- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.141
Pozitifi gordukten 2 hafta sonramı keseye cagrdı canım?Bende 19 kasim transfer oldum canim 6.gun blasto 5 gun sonra testim pozitif cikti hcg degerlerim:
12. Gun 339
15. Gun 749
Iyi gidiyormus simdilik 18inde ultrason inshaAllah ikimizde hayirli haberler aliriz
Ben de onu merak ediyorum kafamda deli sorularO kadar erken oluyor mu ya bana niye 2 hafta sonrasını verdiler acaba
Valla onu bende tam bilmiyorum canım gebelik öğrendikten 1 hafta sonra gel dedi doktor cumartesi öğrenmiştim geçen hafta bu cumartesi tüm randevuları dolu die cumaya aldım bakalım gidince yazarım sizeO zaman kesenin transfer günüyle alakası yok yani tamamen betaya mı bağlı?
Ay bazen diyorum doğal yolla olsa ne güzel öyle miydi böyle miydi düşünmeden düz hesap her sey belli. Şimdi karmakarışık. Keseyi betaya mı görcez güne göre mi görcez, gebelik haftası son adete göre mi transfere göre mi. Insanın hamile kaldığı günü saati de bilmesi iyi değilmiş
Bana dedıler ki rahımı kontrol altına almak için vucut kendi salgılamasın hormonları diye lucrin verıyoruz.He lucrin ben de kullandım bizim süreç senle neredeyse aynı ilerlemiş
Gittin mi hastaneye? Kalabalık mı yıne?Ben de onu merak ediyorum kafamda deli sorularogleden sonra anlarız görünüp görünmeyeceğini artık işimiz doktora kaldı
bekliyorum canım bulursan at mutlakaCanım fotografini bulursam özelden sana kendi testlerimi atayim
düşüremedim diye. kanamam 1 gün sonra kesilmişti, ama parçalar kalmıştı, iç kanama riski ve yapışıklık olmaması için hemen kürtaj olmasın demişti, ben de öyle oldum..Ee neden hemen kürtaja aldı ki?
Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var. Ondan randevuları kapattılar belki deValla onu bende tam bilmiyorum canım gebelik öğrendikten 1 hafta sonra gel dedi doktor cumartesi öğrenmiştim geçen hafta bu cumartesi tüm randevuları dolu die cumaya aldım bakalım gidince yazarım size
He anladım kanaman vardı. Ne zaman başlamıştı peki kanamdan?düşüremedim diye. kanamam 1 gün sonra kesilmişti, ama parçalar kalmıştı, iç kanama riski ve yapışıklık olmaması için hemen kürtaj olmasın demişti, ben de öyle oldum..
Benimkini son adete göre hesaplıyor doktorum. Transfere göre yaptığım hesaptan 4 gün büyük oluyor.Hamile gunu beta ya mı transfere mı son adete mı bakılıyo bizde?
2 buçukta randevum canım daha çıkmadımGittin mi hastaneye? Kalabalık mı yıne?
Hadi inşallah canımBen de onu merak ediyorum kafamda deli sorularogleden sonra anlarız görünüp görünmeyeceğini artık işimiz doktora kaldı
İyiyim cnm sen nasılsın. Biraz işlere daldım dünden beri pek bakamadım. Sende durumlar nasıl embriyoların durumu ne inşallah güzel ilerliyordurUkaderu nasılsın canım. Görünmüyorsun
En son değerin kacti senin hcg ile de alakası olabilir ona gore heveslenemHadi inşallah canımunutma sakın telefon elimde haberlerini bekliyorum ona göre uçarak hastaneye gidicem
9. gün pozitif çıkmıştı, 11. gün 3'e katlamıştı değerim, 13. gün kan testi vereceğim gün kanama başlamıştı. embriyo orta kalitedeydi ve 5 yılllık dondurulmuştu. ben o yüzden sağlıksızdı, düştü diyorum. doktor da döllenme esnasında bazen kromozomsal bozukluklar olabiliyor demişti. hatta patalojiden sebepsiz düşük diye sonuç çıkmıştı..He anladım kanaman vardı. Ne zaman başlamıştı peki kanamdan?
Bir hafta sonra kese görünüyor, sonraki hafta da kalp atışı duyulabiliyor. Bazı doktorlar direk 2 hafta sonra gelin deyip kese+kalp atışını tek seferde kontrol ediyor.O kadar erken oluyor mu ya bana niye 2 hafta sonrasını verdiler acaba
Canım transfer günü sanırım 2 hafta hamile sayılıyormuş. Ben internetteki blastokist transfer tarihine göre hamileliğe bakmıştım. Ama kese kalbe gidince doktor ultrasona göre söyledi. Arada 3 gün fark oldu. Ultrasonda netleşiyor. Adete göre hesaplanmıyor yani. Keseyi görürsün diye düşünüyorum beta 1500ün üzerinde olunca görünüyomuş diye okumuştum. Merak etme doktoruna güvenGünlerdir soruyorum var ya kimse bilmiyor galiba bugün doktora soracam
En son 13. Gün yapmıştım 1577 idi. Sonrasında yapmadım işte bekliyorum öyleEn son değerin kacti senin hcg ile de alakası olabilir ona gore heveslenem
Çok sevindim maşallah darısı bizlere artık seni tekrardan tebrik ediyorum sıra kalp atışındaAmin Allah razı olsun rabbim tez zman da sizlerede nasip etsinçi
Vicdansızlar o kadar sabır taşta yokBir hafta sonra kese görünüyor, sonraki hafta da kalp atışı duyulabiliyor. Bazı doktorlar direk 2 hafta sonra gelin deyip kese+kalp atışını tek seferde kontrol ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?