- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.361
Kimyasalda yerleşme kanaması oldu mu canım yaBizzat ben kimyasal geçirdim ama hiç Bi fark yok belirtilerinde anlaşılmaz. Adet ağrısı gibi ağrı hissettim göğüş şişliği falan oldu ama kimyasala ilgili değil bence hepimiz aynı belirtileri yaşıyoruz çünkü ilaçlar aynısen bence içini ferah tut artışın çok güzel olmuş o yüzden güzel ilerliyor doktor ondan gerek duymamıştır
Tamam canim cok tesekkür ederim. Biraz göbüsüm de dinlensin tas gibi olduEvet canım onu da kes sadece folik asit ve d vitamine devam ediyorum
Bizzat ben kimyasal geçirdim ama hiç Bi fark yok belirtilerinde anlaşılmaz. Adet ağrısı gibi ağrı hissettim göğüş şişliği falan oldu ama kimyasala ilgili değil bence hepimiz aynı belirtileri yaşıyoruz çünkü ilaçlar aynısen bence içini ferah tut artışın çok güzel olmuş o yüzden güzel ilerliyor doktor ondan gerek duymamıştır
Çok değişik ha farklı yerlerde farklı saatlerde yaptırdım bu kadar fark eder mi ki? 2000lerde olması lazımdıDur bakalım artış olacak mı kucağına al da birini inşallah 2 olur ama olmazsa da biri çok güzel ilerliyor demektir
Işin garibi çift kese gördükBende ikiz diyodum yuksek ya degerlerın ama demekki artısa bakılcak bunuda ogrenmiş olduk olsun canım bebeklerımız olsunda tek çift onemli degıl
Canim bende duymustum farkli yerlerde yaptiranlarda kafalari karismisti.. sen dha umudunu kesme Rabbim buyuk bak yavrun etkilenmesin uzulme fazla takiyor insan ister istemezde moralini yuksek tut yinedeÇok değişik ha farklı yerlerde farklı saatlerde yaptırdım bu kadar fark eder mi ki? 2000lerde olması lazımdı
Yok canım hiç kanama leke olmadıKimyasalda yerleşme kanaması oldu mu canım ya
Baska yerde de mi yaptirdin bi daha canim 1400lerde bisi yazmistin en son onu görmüstümÇok değişik ha farklı yerlerde farklı saatlerde yaptırdım bu kadar fark eder mi ki? 2000lerde olması lazımdı
Yok gülüm 9.gün testiyle bugünkü test farklı yerlerde yapıldı. Ilk değer 791 ikinci değer 1537 cıktı. Bu kadar fark olur mu ki iki labaratuvar arasında?Baska yerde de mi yaptirdin bi daha canim 1400lerde bisi yazmistin en son onu görmüstüm
Sorma valla çok zor süreçler bizden iyi kimse bilmezCidden ne zor sireclermis allah hepimizin yardimcisi olsun seninde bi an once cok guzel degerlerle hamileligini goruruz insallah
Ne kadar çıktı ki fark nasıl çıktıÇok değişik ha farklı yerlerde farklı saatlerde yaptırdım bu kadar fark eder mi ki? 2000lerde olması lazımdı
Benim de 0.6 33 yaş sadece 1 yumurtam gitti 5. Güne sizden kaç yumurta toplandı0,15 di yaşım dolayısıyla anormal olmadığını söylüyor doktor. bu yaşta daha yüksek olmaz zaten diyor
Yok canim fark olur da bu kadar fark olmaz. Yani ayni yerde de yaptirsan 100 asagi 100 yukari olurdu bence en fazla. Emin olmak istiyorsan yine yaptir istersenYok gülüm 9.gün testiyle bugünkü test farklı yerlerde yapıldı. Ilk değer 791 ikinci değer 1537 cıktı. Bu kadar fark olur mu ki iki labaratuvar arasında?
9.gün sonucum 791, 12.gün sonucum 1537. Doktor 2000lerde olması gerekiyordu dediNe kadar çıktı ki fark nasıl çıktı
Keselerim biri gelişmeyecek orası kesinleşti o zaman. Bari kimyasal olmasa.Yok canim fark olur da bu kadar fark olmaz. Yani ayni yerde de yaptirsan 100 asagi 100 yukari olurdu bence en fazla. Emin olmak istiyorsan yine yaptir istersen
Demekki canım tutundu ilk düştü sonraIşin garibi çift kese gördük
Şimdi tutununca kanama oldu mu?Yok canım hiç kanama leke olmadı
Aaaaa oyle mı oldu bende farklı labda yaptım ywYok gülüm 9.gün testiyle bugünkü test farklı yerlerde yapıldı. Ilk değer 791 ikinci değer 1537 cıktı. Bu kadar fark olur mu ki iki labaratuvar arasında?
Sen yakın zamanda yine yaptır emin ol bence9.gün sonucum 791, 12.gün sonucum 1537. Doktor 2000lerde olması gerekiyordu dedi
Tutmadıki kimyasal olduğuna kan değerim sonucu karar verdi doktor zaten değerim düşmüştü. İlaçları bıraktıktan 4-5 gün sonra adet oldumŞimdi tutununca kanama oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?