- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.781
Bugün transfer hariç 4.gündü.Yarın 5.Belirtim yok zaten olan belirti de ilaçtan diye düşünüyorumEvet noldu yaptın dimikaç gün oldu daha ? Ama yüzün gülüyor. Hayırlı haber var galiba
Ah yavrum kıyamam aynı yerde otursak da sana test getirsem dicem ama öyle de getiremem karantinadayimAy yok yok yapmadımyapmamak için direniyorum.Adetağ kaset test yoksunluğu yaşıyorum
Öyle mi diyorsun koficim normal dimi inanmak istiyorum Allahımm8. Gün 93 cıktı ve sen düşük mü diyorsunsoğuk bir şaka olmalı bu şahane gidiyor canım. Tam gaz devam
Ya canim gayet iyi sonucun sen normalde 10.gunu bile yapsan 200 lerde cikacakci degerBenim öncekinde de ilk hcg 50 ikinci 110 çıkmıştı. Sonra kimyasal olduğunu anlaşmıştık karın boşluğunda sıvı birikimi vardı. Şuan cok korkuyorum
Canim senin de 2 kati artmis iste masallah güzel benceEki Görüntüle 2731707 kızlar testim düşük mü düşük geldi bana Allahım yüreğim ağırlaştı. Onca test inceledim hepsi iki kattan fazla artmıştı transferin 6 ve 8. Günleri
Pıtırıma bak sen kesesini de görmüşKızlar çok şükür keseyi gördüm bendeinşallah rabbim sağlıcakla kucağıma almayıda nasip eder
8. Günüm canım bide 8. Gün çıkan kan degerlerini arastirayimYazdım ordan. 3 tane blast embriyon var. Dr niye öyle konuşmuş anlamadım gerçekten.
2 katı artmış ya canım neden düşük geldi sana? Gayet normal kaçıncı günündü?
Bende 7.gun yapmayı düşünüyorum. Cikmasada bile 8.gun kan vericemBugün transfer hariç 4.gündü.Yarın 5.Belirtim yok zaten olan belirti de ilaçtan diye düşünüyorumYatın değil de 6.gün mü yapsam
Oh cok sükür canimKızlar çok şükür keseyi gördüm bendeinşallah rabbim sağlıcakla kucağıma almayıda nasip eder
Canım hamilesin nie arastiyorsuj ki8. Günüm canım bide 8. Gün çıkan kan degerlerini arastirayim
Canim peki bilgin varmı 8. Gün kan değerleri nasıl oluyor genelde?Canım bende kimyasal geçirdim doğal yolla ama bende su filan toplanmadı herkes de farklı o yüzden bekle 2 gün sonra tekrar kan verirsin ama ben bişi olacağını sanmıyorum zaten erken test yaptın sıkıntı yapma
Değer yüksek, 2 katına da çıkmış. Daha ne olucaktıÖyle mi diyorsun koficim normal dimi inanmak istiyorum Allahımm
Canim ne az 2 kat artmali saglikli bir gebelik diye okudum ben her yerde. Seninki de tam 2 kat artmis. Endiselenme hic. 10. gün de 190-200 leri görürsün allahin izniyle ki bu da gayet normal bir degerİnşallah öyledir canım ama anlamıyorum hep iki katından fazla artmıştı başkalarında.. Cok baktm cok arastrdm
Sen beni dinle hiç arastirma. 94 cıkmış. 10 gün 190 falan olucak. 12. Gün 400 olucak. Sana kaç lazımdı bacım8. Günüm canım bide 8. Gün çıkan kan degerlerini arastirayim
İnşallah öyledir kuzum sağol.. Test sonucum gelmeden ben hayal kuruyorum en az 120 bekliyorum yok ya aşağısı gelmez. Ya 200 gelise acaba o kadar yüksek çıkması da sıkıntılımdr vs.. Sonuc bi geldi 93 o an içim karardı ne biliym yüksekten attm diye belkideCanım hamilesin nie arastiyorsuj kihayır nie kendine dert edip kendini strese sokuyorsun herkesij bünyesi aynı olmuyor illa çok yüksek çıkacak değil. Senin değerlerin gayet normal
İnşAllah canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsinAy çok sevindim canım darısı benim başıma inşallah
Tam 5 haftalık dedi canımKaç haftalık olmuş tatlım
7.güne dayanabilirsem 7’de yapmak daha mantıklı.Evde kaset test var tıaaa Ovulasyon kovaladığım zamandan kalan bozulmamışsa onu yapayımBende 7.gun yapmayı düşünüyorum. Cikmasada bile 8.gun kan vericem
Iyi mi yani 10. Gün 186 çıkar o da bu hesaba göre o zaman.Ya canim gayet iyi sonucun sen normalde 10.gunu bile yapsan 200 lerde cikacakci deger
İnşallah kuzum inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhCanim ne az 2 kat artmali saglikli bir gebelik diye okudum ben her yerde. Seninki de tam 2 kat artmis. Endiselenme hic. 10. gün de 190-200 leri görürsün allahin izniyle ki bu da gayet normal bir deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?