerekıyodu taa pazartesıye kalcak kım bekler pazartesıyı uyku tutmaz yemınleayy aman ertelemesınler
Evet canım doktorumda 8.gun kan vermemi söyledi. 7. Gün evde test yapmayı düşünüyorum5. Gun embrıyosu 48 saat içinde tutunmaya başlıyo sonraki 2 3 gun devam edıyomuş 6. 7. Gunde genel olarak kana gecıyo 8. Gunde kesın kana gecıyo
Canım elinde receten olucak bir şey demezlerKızlar benim iğne günüm pazar geliyor yasakta var bişey derler mi acaba nasıl yapacağım
3.gün embriyosu ne zaman tutunmaya başlıyor biliyor musunuz kızlar?Evet canım doktorumda 8.gun kan vermemi söyledi. 7. Gün evde test yapmayı düşünüyorum
Gebelik haftasının neye göre hesaplandığını sordum. Ultrason görüntüsüne göre hesaplicaz dedi. Son adete göre hesaplandığında usg görüntüsüyle arasında fark oluyormuş.Valla kalp atısını duysam ben o zaman biraz rahatlıcam da en azından embroyodan cıkıp bebek oluyo bi o an olsadakacıncı haftada kalp atısı oluyo ya onu da bılmıyorum. Biz kaç haftalık hamıleymişiz onu sordun mu kuzum doktra?
Bir şey olmaz canım benim de yarın doktor randevum var. Hastaneye giderken sorun olmuyormuş.Kızlar benim iğne günüm pazar geliyor yasakta var bişey derler mi acaba nasıl yapacağım
Doktor randevusu olunca bir sey olmuyormuş öyle dediler.Canim cikma yasağı var yarin nasl baktrcan?
Tamam canım teşekkür ederimCanım elinde receten olucak bir şey demezler
Sevindim canım bu duruma kafama takılmıştıBir şey olmaz canım benim de yarın doktor randevum var. Hastaneye giderken sorun olmuyormuş.
Yoo direk kendıleride dedi izin kagıdı gonderelım diye benımde içim rahatladıHa sen mi istedin ertelememeyi
Bencede mantıklı cunku 5. Gun emb daha farklı 3. Gun daha gerıde oluyo. Ayrıca bazı embrıyolar daha küçük oluyo uymuyo son adete gore falan. Bu arada cabuk gelışen emvrıyolar erkek oluyo dıye duydum ne kadar dgru bılememGebelik haftasının neye göre hesaplandığını sordum. Ultrason görüntüsüne göre hesaplicaz dedi. Son adete göre hesaplandığında usg görüntüsüyle arasında fark oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?