Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar çok şükür keseyi gördüm bende inşallah rabbim sağlıcakla kucağıma almayıda nasip eder
Pıtırıma bak sen kesesini de görmüş ahsoş bana bu kesedeki yavru kız gibi geldi birden. Niye öyle oldu bilmiyorum hayırlısıyla kucağına da al inşaallah

8. Günüm canım bide 8. Gün çıkan kan degerlerini arastirayim
Canım hamilesin nie arastiyorsuj ki hayır nie kendine dert edip kendini strese sokuyorsun herkesij bünyesi aynı olmuyor illa çok yüksek çıkacak değil. Senin değerlerin gayet normal

Canim peki bilgin varmı 8. Gün kan değerleri nasıl oluyor genelde?

İnşallah öyledir canım ama anlamıyorum hep iki katından fazla artmıştı başkalarında.. Cok baktm cok arastrdm
Canim ne az 2 kat artmali saglikli bir gebelik diye okudum ben her yerde. Seninki de tam 2 kat artmis. Endiselenme hic. 10. gün de 190-200 leri görürsün allahin izniyle ki bu da gayet normal bir deger

Canım hamilesin nie arastiyorsuj ki hayır nie kendine dert edip kendini strese sokuyorsun herkesij bünyesi aynı olmuyor illa çok yüksek çıkacak değil. Senin değerlerin gayet normal
İnşallah öyledir kuzum sağol.. Test sonucum gelmeden ben hayal kuruyorum en az 120 bekliyorum yok ya aşağısı gelmez. Ya 200 gelise acaba o kadar yüksek çıkması da sıkıntılımdr vs.. Sonuc bi geldi 93 o an içim karardı ne biliym yüksekten attm diye belkide

Canim ne az 2 kat artmali saglikli bir gebelik diye okudum ben her yerde. Seninki de tam 2 kat artmis. Endiselenme hic. 10. gün de 190-200 leri görürsün allahin izniyle ki bu da gayet normal bir deger
İnşallah kuzum inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…