- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.081
Bende de oldu canım aynısı doktor sorun değil dedi. Fitil geri geliyor zaten ne yaparsan yap.Kızlar doktoruma ulaşamıyorum. 6.günümdeyim peogestan fitil ve iğne kullanıyorum. Fitili vajinal kullananlar bilir wcye gidince krem gibi geliyor her neyse.. Bugün hatta az önce O kremin içinde kahverengi minik minik parçalar var
Bende de oldu yerlesme kanamasida olabiliyo canimKızlar doktoruma ulaşamıyorum. 6.günümdeyim peogestan fitil ve iğne kullanıyorum. Fitili vajinal kullananlar bilir wcye gidince krem gibi geliyor her neyse.. Bugün hatta az önce O kremin içinde kahverengi minik minik parçalar var
senin belki de ikiz diye erken çıkmış olabilir 5. gün. Ben de baya inceledim bu sabah erken yapmıştım. florasana falan tuttum ama yok :)Ben sayılırım bence. 5.gun yaptığım testte çizgiyi sadece ben gördüm ama 6.gün yaptığımla arasında baya fark vardı. Ama benim ilk kan değerim epey yüksek çıkmıştı.
senin de 5. gün pozitifmiş senin de mi ikiz acaba? doktor bişey demiş miydi?Bende 19 kasim transfer oldum canim 6.gun blasto 5 gun sonra testim pozitif cikti hcg degerlerim:
12. Gun 339
15. Gun 749
Iyi gidiyormus simdilik 18inde ultrason inshaAllah ikimizde hayirli haberler aliriz
Daha kese görmedik bir arkadaşın 10.gün değeri 700 küsür çıkmıştı tek kese görmüştüsenin belki de ikiz diye erken çıkmış olabilir 5. gün. Ben de baya inceledim bu sabah erken yapmıştım. florasana falan tuttum ama yok :)
bende o iğnelerden kullandım.çok tşk ederim cnm bende mrk ediyrdm hangilerini yazdırabilirim diye.ama kntrole cagırdıklarında bende jel isticem yabi aynı görevi görüyorsa bende iğne olmaya tercih ederim tabikide parasından ziyade dediğin gibi haftalarca iğne olmak hiç kolay değil helede benm için
Beni tedirgin eden kahverengi gelen minik parçalarBende de oldu canım aynısı doktor sorun değil dedi. Fitil geri geliyor zaten ne yaparsan yap.
İnşallah öyledir canım ama 6.gün için erken değil mi yerleşme kanamasıBende de oldu yerlesme kanamasida olabiliyo canim
Yok canim ikiz olsa direk 700 lerde cikardisenin de 5. gün pozitifmiş senin de mi ikiz acaba? doktor bişey demiş miydi?
Gorursun inshaAllah canim icini ferah tut dualarini oku gitmeden bizde burda dua ederizSizce ben bugün kese görebilir miyim? Bana çok erken gibi geldi ama doktor görebiliriz dedi. İkinciye kan vermemi de istemedi
Benim doktor ilaçları kullanmaya devam et dedi. Aynısı oldu hatta 6.gün peceteye geldi kahverengi leke. Sonra kesildi zaten bi daha hiç gelmedi. Bi takip et canım rengi değişmezse sıkıntı yok.Beni tedirgin eden kahverengi gelen minik parçalar
Bendede geldi az once bnde korkuyorum dun akşamda agrım oldu biraz, belim zaten kırılıyoBeni tedirgin eden kahverengi gelen minik parçalar
Daha 12.günüm amaGorursun inshaAllah canim icini ferah tut dualarini oku gitmeden bizde burda dua ederiz
Kese mı gorceksın canım pozitiften 10 15 gun sonra gözükmüyo mu kese?Daha 12.günüm amabu kadar erken kese gözükür mü ki?
1 kere mi geldi kahverengi gun boyunca mı geldi?Benim doktor ilaçları kullanmaya devam et dedi. Aynısı oldu hatta 6.gün peceteye geldi kahverengi leke. Sonra kesildi zaten bi daha hiç gelmedi. Bi takip et canım rengi değişmezse sıkıntı yok.
Kuzum sakin ol. Bana da aynısı oldu bugün Allah'ın izniyle kese randevum var. Yerleşme de olabilir kan sonucun sorun olup olmadığı hakkında bi fikir verir zatenBendede geldi az once bnde korkuyorum dun akşamda agrım oldu biraz, belim zaten kırılıyo
Allahım inşallah nasip etsin canım çok teşekkür ederim peki ne yaptın yatıp dinlendin mi takiplerime göre pek yatıp dinlebmedin senBenim doktor ilaçları kullanmaya devam et dedi. Aynısı oldu hatta 6.gün peceteye geldi kahverengi leke. Sonra kesildi zaten bi daha hiç gelmedi. Bi takip et canım rengi değişmezse sıkıntı yok.
Ben de anlamadım ki. Doktor görürüz diyor. Bana daha çok erken gibi geliyor bilemedim. İkinciye kan da verdirmedi zaten gerek yok 3 gün sonra direk keseye gel dedi.Kese mı gorceksın canım pozitiften 10 15 gun sonra gözükmüyo mu kese?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?