Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Aynen canım ta kendisi oluyor. Kilolu kısa boylu ve kıvırcık sacli. Çok tatlı kendisi ama acıtıyor

Aldım kız almaz olur muyum iki köşesine bizim vesikalık fotografimizi ekleyip aile fotoğrafı diye çerçeveletesim var

İkizler mi canım allah tamamını erdirsin

doktor senden 2 gün sonra tekrar kan isteyebilir ya da gel ultrasonla bakayım diyebilir. inş bir an önce haber alırsın doktordan. hemşirenin nosu falan yok mu ? ya da direk hastaneye mi gitsen acaba?
Aradım zaten hastası varmış dönecek size dedi. Birde öyle ha deyince gidemem ki Tekirdağ’dayım şuan uzak baya. O degil yarın uçağım var napcam ne edicem bilmiyorum çok kötü oldum

estrofem verdi.coraspin kan sulandirici pihtilasma sorunum var.prolaktin icin de parlodel vermisti.yalniz bugun 10.gunum kontrolde rahim guzel ama polip olusulmus olabilir pazartesi tekrar bakayim dedi.ertelenebilir benm transfer.kan tahlili de Lh.tsh.e2 gbi degerlere bakildi

Nosking var bi bu dediğiniz yöntemi kullanan inşallah tez zamanda ederiz muradımıza hayırlı olsun şimdiden

Çok sevindim senin adına ne müthiş iki tane yavrun olacak sağlıkla kavuş inşallah benim de hayalimdir hep ikizim olsun

Anladım teşekkür ederim, bana da prolaktin için dostinex verdi, bir de cyclo progynova verdi. Aspirin vermedi, kan pıhtılaşma testi de yapmamıştı zaten. Ama ben yine de aspirin kullanıyorum. Polip neyden oluşuyor ki allah allah hakkınızda hayırlısı olsun, bu kadar ilaç kullandıktan sonra da insanın içine otıruyor böyle pürüzler. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz, tüm zorlukları bilerek çıktık bu yola

Normalde Fransa’da yaşıyorum tedavi için geldim Türkiye’ye transferden 2 hafta sonra gidersem sorun olmaz diye düşündüm ama bugün lekelenmem oldu işte napcam bilmiyorum
haberini bekliyorum o halde. hemen dönse doktorun keşke. inş bişi olmamıştır. dönme işini erteleyebiliyorsan riske atma bence bugün ertele bir hafta daha.

Bende kullanıldı sonuç pozitif. Cift embriyo transferi yapılmıştı bugün 2 kese gördüm ama kan değerim ikiz gebeliğe göre az yükselmiş. Muhtemelen ikiz başlayıp tek devam edecek dedi doktorum.

1 kere mi geldi kahverengi gun boyunca mı geldi?
Benim hala kanamam oluyor kese göründü salı günü dün gece yine yoğun bir kanama oldu Dr gittim hemen kese hala yerinde çok şükür gelişimimi izleyeceğiz bebek yerleşirken bu tür durumlar olabiliyormuş kişiden kişiye değişebilen bir durummuş tabi bi de bize sorsalar ufacık bir leke görünce neler geçiyor aklımdan ömrümden gidiyor resmen ama korkma benim iki haftadır nerdeyse devam ediyor ara ara kanamalarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…