Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Arkadaslar benimde bu ay transferim var birsey sormak istiyorum transfer adetten kac gun sonra yapiliyor benim 4.transferim 2 dusugum var ama unutmusum transfer ne zaman oluyo

Doğru diyorsun.bir sorunumuz olmasada prosedür gereği veriyorlar ne olur ne olmaz hesabı.rahim kalınlaşmasıyla ilgili bir sorunum yok.dr a sölücem ilaçsız devam edebilirmiyim die.hormon ilaçları cidden fena.opu olalı 2ay oldu saçlarım fena dökülüyor,regl miktarım ve günü arttı.insanı tuhaf yapıyor nihayetinde sentetik ilaçlar

Üzülme canım. Aklinda olsun ama umudunda olmasın

Bir arkadaş da demişti ameliyata girecek olan hastaların çoğunda pozitif çıkıp ameliyatları erteliyorlarmış. Yanlış çıkma ihtimali varmış.
Elektif ameliyatlar ertelenir hatta çoğu durdurulur acil vakalar ameliyata almak zorundadır covid olsa bile ona özel oda geçiver ekipmanla yapılır yani ameliyatı ertelenebilecek durumdaysa acil değil demekki

Benim acayip siddetli adet sancim ve bel agrim var suan resmen hissediyorum adet olucam onun sikintisi var üzerimde psikolojik olarak da o kafadayim sinirliyim ve gergin. Transfer sonrasi 7. gün bugün böyle hisseden oldu mu hic bu zamanlarda?

Canım ilaç kullanırken adet olmazsın

Merhaba hanımlar bir durum var ama çıkamadım içinden..... adetime 2 gün var ve kırmızı nokta gibi kan geldi normalde sancı ile gelir adet dönemim ama kasıklarımda sankı kasılmalar oluyor farklı durum birde spora başladım 2 hafta oldu acaba bunun etkisi mi yoksa yerleşme kanaması mı bilemedim

Ben de bı saattir şiddetli ağrı başladı aynı adet gibi daha dün oldu transfer. Hiçbir şeyim yoktu baldirima vuruyo ağrı. Ama seninle günlerimiz baya var

Ben de bı saattir şiddetli ağrı başladı aynı adet gibi daha dün oldu transfer. Hiçbir şeyim yoktu baldirima vuruyo ağrı. Ama seninle günlerimiz baya var
Transferden sonraki özellikle iki gün benim de çok ağrım olmuştu dördüncü günümdeyim şişkinlikle biraz hassasiyetler kaldı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…