- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.841
Bugün kacinci günün canim? Hadi insallah canimmben şimdi annemlerdeym 7 inci günün akşamı kan testi yaptırıcam :) evde kaldı testlerim :) hamile kalırsam keyfine yapcam kaset testleri :):)
Ultrason resmi verdi mi canim kesenin olduguAmin canım inşallah rabbim sizlerede nasip etsin
Gözün aydin canim baya erken görmüssünSelam kızlar bugün benim transferimin 4. Günü dayanamadım erken gebelik testi yaptım. Cok silik çizgi cıktı gidip kan verdim 20.74 bisey çıktı. Cuma günü tekrar yaptırcam insallah artar dua edin bana
Aminn inşallahGözün aydin canim baya erken görmüssüncok sevindim hayirlisiyla Katlanir insallah
Merak etme hepimiz neden yaptığını anlayabiliyoruz. Hepimiz aynı vaziyetteyizOyy inşallah balım doğru diyosn ya böyle kuruntulu sevmem ben bazen kendimi de sevmiyorum zaten bu yüzden kusuruma bakmayın kuzum gereksiz kuruntu yaptım belkide
düntransfer oldumBugün kacinci günün canim? Hadi insallah canimm
Tamam canim suanda tutunuyordur minnosdüntransfer oldum
Beta 700 kaçıncı gün baktırmıştın?Bu arada benim beta 700-2100-7300 gibi gitmişti (tek embriyo transferi) ama acaba bölündü mü ikiz mi diye yorumlar gelmişti. Kese de bebek de tek göründü arkadaşlar bilginiz olsun
Evet verdi canımUltrason resmi verdi mi canim kesenin oldugu
Erkenlerden al madem yap 6. Gün. Rabbimnasipin cikti 6. Gün. Bana kalsa beni biliyosun 8'den aşağı yapmamBugün transfer hariç 4.gündü.Yarın 5.Belirtim yok zaten olan belirti de ilaçtan diye düşünüyorumYatın değil de 6.gün mü yapsam
Ahsen doktor bugün kaç haftalık sın dedi benim tahminimce ben 4+5 de gidicem keseyi gördüler ya sende ondan soruyorum gözükürmü acaba dieAmin canım inşallah rabbim sizlerede nasip etsin
5 inci gün embryosu kaç gün içinde turunur acaba :)Tamam canim suanda tutunuyordur minnos
ya maşallah cift embryomu :)Selam kızlar bugün benim transferimin 4. Günü dayanamadım erken gebelik testi yaptım. Cok silik çizgi cıktı gidip kan verdim 20.74 bisey çıktı. Cuma günü tekrar yaptırcam insallah artar dua edin bana
3 ve 5 i cok araştırdım. Yumurta az olduğunda riske atmamak için 3. Günü tercih ediyorlar. Doktorlar en güzel yerin labiratuvardansa anarahmi olduğunu söylüyor. Benim de 3 yumurta dollendi, başka yok. Yaş 36 riske atmadilar. Önemli olan tutması. Dediğin gibi 3-5 nasip işi tutmasıBenim dondurulmus 5. Gün emriyorsu ama 1. Transferimde 5. Gun hemde aa kalitedeydi tutmadi bir arkadasimin 3. Gün emriyosuydu o su an 5 aylık hamile yani allah nasip ettikten sonea cok farkettigini sanmiyorum
Orda böyle kesenin bi tarafinda ic kisimda bi cikinti gibi bisey oluyor ordan bebek oluscakEvet verdi canım
48 saat icinde tutunuyormus canim5 inci gün embryosu kaç gün içinde turunur acaba :)
ay cok heycanlı :):)48 saat icinde tutunuyormus canim
Canım sekizinci günüm bugün 25 kasımda transfer oldum hamile miyim acaba48 saat icinde tutunuyormus canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?