Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bende 19 kasim transfer oldum canim 6.gun blasto 5 gun sonra testim pozitif cikti hcg degerlerim:
12. Gun 339
15. Gun 749
Iyi gidiyormus simdilik 18inde ultrason inshaAllah ikimizde hayirli haberler aliriz
Pozitifi gordukten 2 hafta sonramı keseye cagrdı canım?

Valla onu bende tam bilmiyorum canım gebelik öğrendikten 1 hafta sonra gel dedi doktor cumartesi öğrenmiştim geçen hafta bu cumartesi tüm randevuları dolu die cumaya aldım bakalım gidince yazarım size

Valla onu bende tam bilmiyorum canım gebelik öğrendikten 1 hafta sonra gel dedi doktor cumartesi öğrenmiştim geçen hafta bu cumartesi tüm randevuları dolu die cumaya aldım bakalım gidince yazarım size
Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var. Ondan randevuları kapattılar belki de

düşüremedim diye. kanamam 1 gün sonra kesilmişti, ama parçalar kalmıştı, iç kanama riski ve yapışıklık olmaması için hemen kürtaj olmasın demişti, ben de öyle oldum..
He anladım kanaman vardı. Ne zaman başlamıştı peki kanamdan?

He anladım kanaman vardı. Ne zaman başlamıştı peki kanamdan?
9. gün pozitif çıkmıştı, 11. gün 3'e katlamıştı değerim, 13. gün kan testi vereceğim gün kanama başlamıştı. embriyo orta kalitedeydi ve 5 yılllık dondurulmuştu. ben o yüzden sağlıksızdı, düştü diyorum. doktor da döllenme esnasında bazen kromozomsal bozukluklar olabiliyor demişti. hatta patalojiden sebepsiz düşük diye sonuç çıkmıştı..

Günlerdir soruyorum var ya kimse bilmiyor galiba bugün doktora soracam
Canım transfer günü sanırım 2 hafta hamile sayılıyormuş. Ben internetteki blastokist transfer tarihine göre hamileliğe bakmıştım. Ama kese kalbe gidince doktor ultrasona göre söyledi. Arada 3 gün fark oldu. Ultrasonda netleşiyor. Adete göre hesaplanmıyor yani. Keseyi görürsün diye düşünüyorum beta 1500ün üzerinde olunca görünüyomuş diye okumuştum. Merak etme doktoruna güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…