- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.321
Sen cok erken bakmissin ki 2 gün önce bakmissin bir de. Cok erken 3. gün embriyosu diyorsun..2 gün önce 1 di simdi bidaha yaptım 11 artması boyle
Allah razi olsun canım ben de hep dua ediyorumBelli mi olur rabbim bu senin de kuzularında hakkında hayırlısı bol bol dua edicem sana
Evt dayanamadım ne yapayım canım ama milletin bu tarihlerde çok yüksek benim düşük acaba diyorum kendimeSen cok erken bakmissin ki 2 gün önce bakmissin bir de. Cok erken 3. gün embriyosu diyorsun..
InshaAllah canimm saglik en onemlisiSağlıklı olsun da bire de raziyim yeter ki kucağıma alabileyim
Ben yazmıştım hatta hacettepe de hemşire bana özellikle rahim kasılmalarını azaltmak için verdiğimizden bağırsak çok etkileniyor demişti kabızlığın başlıca sebebi de progestanmışKızlar doktora kasık ağrısını da sordum progesteron ilaçları özellikle de fitil bağırsak hareketlerini çok yavaşlattığı için kasıkta ağrı görülebilirmiş.
daha once de alinmisti gecen yil.hormonlar bazen olusturuyor takip edelim embriyolar bosa harcanmasin dedi .hepimizin insallah kucagi saglikla dolsun surec cok zor psikoloji dayanmiyorAnladım teşekkür ederim, bana da prolaktin için dostinex verdi, bir de cyclo progynova verdi. Aspirin vermedi, kan pıhtılaşma testi de yapmamıştı zaten. Ama ben yine de aspirin kullanıyorum. Polip neyden oluşuyor ki allah allahhakkınızda hayırlısı olsun, bu kadar ilaç kullandıktan sonra da insanın içine otıruyor böyle pürüzler. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz, tüm zorlukları bilerek çıktık bu yola
ben şu anda hormonsuzum:) ben de aynı şeyi düşünüyorum çoçuğum bana öf anne ya derse ahhh ah ben ne acılar çektim seni doğurana kadar diye hayıflanarak yaşadıklarım gelecek aklıma. (bu arada hamile değilim )InshaAllah canimm saglik en onemlisiO degilde bizim evlatlarimiz degerimizi bilicekmi acaba merak ediyorum simdiki nesil.. nebiliyim okadar cabadan sonra bende cok derinlere iniyorum kafa gitti benim hormonlardan
Bana erken olmasindan ksynakli düsük geldi. Söyle düsün, 5. günün sonunda tutunmus olsa anca yükseliyor olabilir canimEvt dayanamadım ne yapayım canım ama milletin bu tarihlerde çok yüksek benim düşük acaba diyorum kendime
Kızlar benim haftasonu da progestan iğnem var.Acilde yaptıracağım ama sokağa çıkma yasağı da var nasıl olacak ki acaba?
Canim öyle olmuyor biliyor musunben şu anda hormonsuzum:) ben de aynı şeyi düşünüyorum çoçuğum bana öf anne ya derse ahhh ah ben ne acılar çektim seni doğurana kadar diye hayıflanarak yaşadıklarım gelecek aklıma. (bu arada hamile değilim )
Progestan ve estroferm sağlık ocağı yazıyor dün yazdırdımçok tşk ederim cnm bende mrk ediyrdm hangilerini yazdırabilirim diye.ama kntrole cagırdıklarında bende jel isticem yabi aynı görevi görüyorsa bende iğne olmaya tercih ederim tabikide parasından ziyade dediğin gibi haftalarca iğne olmak hiç kolay değil helede benm için
Hakkında hayırlısı olsun canımIkiz bir yandan istiyordum bir yandan korkuyordum bakalım cumartesi günü her sey çıkacak ortaya
haklısın aslında benim annem alzehımer hastası eskiden ben onun kızıydım şimdi annem benim kızım. onun iyiliğni düşünmekten başka birşey yapmıyorum . bazen diyorum benim çocuğum var aslında Allah o yüzdenmi çocuk vermiyor banaCanim öyle olmuyor biliyor musunsanki o hep varmis gibi oluyor. Onun mutlulugu iyiligi icin kendi cektigin acilari unutuyorsun aklina bile gelmiyor onun icin didinmekten. Ha ne zaman gelir aklina belki onu evlendirdikten sonra falan
çok sevindim hayırlısı olsun. hangi yöntemi kullanmışlardı mikroçip mi? yapıştırma mı?Bende kullanıldı sonuç pozitif. Cift embriyo transferi yapılmıştı bugün 2 kese gördüm ama kan değerim ikiz gebeliğe göre az yükselmiş. Muhtemelen ikiz başlayıp tek devam edecek dedi doktorum.
Kese gözükürde içi gözükür müDaha 12.günüm amabu kadar erken kese gözükür mü ki?
Son Adet gününden itibaren hesaplanıyorGünlerdir soruyorum var ya kimse bilmiyor galiba bugün doktora soracam
Progestan yazıyrda prolutex i yazmıyorProgestan ve estroferm sağlık ocağı yazıyor dün yazdırdım
Alla alla benım komsum 3. Gun embrıyosu 8. Gun 39 10. Gun 100 12. Gun 400 14. Gun 1000 ile ikizlere gebe kaldı. Ama senın iki kat artmış sanırım artış onemli olan beta degerı degılGülüm kan yeterince yükselmemiş ya doktor muhtemelen tek devam edecek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?