- 3 Kasım 2017
- 4.599
- 7.864
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
- #14.401
Böyle seyin de yanlisligi mi olur ya ne bicim is yapiolarTestte yanlışlık olmuş demişler yanlış pozitif demişler kesin sonuç negatif demişler valla ben de çözemedim![]()
![Woman facepalming: light skin tone :woman_facepalming_tone1: 🤦🏻♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f926-1f3fb-2640.png)
![Woman facepalming: light skin tone :woman_facepalming_tone1: 🤦🏻♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f926-1f3fb-2640.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle seyin de yanlisligi mi olur ya ne bicim is yapiolarTestte yanlışlık olmuş demişler yanlış pozitif demişler kesin sonuç negatif demişler valla ben de çözemedim![]()
O zaman ameliyat ertelenmiyor mu canim? Bu arada annenlere Haber verdin mi müjdeyiiKızlar anacığımın ikinci testi negatif çıkmış temaslı değilim bebişi görmeye gidebilirim![]()
Bir arkadaş da demişti ameliyata girecek olan hastaların çoğunda pozitif çıkıp ameliyatları erteliyorlarmış. Yanlış çıkma ihtimali varmış.Böyle seyin de yanlisligi mi olur ya ne bicim is yapiolarNeyse umarim bu dogrudur canim
Yok canım inşallah olacak ameliyatını. Bebeği de söyledim.O zaman ameliyat ertelenmiyor mu canim? Bu arada annenlere Haber verdin mi müjdeyii
Ben 3. gün gittim. Onu şöyle düşün, hazırlık dediğin estrofem başlatıyolar sadece. Taze transferde transfer günü veriyolar estrofemi. Bişey kaçırmıyosun yani sıkıntı değil. Bana da erkenden estrofem başlamak tuhaf geliyor. Rahim duvarını kalınlaştırıyormuş. Öyle bi sorunum yok ki. Senin de yoksa takma kafana. Keşke ben de 7. Gün gitsem. Cok ilaç içmek istemiyorum çünkü.inan öle bir rahat yapmıştım kihiç umrumda bile olmadı dayadılar serumu kalkmak da yasak napım
Birşey sorcam sana kofican transfer hazırlığına regl kaçıncı günü başlattılar seni benm yrn 7.gün oluyor yrn gidicem dr a herkes 2,3 .günler çagırılmıs ben pek anlam veremedm
Haber verip ilaç alması gerekiyordu. Inşaallah ileriye dönük sorun olmaz.Bilmiyorum ki o test bile vermemis esi pozitif çıkınca ki koku durumu vs olduğu için anlamış korona olduğunu ama ilac yok iste sormadım açıkçası detaylı bilgiye sahip olmadigmdan
Göğüslerim sürekli ağrıyor. Bugün bi belim ağrıdı çok bide kasıklarım arada sızlıyor ve aşırı kabızlık sorunum var hepsi bu. Ovulasyon testi vardı evde onu yaptım şimdi meraktan baya koyu çıkmış ikinci çizgi ama neden anlayamadım neden yaptım çözemedim deBilmiyorum ki canim belirtiyse Eger, idrarim kokuyor, bugün de belim cok agriyor ve kasiklrim ama adet olcakmisim gibi sanki belki de adet günüm geldi diyedir
Senin Durumun ne canim?
Oyy kiyamam yaYok canım inşallah olacak ameliyatını. Bebeği de söyledim.
Çocuğum olursa adini Zafer koycam diyordum, Zafer Zafer deyip duruyor telefonda kıyamadigim![]()
Kacinci günündesin canim? Burda arkadaslar konusuyordu Ben yanlis anlamadiysam Eger ovulasyon testi de pozitif anlamina geliyormus. Ama söyle Ben arastirdim sonra kanda gebelik hormonu yükselince daha sonra LH hormonu da yükseliyormus bu yüzden de pozitif oluyormus ovulasyon testleri.Göğüslerim sürekli ağrıyor. Bugün bi belim ağrıdı çok bide kasıklarım arada sızlıyor ve aşırı kabızlık sorunum var hepsi bu. Ovulasyon testi vardı evde onu yaptım şimdi meraktan baya koyu çıkmış ikinci çizgi ama neden anlayamadım neden yaptım çözemedim de![]()
Sorma bu sabah sessizde kalmis tlf. Bi uyandik. Eşim Bi bakti bi numara aramisTelefonun sarji bitip uyuyakalsan kırmızı bültenle arananlar listesine alacaklar resmen![]()
Ovulasyonla da gebeliği öğreniyorlar sanki ama emin değilimGöğüslerim sürekli ağrıyor. Bugün bi belim ağrıdı çok bide kasıklarım arada sızlıyor ve aşırı kabızlık sorunum var hepsi bu. Ovulasyon testi vardı evde onu yaptım şimdi meraktan baya koyu çıkmış ikinci çizgi ama neden anlayamadım neden yaptım çözemedim de![]()
Ayyy zaten eşimin horlamasıyla evlendim evleneli deliksiz bi uyku görmedimen az 2 yıl uykusuz her gece
ilk zamanlar boşuna uyutmayacak bizi uykuya doyalım da bi daha aramayalım
![]()
Çok sevindimmm canım hayırlı olsun inşallah
Ahahaha sen hiç zorlanmazsın o zaman. Yalnız hamilelik çte büyük ihtimalle sen de horlayacaksın bu sefer de o çeksinAyyy zaten eşimin horlamasıyla evlendim evleneli deliksiz bi uyku görmedim![]()
Şimdi senin kaç haftalık oldu canimBi yerde de üzülmemek lazım, sağlıksız çünkü. Çabuk toparlamana sevindim canım. Hayat böyle inicez çıkıcaz![]()
Inşallah senin haberini de alırız dua ediyorum bol bolÇok sevindimmm canım hayırlı olsun inşallah![]()
A birlikte olmusuz bence bekle biraz daha sonra moralin bozuluyor ben 5.gun yaptim cikmamisti
7. Günüm bugün canım.Hadi yA inşallah öyledir evde var diye yapmıştım bi ara çok takip ediyordum da onlarıKacinci günündesin canim? Burda arkadaslar konusuyordu Ben yanlis anlamadiysam Eger ovulasyon testi de pozitif anlamina geliyormus. Ama söyle Ben arastirdim sonra kanda gebelik hormonu yükselince daha sonra LH hormonu da yükseliyormus bu yüzden de pozitif oluyormus ovulasyon testleri.
Hadi gözün aydın şekerim. Nasıl oluyo öyle anlamadımKızlar anacığımın ikinci testi negatif çıkmış temaslı değilim bebişi görmeye gidebilirim![]()
Allah razı olsunnnInşallah senin haberini de alırız dua ediyorum bol bol![]()
İnşallah ama etrafında bu şekil atlatan cok varmış ona dayanarak belkide..Haber verip ilaç alması gerekiyordu. Inşaallah ileriye dönük sorun olmaz.