Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Evet ben de Bahçeci’deyim başka yerde duymadım bu uygulamayı.1 aylık rahim dinlendirmede aslında embriyoların dondurulma ücreti gibi bir şey açıklamışlardı bize İşte nereden ne tuttururlarsa

Kizlar günaydın. Bugün 9. gunum ve bugun de testim negatif. Sanirim artik bir dahaki denemeye kismet
Pozitif goren arkadaşlar, insallah saglikla alirsiniz kucaklariniza evlatlarinizi. Cani gonulden hepinize bol sans diliyorum bu yolda
Benimki gibi negatif sonuclanan arkadaslar da nolur moralinizi bozmayin. Yine deneriz nasil olsa. Hepinizi öpüyorum. Ama forumdan da gitmiyorum, cok yazmasam da sessiz sessiz sizi izlemeye devam ediyorum

bana transfer günü progesteron değeri bakıldı 20 lerde geldi doktorum beklediğimin biraz aşağısında diye günde bir defa iğne yaptırıyordum onu ikiye çıkardı 2 defa progestan yaptırıyorum kalçadan

Bende 19 kasim transfer oldum canim 6.gun blasto 5 gun sonra testim pozitif cikti hcg degerlerim:
12. Gun 339
15. Gun 749
Iyi gidiyormus simdilik 18inde ultrason inshaAllah ikimizde hayirli haberler aliriz

canım ben yazdırdım bu progestanı, yazdırılabiliyor

benim denemem negatif oldugu icin birakmostim hemen.simdi 2.denemedeyim bakalim dondurulmus hazirligi
Merhaba, ikinci transfer hazırlığında neler yapılıyor, doktor herhangi bir test istedi mi sizden, hormon değerlerinize bakıldı mı, prolaktine falan, ne tür ilaçlar verdi. Ben de ikinci hazırlığındayım, cyclo progynova kullanıyorum, kist falan olmazsa ocakta inşallah transferim

canım bendede rahim dinlendirme yapıldı ama herhangi bir ücret ödemedik gerçekten çok saçmaymış insanları nasıl sömüreceklerini şaşırmışlar

Kızlar dün transferimiz yapıldı bu sabah 5ten beri bir mide bulantım var anlatamam nie böyle oldumki
eliyathane biraz soğuk oluyor. orda mı üşüttün acaba . benim de opu dan sonra boşluğum ağrıdı bayağı soğuktan
evet canım orada üşütüyoruz farkında olmadan. bende opudan sonra hasta olmuştumm hafif seyirli

Ben sayılırım bence. 5.gun yaptığım testte çizgiyi sadece ben gördüm ama 6.gün yaptığımla arasında baya fark vardı. Ama benim ilk kan değerim epey yüksek çıkmıştı.

Napıyorlarmış rahmi alıp 5 yıldızlı otelde tatil mi yaptırıyorlarmış?

Kızlar doktoruma ulaşamıyorum. 6.günümdeyim peogestan fitil ve iğne kullanıyorum. Fitili vajinal kullananlar bilir wcye gidince krem gibi geliyor her neyse.. Bugün hatta az önce O kremin içinde kahverengi minik minik parçalar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…