- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.061
Evet ben de Bahçeci’deyim başka yerde duymadım bu uygulamayı.1 aylık rahim dinlendirmede aslında embriyoların dondurulma ücreti gibi bir şey açıklamışlardı bizeArkadaşlar merhaba biraz konuyla alakasısz olucak ama sizlere sormak istiyorum rahim dinlendirme yapıldığı zaman bahçecide 1750 lira gibi ödeme alıyor. sizcede saçma değilmi yani sonuçta emriyo dondurması için bi para ödüyoruz rahim dinlendirmede bildiğim kadarıyla bi işem de yapılmıyo başka hastanelerde de böyle bir ödeme alınıyorumu?
ben bahçeci de değilim ama embriyo dondurma ücreti senelik alınmıyor muEvet ben de Bahçeci’deyim başka yerde duymadım bu uygulamayı.1 aylık rahim dinlendirmede aslında embriyoların dondurulma ücreti gibi bir şey açıklamışlardı bizeİşte nereden ne tuttururlarsa
Onu ayrıca veriyoruzben bahçeci de değilim ama embriyo dondurma ücreti senelik alınmıyor mu
ameliyathane biraz soğuk oluyor. orda mı üşüttün acaba . benim de opu dan sonra boşluğum ağrıdı bayağı soğuktanKızlar dün transferimiz yapıldı bu sabah 5ten beri bir mide bulantım var anlatamam nie böyle oldumki
Teşekkür ederim inşallah benim de normal çıkarda transferimi yaparlarBana doktor 1’in altında olduğu için transfer yaptı canım. Benim 0,8 di.
Bilmiyorum ki canm ama mahfetti kaç saattir uyuyorum bulantıya kalkıyorum taameliyathane biraz soğuk oluyor. orda mı üşüttün acaba . benim de opu dan sonra boşluğum ağrıdı bayağı soğuktan
belki de başka bir yerde üşüttün . yada enfeksiyon olabilr mi acaba .bilemedimBilmiyorum ki canm ama mahfetti kaç saattir uyuyorum bulantıya kalkıyorum ta
Bende 19 kasim transfer oldum canim 6.gun blasto 5 gun sonra testim pozitif cikti hcg degerlerim:Merhaba arkadaşlar bende 18 Kasım da transfer oldum 5. Gün blast oldu rahim dinlendirme yöntemi kullanıldı pozitifi gördüm çok şükür
Bugün 13. Gün sonucumu da aldım
10. Gün: 295
12. Gün:1142
13. Gün: 1577
Bu şekilde değerleri yüksek olup keseyi gören kalbi dinleyen var mı ? Açıkçası biraz korkuyorum
Tek embriyo transferine göre biraz yüksek değerler ama doktorum şu an için korkulacak bir şey yok diyor ayı 14 dünde kontrol var inşallah keseyi görürüm
canım ben yazdırdım bu progestanı, yazdırılabiliyorKızlar slm.bir sorum var size bu transferden sonra verilen progestan iğnesinin göbekten yapılanı varmış onun adı ne?birde bu iğnelere hamile kalınınca ne kdr süre devam ediliyor ssk raporsuz hastanede yazdırılabiliyormu.hepsine bir cvp vereni prof ilan edicem
normal canımMerhaba,Opu’dan sonra 6.gün regl oldum.Erken mi bilemedim.Bu durumu yaşayanlar var mı?
Merhaba, ikinci transfer hazırlığında neler yapılıyor, doktor herhangi bir test istedi mi sizden, hormon değerlerinize bakıldı mı, prolaktine falan, ne tür ilaçlar verdi. Ben de ikinci hazırlığındayım, cyclo progynova kullanıyorum, kist falan olmazsa ocakta inşallah transferimbenim denemem negatif oldugu icin birakmostim hemen.simdi 2.denemedeyim bakalim dondurulmus hazirligi
canım bendede rahim dinlendirme yapıldı ama herhangi bir ücret ödemedik gerçekten çok saçmaymış insanları nasıl sömüreceklerini şaşırmışlarArkadaşlar merhaba biraz konuyla alakasısz olucak ama sizlere sormak istiyorum rahim dinlendirme yapıldığı zaman bahçecide 1750 lira gibi ödeme alıyor. sizcede saçma değilmi yani sonuçta emriyo dondurması için bi para ödüyoruz rahim dinlendirmede bildiğim kadarıyla bi işem de yapılmıyo başka hastanelerde de böyle bir ödeme alınıyorumu?
Kızlar dün transferimiz yapıldı bu sabah 5ten beri bir mide bulantım var anlatamam nie böyle oldumki
evet canım orada üşütüyoruz farkında olmadan. bende opudan sonra hasta olmuştumm hafif seyirlieliyathane biraz soğuk oluyor. orda mı üşüttün acaba . benim de opu dan sonra boşluğum ağrıdı bayağı soğuktan
Ben sayılırım bence. 5.gun yaptığım testte çizgiyi sadece ben gördüm ama 6.gün yaptığımla arasında baya fark vardı. Ama benim ilk kan değerim epey yüksek çıkmıştı.kızlar günaydın, benim bugün 5. günüm ve erken gebelik testiyle yaptım idrarı ama negatif. 5. gün negatif çıkıp, 6. gün pozitifi gören var mı?
yaptığım test çok hassas beta hcg 6 iken bile göstermişti...
Napıyorlarmış rahmi alıp 5 yıldızlı otelde tatil mi yaptırıyorlarmış?Arkadaşlar merhaba biraz konuyla alakasısz olucak ama sizlere sormak istiyorum rahim dinlendirme yapıldığı zaman bahçecide 1750 lira gibi ödeme alıyor. sizcede saçma değilmi yani sonuçta emriyo dondurması için bi para ödüyoruz rahim dinlendirmede bildiğim kadarıyla bi işem de yapılmıyo başka hastanelerde de böyle bir ödeme alınıyorumu?
ahahah valla beni çok güldürdün Allahta seni güldürsünNapıyorlarmış rahmi alıp 5 yıldızlı otelde tatil mi yaptırıyorlarmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?