- 3 Kasım 2017
- 4.599
- 7.864
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.441
Senin normal canim baslarda oluyor öyle agrilarBen de bı saattir şiddetli ağrı başladı aynı adet gibi daha dün oldu transfer. Hiçbir şeyim yoktu baldirima vuruyo ağrı. Ama seninle günlerimiz baya var
Canim durumundan bisey anlamadim? Transferin oldu mu? Spor mu yapiyorsun?Merhaba hanımlar bir durum var ama çıkamadım içinden..... adetime 2 gün var ve kırmızı nokta gibi kan geldi normalde sancı ile gelir adet dönemim ama kasıklarımda sankı kasılmalar oluyor farklı durum birde spora başladım 2 hafta oldu acaba bunun etkisi mi yoksa yerleşme kanaması mı bilemedim
Kızlar telim bozuk yanlış konuya girmiş bende kontrol etmedim yazdım çok afedersiniz kusuruma bakmayınCanim durumundan bisey anlamadim? Transferin oldu mu? Spor mu yapiyorsun?
Evet çok haklısın. Ben de kullanmak istemediğimi söylicem. Umarım kabul eder. Hiç istemiyorum ilaç içmekDoğru diyorsun.bir sorunumuz olmasada prosedür gereği veriyorlar ne olur ne olmaz hesabı.rahim kalınlaşmasıyla ilgili bir sorunum yok.dr a sölücem ilaçsız devam edebilirmiyim die.hormon ilaçları cidden fena.opu olalı 2ay oldu saçlarım fena dökülüyor,regl miktarım ve günü arttı.insanı tuhaf yapıyor nihayetinde sentetik ilaçlar
Yaaaa son dakika golü yedim. Napalım vardır bunda da bir hayır. Bekleriz sıkıntı yokAnommmm kuzum çok geçmiş olsun. Uzun zamandır girmiyordum
Içine mi doğdu? Benimle ilgili başka neler doğuyor? Mesela ocak başı transfer olucak mıyım? Yada gebelik testinde de pozitif görücek miyim?Pozitif çıkacağını biliyordum o yüzden ısrarla teste git demiştim
Ne çeşit bir spor? Alet kullaniyorsan ve alt karın grubunu çalıştırıyorsa olur. Benim adetin bittiği gün alet kullandiğimda, yeniden gelir mesela. Senin de adetin gelmiş. Ondan olabilir. Gebelik şüphen varsa ondam da olabilir tabiiMerhaba hanımlar bir durum var ama çıkamadım içinden..... adetime 2 gün var ve kırmızı nokta gibi kan geldi normalde sancı ile gelir adet dönemim ama kasıklarımda sankı kasılmalar oluyor farklı durum birde spora başladım 2 hafta oldu acaba bunun etkisi mi yoksa yerleşme kanaması mı bilemedim
Bende hissetmistim hatta korktum agladim ama daha yeni tutunuyo galibaBenim acayip siddetli adet sancim ve bel agrim var suan resmen hissediyorum adet olucam onun sikintisi var üzerimde psikolojik olarak da o kafadayim sinirliyim ve gergin. Transfer sonrasi 7. gün bugün böyle hisseden oldu mu hic bu zamanlarda?
Evet karın çalışıyorum ve agırlık kaldırıyorum gebelik şüpheside var tabii spora tmm mı devam mı kaldım dogrusuNe çeşit bir spor? Alet kullaniyorsan ve alt karın grubunu çalıştırıyorsa olur. Benim adetin bittiği gün alet kullandiğimda, yeniden gelir mesela. Senin de adetin gelmiş. Ondan olabilir. Gebelik şüphen varsa ondam da olabilir tabii
Ben yrn görüşçem zaten bakalım ilaçsız oluyorsa yazarım sana sende knusursn dr laEvet çok haklısın. Ben de kullanmak istemediğimi söylicem. Umarım kabul eder. Hiç istemiyorum ilaç içmek
Anldim canim tesekkürler olabilirBende hissetmistim hatta korktum agladim ama daha yeni tutunuyo galiba
Erken degilmi idrar testi için hazir değilim sanırımIdrar testi yapmayi düsünmüyor musun canim
Bence tamamEvet karın çalışıyorum ve agırlık kaldırıyorum gebelik şüpheside var tabii spora tmm mı devam mı kaldım dogrusu
Harikasın canım sağolBen yrn görüşçem zaten bakalım ilaçsız oluyorsa yazarım sana sende knusursn dr la
Duyduğun kalp sesine odaklanır mısın? Boşver gerisini. Dr takibe almış işte. 12. Haftadan sonra rahimden ayrılıyor bebek. 12. Haftaya kadar yat dinlen bol bol. Bişey olmaz inşaallahKızlar ben bugün bebeğimin kalp atışını duydum, 7 mm boyu var ve 6+4 haftalık görünüyor. Ama doktorum kesenin şeklinde bir anormallik var düşük riski taşıyorsun sıkı takibe alıyorum seni dedi hevesim kursağımda kaldı biraz..
Merhaba canım çok sevindim ee adet başlangıcından kaç gün sonraya geliyor transfer senin bu durumda? Ben de ne zaman olur merak ediyorum daŞimdi geldim canım doktordan her şey güzel dedi inşallah 10 Aralık transfer günüm
Senin kaçıncı gün embriyosuydu buarada benim 3.gunŞimdi geldim canım doktordan her şey güzel dedi inşallah 10 Aralık transfer günüm
Beyninde tümör var 2 gün önce acil ameliyat diyorlar.Elektif ameliyatlar ertelenir hatta çoğu durdurulur acil vakalar ameliyata almak zorundadır covid olsa bile ona özel oda geçiver ekipmanla yapılır yani ameliyatı ertelenebilecek durumdaysa acil değil demekki
Yaaa öylemiDuyduğun kalp sesine odaklanır mısın? Boşver gerisini. Dr takibe almış işte. 12. Haftadan sonra rahimden ayrılıyor bebek. 12. Haftaya kadar yat dinlen bol bol. Bişey olmaz inşaallah
benim 4 tane 5.gün - 2 tane de 6.gün embriyom var canım muhtemelen 6.gün embriyosunu transfer edeceklerSenin kaçıncı gün embriyosuydu buarada benim 3.gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?