Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

benim 4 tane 5.gün - 2 tane de 6.gün embriyom var canım muhtemelen 6.gün embriyosunu transfer edecekler
Anladım canım hayırlı olsun inşallah benim az vardi toplamı 3 tane olunca riske atmadı 3.gun dondurdular iki tane 3.gun transfer olacak bakalim icim hep olumlu hissediyor ama olumlu dusunmekten de korkuyor insan 5.6 gunler tutmazken senin 3.gunlere güvenme diyor bir yanım 36 yaşındayım bir de kısmet artık insan çok karmaşık duygular yaşıyormuş bu dönemde

Kızlar bişi sölücem ben 4 gün önce kanda gebeliği öğrendim ya alt karın bölgesinde batma ve arada ağrı oluyor böle olan varmı korkuyorum bende
Canım aynıyız korkma inşallah birsey olmaz bende cok telaş yapmistim ama normalmiş

İnşallah canım çok fazla hareket etmiyorum gaz da olabilir mi acaba diye aklıma gelmedi değil ama biraz fazla ayakta kalıp iş yapsam ağrı oluyor
Evet ayağa kalkınca oluyor ilk oturdugunda oluyor yataga gectiginde oluyor dimi.. Sanki rahmin sıyrılıyor adet geldim geliyom diyor sanki dimi

Ben adet ağrımı hep hissettim hatta 9. Günden sonra daha yoğun hissetmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…