- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.281
1 saate çıkar herhalde mail atacaklarhayırlı olsun canım maaşallah :) bakalım kan testin ne çıkacak
Aynen canım ta kendisi oluyor. Kilolu kısa boylu ve kıvırcık sacli. Çok tatlı kendisi ama acıtıyorKimler pozitif kimle çift kimler tek karıştırıyom ben deama onu
Ya ben lotus ta kana gitmiştim biraz kilolu kıvırcık saçlı tatlı Bi kız vardı ama kolumu öyle acıttıki sorma dediğin kız o olabiliriyi yapıyosun valla
Aldım kız almaz olur muyumCanım tebrik ederim, herkesin içine ikiz doğmuştu zaten senle ilgilihayırlısı olsun sağlıklı olsun tek çift farketmez, Allah neyi layık görüyorsa o olsun hep öyle diyorlar yaa, düşük tapmadan önce keseye benzer minik bişey görüyorum demişti doktor bana da, yani ne olabilir rahmin içinde o gördüğün şey, başka neye benziyor olabilir, bunca yıllık doktorsun daha kese neye benzer öğrenemedin mi diyesi geliyor insanın usg fotolarını alsaydın biz burda daha iyi yorumlarız, benzetiriz biz o minikleri keseye sen merak etme
İkizler mi canımYok ya ne rahatlaması doktor 10 saat baktı keseye benzer bir sey görüyorum dedi. Gec bi de alttan bakayim dedi baktı baktı baktı. Bunlar keseye benziyor ama takip etcez bi de kana tekrar bakalım dedigeçen başka hastanede kan vermiştim şimdi düşük çıkacak moralim daha çok bozulacak
Hakkındır yap valla, kurban olsun annesi onları vereneAldım kız almaz olur muyumiki köşesine bizim vesikalık fotografimizi ekleyip aile fotoğrafı diye çerçeveletesim var
Öyle gözüküyor şimdilik canımİkizler mi canımallah tamamını erdirsin
Aradım zaten hastası varmış dönecek size dedi. Birde öyle ha deyince gidemem ki Tekirdağ’dayım şuan uzak baya. O degil yarın uçağım var napcam ne edicem bilmiyorum çok kötü oldumdoktor senden 2 gün sonra tekrar kan isteyebilir ya da gel ultrasonla bakayım diyebilir. inş bir an önce haber alırsın doktordan. hemşirenin nosu falan yok mu ? ya da direk hastaneye mi gitsen acaba?
Polis çevirince reçetenizi gösterin sorun olmuyorKızlar benim haftasonu da progestan iğnem var.Acilde yaptıracağım ama sokağa çıkma yasağı da var nasıl olacak ki acaba?
Ya benim pıhtılaşma sonucuma da bakar mısıjnız.Homozigot musun heterozigot mu?
yarın ne uçağın var anlamadım? doktor bugün döner mutlakaAradım zaten hastası varmış dönecek size dedi. Birde öyle ha deyince gidemem ki Tekirdağ’dayım şuan uzak baya. O degil yarın uçağım var napcam ne edicem bilmiyorum çok kötü oldum
estrofem verdi.coraspin kan sulandirici pihtilasma sorunum var.prolaktin icin de parlodel vermisti.yalniz bugun 10.gunum kontrolde rahim guzel ama polip olusulmus olabilir pazartesi tekrar bakayim dedi.ertelenebilir benm transfer.kan tahlili de Lh.tsh.e2 gbi degerlere bakildiMerhaba, ikinci transfer hazırlığında neler yapılıyor, doktor herhangi bir test istedi mi sizden, hormon değerlerinize bakıldı mı, prolaktine falan, ne tür ilaçlar verdi. Ben de ikinci hazırlığındayım, cyclo progynova kullanıyorum, kist falan olmazsa ocakta inşallah transferim
merhabalar herkese
mikroçip ve/veya embriyo glue (yapıştırma) ile ilgili bilgisi olan, duyan, fikri olan var mı aranızda.
