Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar doktora kasık ağrısını da sordum progesteron ilaçları özellikle de fitil bağırsak hareketlerini çok yavaşlattığı için kasıkta ağrı görülebilirmiş.
Ben yazmıştım hatta hacettepe de hemşire bana özellikle rahim kasılmalarını azaltmak için verdiğimizden bağırsak çok etkileniyor demişti kabızlığın başlıca sebebi de progestanmış

daha once de alinmisti gecen yil.hormonlar bazen olusturuyor takip edelim embriyolar bosa harcanmasin dedi .hepimizin insallah kucagi saglikla dolsun surec cok zor psikoloji dayanmiyor

InshaAllah canimm saglik en onemlisi O degilde bizim evlatlarimiz degerimizi bilicekmi acaba merak ediyorum simdiki nesil.. nebiliyim okadar cabadan sonra bende cok derinlere iniyorum kafa gitti benim hormonlardan
ben şu anda hormonsuzum:) ben de aynı şeyi düşünüyorum çoçuğum bana öf anne ya derse ahhh ah ben ne acılar çektim seni doğurana kadar diye hayıflanarak yaşadıklarım gelecek aklıma. (bu arada hamile değilim )

Evt dayanamadım ne yapayım canım ama milletin bu tarihlerde çok yüksek benim düşük acaba diyorum kendime
Bana erken olmasindan ksynakli düsük geldi. Söyle düsün, 5. günün sonunda tutunmus olsa anca yükseliyor olabilir canim

Canim öyle olmuyor biliyor musun sanki o hep varmis gibi oluyor. Onun mutlulugu iyiligi icin kendi cektigin acilari unutuyorsun aklina bile gelmiyor onun icin didinmekten. Ha ne zaman gelir aklina belki onu evlendirdikten sonra falan

Progestan ve estroferm sağlık ocağı yazıyor dün yazdırdım

Canim öyle olmuyor biliyor musun sanki o hep varmis gibi oluyor. Onun mutlulugu iyiligi icin kendi cektigin acilari unutuyorsun aklina bile gelmiyor onun icin didinmekten. Ha ne zaman gelir aklina belki onu evlendirdikten sonra falan
haklısın aslında benim annem alzehımer hastası eskiden ben onun kızıydım şimdi annem benim kızım. onun iyiliğni düşünmekten başka birşey yapmıyorum . bazen diyorum benim çocuğum var aslında Allah o yüzdenmi çocuk vermiyor bana (

sende negatifi görmüşsün okudum çok üzüldüm bende senin durumunda biri olarak ne söylesek boş önümüze bakmaktan Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok .

Bende kullanıldı sonuç pozitif. Cift embriyo transferi yapılmıştı bugün 2 kese gördüm ama kan değerim ikiz gebeliğe göre az yükselmiş. Muhtemelen ikiz başlayıp tek devam edecek dedi doktorum.
çok sevindim hayırlısı olsun. hangi yöntemi kullanmışlardı mikroçip mi? yapıştırma mı?

Merhabalarr , Konuya ortadan başladım ama kendi tecrubemi yazmak istedim uzun oldu biraz ..

25/11/20 transfer oldum . Toplam 11 yumurta toplandı, 9 tane döllendi , 7 tanesi 1.kalite, 5 tanesi 5.gun embryo . 2 transfer edildi , 3 tane donduruldu . Bugun transfer gunu sayarsak 9.gün, sabah idrar testi positif cıktı , hemen kan verdim ve sonuc 179 yani 4 yıllık evliliğimde ilk defa positif gordum , inanamıyorum halen . Belirti olarak aslında bişey yaşamadım diyebilirim , ilaclara yuzunden oldugunu dusundugum halsizlik ve siskinlik oldu son adet tarihimden belli , arada kasik agrisi ve bir kere belinde batma hissettim . opu kadar gonapeptyl, menapur ve antibitic aldim 3 gun . transferden sorna progestan fitil , estrofrem ve duphasyon kullandim ve halen devam ediyorum . bugunde adet agrisi gibi hissediyordum ama megerse hamileliktenmis herkezin belirtisi farkli, bazilari belirti gormuyor bile . iki gun sorna tekrar kan vericem inshallah katlana katlana benimle kalir bebisim . Allah isteyen herkeze versin inshallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…