benim ilk denemem başarısız oldu. şimdi ikinci denemeyi yapıyoruz. yaşım 42, olasılık düşük. doktorum bu iki yöntemi anlattı biraz. şansı arttırmak adına. ancak maliyetli tedaviler olduğu için yaşamış birilerinin tecrübesi karar vermemi sağlayacak.
yardımcı olursanız sevinirim :)
Çok sevindim senin adına ne müthiş iki tane yavrun olacak sağlıkla kavuş inşallahYok kız o iş öyle değil son anda çift embriyo koydular bana. Doktor da ikinci kana gerek yok dedi keseye çağırdı bugün yine kan istediiki tane kesemsi bir seyler gördü ama kanda da doğrulayalım dedi ikisi de 3 mm
Normalde Fransa’da yaşıyorum tedavi için geldim Türkiye’ye transferden 2 hafta sonra gidersem sorun olmaz diye düşündüm ama bugün lekelenmem oldu işte napcam bilmiyorumyarın ne uçağın var anlamadım? doktor bugün döner mutlaka
Anladım teşekkür ederim, bana da prolaktin için dostinex verdi, bir de cyclo progynova verdi. Aspirin vermedi, kan pıhtılaşma testi de yapmamıştı zaten. Ama ben yine de aspirin kullanıyorum. Polip neyden oluşuyor ki allah allahestrofem verdi.coraspin kan sulandirici pihtilasma sorunum var.prolaktin icin de parlodel vermisti.yalniz bugun 10.gunum kontrolde rahim guzel ama polip olusulmus olabilir pazartesi tekrar bakayim dedi.ertelenebilir benm transfer.kan tahlili de Lh.tsh.e2 gbi degerlere bakildi
haberini bekliyorum o halde. hemen dönse doktorun keşke. inş bişi olmamıştır. dönme işini erteleyebiliyorsan riske atma bence bugün ertele bir hafta daha.Normalde Fransa’da yaşıyorum tedavi için geldim Türkiye’ye transferden 2 hafta sonra gidersem sorun olmaz diye düşündüm ama bugün lekelenmem oldu işte napcam bilmiyorum
Bende kullanıldı sonuç pozitif. Cift embriyo transferi yapılmıştı bugün 2 kese gördüm ama kan değerim ikiz gebeliğe göre az yükselmiş. Muhtemelen ikiz başlayıp tek devam edecek dedi doktorum.merhabalar herkese
mikroçip ve/veya embriyo glue (yapıştırma) ile ilgili bilgisi olan, duyan, fikri olan var mı aranızda.
benim ilk denemem başarısız oldu. şimdi ikinci denemeyi yapıyoruz. yaşım 42, olasılık düşük. doktorum bu iki yöntemi anlattı biraz. şansı arttırmak adına. ancak maliyetli tedaviler olduğu için yaşamış birilerinin tecrübesi karar vermemi sağlayacak.
yardımcı olursanız sevinirim :)
Benim hala kanamam oluyor kese göründü salı günü dün gece yine yoğun bir kanama oldu Dr gittim hemen kese hala yerinde çok şükür gelişimimi izleyeceğiz bebek yerleşirken bu tür durumlar olabiliyormuş kişiden kişiye değişebilen bir durummuş tabi bi de bize sorsalar ufacık bir leke görünce neler geçiyor aklımdan ömrümden gidiyor resmen ama korkma benim iki haftadır nerdeyse devam ediyor ara ara kanamalarım1 kere mi geldi kahverengi gun boyunca mı geldi?
Gülüm kan yeterince yükselmemiş ya doktor muhtemelen tek devam edecek dediÇok sevindim senin adına ne müthiş iki tane yavrun olacak sağlıkla kavuş inşallahbenim de hayalimdir hep ikizim olsun
Kaç. Çıktı canım kan sonucunGülüm kan yeterince yükselmemiş ya doktor muhtemelen tek devam edecek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?